Откъс от една предновогодишна дискусия:
от t0bl3ro_bg на 30 Дек 2012 18:11
Трябва ни някой мениджър, който без да се страхува да въдворява ред в отбора, когато нещо не е наред. Както сър Алекс прави. Гуардиола не мисля, че ще може овладее съблекалнята. Дейвид Мойс искам аз за следващ мениджър. Ако сър Алекс го научи да им вика малко ще постигне поне 2/3 от неговите успехи
от old_traff на 30 Дек 2012 19:02
t0bl3ro_bg написа:
Трябва ни някой мениджър, който без да се страхува да въдворява ред в отбора, когато нещо не е наред. Както сър Алекс прави. Гуардиола не мисля, че ще може овладее съблекалнята. Дейвид Мойс искам аз за следващ мениджър. Ако сър Алекс го научи да им вика малко ще постигне поне 2/3 от неговите успехи
И аз искам Мойс, но имам чувството, че треньор ще ни е Майк Филън или Оле Гунар Солскяр. Може би Гуардиола ще откаже на Сити и Челси заради близоста със Сър Алекс и може и той, но едва ли.
от smoothc на 30 Дек 2012 20:57
Избирането на наследника на сър Алекс,ще бъде паметен момент не само в историята на Манчестър Юнайтед,но и във футбола като цяло!
Но,лично за мен знаците,че следващият мениджър на Юнайтед вероятно ще бъде Пеп Гуардиола,са наистина доста красноречиви-като се започне от философията му за играта,преминавайки през възхищението на сър Алекс към него,взаимното уважение и победите,които Гуардиола постигна в Рим и Лондон,достигайки и до срещите,които проведоха двамата в Ню Йорк!
от fr3ak_boy на 30 Дек 2012 22:15
smoothc написа:
Избирането на наследника на сър Алекс,ще бъде паметен момент не само в историята на Манчестър Юнайтед,но и във футбола като цяло!
Но,лично за мен знаците,че следващият мениджър на Юнайтед вероятно ще бъде Пеп Гуардиола,са наистина доста красноречиви-като се започне от философията му за играта,преминавайки през възхищението на сър Алекс към него,взаимното уважение и победите,които Гуардиола постигна в Рим и Лондон,достигайки и до срещите,които проведоха двамата в Ню Йорк!
Ще поживеем, ще видим. За мен има много ясни знаци, че ще е Мойс, ама...
от Kristianc на 30 Дек 2012 22:41
САФ няма да се откаже скоро, така че тези писаници са безсмислени.
от ЦСКА СОФИЯ 1948 на 31 Дек 2012 07:59
Откъде накъде Мойс ще става мениджър на Юнайтед?Какво е постигнал в Англия или в Европа?Да той е чудесен мотиватор и умее да надъха отбора си до краен предел...само,че за бъдеш миниджър на Юнайтед се искат и футболни познания каквито според мен определено Мойс няма.Или поне не са такива каквито да отговорят на името и амбициите на Манчестър Юнайтед.
от Eric_Cantona на 31 Дек 2012 08:05
Според мен трябва отбора да бъде поет от играч на Юнайтед който е имал допир до уменията на САФ и според този човек е Сър Райън Гигс