Реал Мадрид трансферно лято сезон 2015/2016

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Isco
Контакти:

Re: Реал Мадрид трансферно лято сезон 2015/2016

Мнениеот Isco » 29 май 2015 17:15

Май всичко е ясно ряпата ще ни е тренер. :( Дори смятал да задържи Яраменди и Коентрао в отбора. :)

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 29 май 2015 17:17

Засега всичко, което четем са просто спекулации, такива каквито бяха глупостите с Меси в Челси например. Едно е ясно и то е, че Бенитес ще наследи Анчелоти.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 29 май 2015 19:10

sunscres92 написа:
sapio0o написа:Той, че не е доволен не е, но няма да позволи една рокада да го отведе в изкуственото отборче от Франция. Не е за пръв път да се стига до подобна раздяла. Едва ли се е радвал, при продажбите на Йозил и Ди Мария или при връщането на Кака в Милан. Дали ще е доволен, ако Коентрао (най-близкият му приятел в отбора) си тръгне? Не, но дай да си тръгне и той, защото някой напуснал. Аз не виждам къде другаде ще печели повече трофеи и индивидуални награди на тези му години. Освен това тук подобрява рекорд след рекорд и му предстои един, който ще помни цял живот. 8-) Предпоставки за раздяла няма засега.

А дали той решава, а не неговият агент? Далеч съм от мисълта, че той ще ви напусне, но Роналдо както и повече то звезди в момента са един огромен бизнес продукт и там нищо не е сигурно, доста отбори биха му платили и по-голяма заплата(не че и вие не можете) + да печели същото количество трофеи.

Що за глупост? Роналдо се избира агента, а не обратното и ако реши дори може да го уволни от тази длъжност. Как агента ще го кара да прави нещо без неговото съгласие? :)

Колкото до глупостите в статията направо се смях като ги четох и още като видях заглавието си знаех, че точно тези неща ще пишат като причини - колко са предвидими :mrgreen: Да не говорим, че това идва от "авторитетното" каталунско издание Спорт, които дори в главната си лента на сайта пускат реклами как да си купиш артикули на Барселона и на никой друг :lol:

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 29 май 2015 19:12

paceto написа:
sunscres92 написа:
sapio0o написа:Той, че не е доволен не е, но няма да позволи една рокада да го отведе в изкуственото отборче от Франция. Не е за пръв път да се стига до подобна раздяла. Едва ли се е радвал, при продажбите на Йозил и Ди Мария или при връщането на Кака в Милан. Дали ще е доволен, ако Коентрао (най-близкият му приятел в отбора) си тръгне? Не, но дай да си тръгне и той, защото някой напуснал. Аз не виждам къде другаде ще печели повече трофеи и индивидуални награди на тези му години. Освен това тук подобрява рекорд след рекорд и му предстои един, който ще помни цял живот. 8-) Предпоставки за раздяла няма засега.

А дали той решава, а не неговият агент? Далеч съм от мисълта, че той ще ви напусне, но Роналдо както и повече то звезди в момента са един огромен бизнес продукт и там нищо не е сигурно, доста отбори биха му платили и по-голяма заплата(не че и вие не можете) + да печели същото количество трофеи.

Що за глупост? Роналдо се избира агента, а не обратното и ако реши дори може да го уволни от тази длъжност. Как агента ще го кара да прави нещо без неговото съгласие? :)

Колкото до глупостите в статията направо се смях като ги четох и още като видях заглавието си знаех, че точно тези неща ще пишат като причини - колко са предвидими :mrgreen: Да не говорим, че това идва от "авторитетното" каталунско издание Спорт, които дори в главната си лента на сайта пускат реклами как да си купиш артикули на Барселона и на никой друг :lol:

Това е достатъчно, да. :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 31 май 2015 14:19

Най-добре да вземете Манчини
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 31 май 2015 14:50

Направо да вземем Никола Спасов, а?

Потребителски аватар
Stones.66
Контакти:

Мнениеот Stones.66 » 01 юни 2015 13:28

В контекста на последните "щастливи и успешни събития" в Реал, бих искал да попитам; кога ще са следващите президентски избори в клуба, и как мислите, дали този път ще се намери някой да се опълчи на Перес (когото аз определно вече започвам да мразя).

ПП: Да ни е "честит" поредния треньор - великото недоразумение - Гафа Бенитес! Треньорът, който дори не успя да победи един средняшки отбор в Италия в последния си мач с Наполи, та поне да бъде изпратен с победа и да бъде запомнен с добро!
Какъв идиот!!
Дано поне догодина се задържим в четворката, та да не играем в Лига Европа, че ще стане голям сеир . . . :oops:
То и сега не можем да затворим тъпата уста на кюрда Стоичков, а камо ли тогава, не знам направо . . . :mrgreen:

Потребителски аватар
Isco
Контакти:

Мнениеот Isco » 01 юни 2015 15:15

Stones.66 написа:В контекста на последните "щастливи и успешни събития" в Реал, бих искал да попитам; кога ще са следващите президентски избори в клуба, и как мислите, дали този път ще се намери някой да се опълчи на Перес (когото аз определно вече започвам да мразя).

ПП: Да ни е "честит" поредния треньор - великото недоразумение - Гафа Бенитес! Треньорът, който дори не успя да победи един средняшки отбор в Италия в последния си мач с Наполи, та поне да бъде изпратен с победа и да бъде запомнен с добро!
Какъв идиот!!
Дано поне догодина се задържим в четворката, та да не играем в Лига Европа, че ще стане голям сеир . . . :oops:
То и сега не можем да затворим тъпата уста на кюрда Стоичков, а камо ли тогава, не знам направо . . . :mrgreen:

Перес няма кой да го бие ;) (Смисъл той винаги когато има избори прави някой гръмак трансфер (или трансфери) и си опича работата)Трябва сам да се откаже от поста че да имаме нов президент поне според мен. :) Относно средняшкия отбор както ти казваш и ако визираш Лацио в това мога да ти кажа че те са далеч от определението средняшки отбор. (лично мнение)
Лациалите са един от символите не само на Рим но и на цялата "Серия А" така че не може да ги наричаш средняци. ;)
За Ряпата и аз не сам съгласен да дойде но нас никой не ни пита и ще се наложи да го гледаме поне 1 сезон или защо не и половин. :) Дано да опровергае нас и всички критици. :)
В интерес на истината аз и за Анчелоти бях скептично настроен и не исках да дойде при нас но в крайна сметка той дойде и се справи добре. ;)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 01 юни 2015 19:45

Ако някой още се е съмнявал вече няма смисъл :mrgreen:

Рафа Бенитес пристигна в Мадрид с частен самолет

Изображение

Испанският специалист Рафаел Бенитес не страда дълго след загубата на Наполи с 2:4 от Лацио. Само няколко часа след поражението той напусна Неапол с частен самолет и след това пристигна в испанската столица Мадрид.

„Спокоен съм и съм доволен. Все още има неща, които трябва да бъдат уточнени“, бяха първите думи на Бенитес на мадридското летище.

На въпрос дали мечтата му започва да се сбъдва от сега, той отговори многозначително - „Да“!

Рафаел Бенитес ще бъде официално представен за треньор на Реал Мадрид в сряда от 14 часа в залата на „Сантиаго Бернабеу“.
Договорът на Рафаел Бенитес с Реал Мадрид ще бъде за срок от две години. Той ще получава заплата от 4 милиона евро на сезон плюс допълнителни бонуси.

Върни се в “Архив”