България - Черна Гора , Квалификация за ЕВРО 2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Ще подкрепяме ли България срещу Черна Гора?

Мнениеот Blue_Lion » 07 сеп 2010 12:50

acmilan написа:
Blue_Lion написа:
acmilan написа:На тая тема направо и е.ахте мамата :lol: Айде наздраве и от мен,тази вечер съм на уиски,текила и бира :mrgreen: След 16 часа мощно БЪЛГАРИ ЮНАЦИ и 3-0 за България с два гола на Ивелин и един на Марто от пряк свободен :twisted: 8-)

Ми да ти кажа,грам не ни дреме за тоя мач,въпреки,че ще ходя...аз даже се чудя как има такива които се интересуват,че и прогнози дават и не знам си кво си :lol: Дай Боже да паднем (няма да стане ама...) и да няма много хора по трибуните..тогава ще е интересно!
Ако има още някой на който му пука за Националния,го обливам с един по-топъл от мене,и после за охлаждане го черпавам с една студена Бира - ай !

Ирония му е майката...Why so serious ? :mrgreen:

Май пиенето ти идва в повечко,а :mrgreen: Естествено,че ми пука и дано да бием.Има един потребител във форума весео,ако му прочетеш мненията около националния,ще видиш и моята позиция.Този отбор не е мой само когато бие.

Ми аз и вчера не съм пил ! И отбор пълен с манекени без характер,с интриганти и мениджъри които си гоняти интересите,както и ръководство което гледа да ограбва без да дава за мен няма нищо общо с България ! И понеже и за мен този отбор не е мой само като бие,съм на мача ;) А защо не искам да бием...просто - НАДЯВАМ СЕ нещо да се промени за добро с нашия футбол...а това става само като докоснеш дъното ! А иначе дали ще играя белот на трибуните или не,си е моя работа :mrgreen:

П.П. Щом ти пука...чуствай се облян с една топла напитка ! И да не забравиш да ми благодариш за хладната бира после...тя е за отрезвяване !
Изображение

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 07 сеп 2010 13:03

Ясно е , че нашите футболисти и треньори са пълни кретени , но аз няма да подкрепям тях , аз ще подкрепя БЪЛГАРИЯ !!!
Според мен има разлика и то огромна . Подкрепете и вие родината , а не тези тъпанари !!!
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 07 сеп 2010 13:08

Siegfried написа:Ясно е , че нашите футболисти и треньори са пълни кретени , но аз няма да подкрепям тях , аз ще подкрепя БЪЛГАРИЯ !!!
Според мен има разлика и то огромна . Подкрепете и вие родината , а не тези тъпанари !!!

+1
Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 07 сеп 2010 13:36

Мъри , Наско и Перуката докараха народа до това положение , в което феновете са готови да преглътнат и един неуспех срещу Черна гора, само и само дуото СС да се махне - ами по-голяма оценка от това и от камерния брой зрители днес здраве му кажи ... Никога няма да викам срещу България , пък дори и в този уродлив нейн вид , но ако днес паднем , Сираков и Стоилов се разкарат и бъде назначен добър чуждестранен треньор - може пък и за добро да е , така поне ще работим в перспектива и има шанс дори да спасим тези квалификции ( все пак само 2 мача ще са минали) . Ако победим , ще се почнат хвалебствия , еуфория и така до следващият провал ... Така че аз съм силно раздвоен , както и почти всички , с изключение на някои привърженици на Левски , които като Матросов на амбразурата защитават тезата "След Мъри и потоп" ...
Изображение

Потребителски аватар
ministur
Контакти:

Мнениеот ministur » 07 сеп 2010 14:01

Ами не желая да отида да дам пари и да ги гледам.Тва е като да идеш на зъболекар-хем знаеш че ще е гадно хем и пари трябва да дадеш.Достатъчно си играха с търпението ни - аз съм ги чакал 8 години да се разиграят и още чакам.И винаги едно и също "нямахме шанс" , "животът продължава"................пълни простотии.Минава мача единия ще иде да купи на жена си вила на морето,другия нов Мерцедес и ни теглят по една и на нас наум че сме ги препсували и до там.Не блгодаря да си играят пред жените и роднините в такъв случай :!:

pass4o
Контакти:

Мнениеот pass4o » 07 сеп 2010 14:36

http://betpicks.org/machove-na-jivo/ - България - Черна гора на живо по интернет

http://betpicks.org/turkey-belgium/ - Турция - Белгия на живо по интернет

http://betpicks.org/norway-portugal/ - Норвегия - Португалия на живо

http://betpicks.org/switzerland-england/ - Швейцария - Англия на живо

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 07 сеп 2010 16:46

acmilan написа:
Blue_Lion написа:
acmilan написа:На тая тема направо и е.ахте мамата :lol: Айде наздраве и от мен,тази вечер съм на уиски,текила и бира :mrgreen: След 16 часа мощно БЪЛГАРИ ЮНАЦИ и 3-0 за България с два гола на Ивелин и един на Марто от пряк свободен :twisted: 8-)

Ми да ти кажа,грам не ни дреме за тоя мач,въпреки,че ще ходя...аз даже се чудя как има такива които се интересуват,че и прогнози дават и не знам си кво си :lol: Дай Боже да паднем (няма да стане ама...) и да няма много хора по трибуните..тогава ще е интересно!
Ако има още някой на който му пука за Националния,го обливам с един по-топъл от мене,и после за охлаждане го черпавам с една студена Бира - ай !

Ирония му е майката...Why so serious ? :mrgreen:

Май пиенето ти идва в повечко,а :mrgreen: Естествено,че ми пука и дано да бием.Има един потребител във форума весео,ако му прочетеш мненията около националния,ще видиш и моята позиция.Този отбор не е мой само когато бие.

Ми аз и вчера не съм пил ! И отбор пълен с манекени без характер,с интриганти и мениджъри които си гоняти интересите,както и ръководство което гледа да ограбва без да дава за мен няма нищо общо с България ! И понеже и за мен този отбор не е мой само като бие,съм на мача ;) А защо не искам да бием...просто - НАДЯВАМ СЕ нещо да се промени за добро с нашия футбол...а това става само като докоснеш дъното ! А иначе дали ще играя белот на трибуните или не,си е моя работа :mrgreen:

П.П. Щом ти пука...чуствай се облян с една топла напитка ! И да не забравиш да ми благодариш за хладната бира после...тя е за отрезвяване ![/quote]
С каква топла напитка,бе,човек,какво ти става :lol:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Drakes
Контакти:

Линк за мача довечера?

Мнениеот Drakes » 07 сеп 2010 19:27

Някой може ли да ми даде линк за мача България-Черна гора, че не съм в България и не мога да го гледам.

Благодаря предварително :))
НА КОЛЕНЕ ПРЕД СИНИТЕ БОГОВЕ

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Re: Линк за мача довечера?

Мнениеот hlucho » 07 сеп 2010 19:33

Drakes написа:Някой може ли да ми даде линк за мача България-Черна гора, че не съм в България и не мога да го гледам.

Благодаря предварително :))

В сайта на БНТ!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Върни се в “Архив”