Ивайло Петев - национален треньор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: И Кайсара в Националния ?
А Кайсара дали ще иска да играе за България?Съмнявам се.Иначе си е играч за 15 милиона евро какъвто скоро едва ли ще имаме в национала..
- Captain Stottlemeyer
ММ1914 написа:ЕМИЛ написа:Ако има право да играе нека го извикат .Стига това тесногръдие .Вижда се , че нашите за нищо не стават .
Тесногръдие а? Националният отбор по футбол на България, не е черно парти. Може да са мърди и бездарници, но са си наши.
А "бяло парти" може ли да бъде, с някой сърбин или албанец (примерно)!?...

Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 07 мар 2016 18:55, променено общо 4 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Кайсара е много качествен футболист и би било страхотно ако играе за България!
- отец Онуфри
- Контакти:
ММ1914 написа:Тесногръдие а? Националният отбор по футбол на България, не е черно парти. Може да са мърди и бездарници, но са си наши.
Абсолютно точно. Против съм налагането на бразилци в национала, без значение от класата им.
Какво значение има кой ще извикат. И без това никой не го гледа и не го боли за тоя отбор. Да виканат и Набил Еженави ако искат.
- Captain Stottlemeyer
отец Онуфри написа:ММ1914 написа:Тесногръдие а? Националният отбор по футбол на България, не е черно парти. Може да са мърди и бездарници, но са си наши.
Абсолютно точно. Против съм налагането на бразилци в национала, без значение от класата им.
Отче Онуфрие, понеже руснаците са по-малко горди и патриоти от нас и изобщо не са расисти, има голяма вероятност съвсем скоро Жоаозиньо да облече фланелката на "сборная".

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
ФК Национаонлна Кауза?
@ Аре бегайте от тука с тия бразилци бе... ние си имаме футболисти колкото и жалки да са са си наши.
@ Заклевам се, че ако Петев почне да вика всякакви чуждестранни утайки нема им стъпим на стадиона
@ Аре бегайте от тука с тия бразилци бе... ние си имаме футболисти колкото и жалки да са са си наши.
@ Заклевам се, че ако Петев почне да вика всякакви чуждестранни утайки нема им стъпим на стадиона

Последна промяна от Teo на 07 мар 2016 19:14, променено общо 1 път.
Как може все още д аима хора, които да не са разбрали кога един чужденец може д аиграе за чужда държава!? Кайсара не е най-добрият чужденец играл в БЪлгария в последните 4-5 години: той е най-добрият чужденец играл в България, като развитие. Жалко, че не можем да го използваме, както Мораес и Жоазиньо.
Не знам защо имам чувството, че ще се класираме на световното.
Не знам защо имам чувството, че ще се класираме на световното.
A сега де сърби,хървати и босненци може,но бразилци не може.
Както казва големият български актьор Георги Русев(светла му памет) в един филм:
Прасета не може, а кучета и котки може айде де!
Както казва големият български актьор Георги Русев(светла му памет) в един филм:
Прасета не може, а кучета и котки може айде де!
Teo написа:ФК Национаонлна Кауза?
Той и да не вика аз пак нема им стъпим .Билетите са ебахти цената ....по добре да си доплатя и да ходим да гледам Барса или Реал .