smash_the_reds написа:Преди 10 мин.пусна тази тема-да си видял подкрепа от някой
ЯВНО НА ВСИЧКИ ИМ Е КЕФ ДА СЕ ПСУВАТ

Докъде стигнахме като нация....

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
smash_the_reds написа:Преди 10 мин.пусна тази тема-да си видял подкрепа от някой
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
smash_the_reds написа:Това е вярно ,но едва ли някой ще те послуша.Колко пъти се пускат подобни теми,а ефекта е нулев.
smash_the_reds написа:И то в навечерието на най-святия български празник- 3-ти март :!:
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Ами ти сам можеш да разбереш кои са!
стичо написа:smash_the_reds написа:Това е вярно ,но едва ли някой ще те послуша.Колко пъти се пускат подобни теми,а ефекта е нулев.
Според мен, ефекта не е нулев! Просто хората приемат темата спокойно, и няма какво да напишат в допълнение.Ако има провокация в темата, е нормално да има много отговори.Аз смятам че такива теми са малко скучни но, полезни!Дори смятам че в последните месеци, постигнахме доста в тази насока!Което говори че БЪЛГАРИНА, не се е изгубил като личност!!!
smash_the_reds написа:Ами ти сам можеш да разбереш кои са!
За себе си знам.Аз те питах за теб кои са?
0007 написа:smash_the_reds написа:Това е вярно ,но едва ли някой ще те послуша.Колко пъти се пускат подобни теми,а ефекта е нулев.
Да,защото всеки гледа да се заяде с някой който не вижда.Ама съм сигурен,че на живо всички ще си кротуват!!!Българинът толкова често е под стрес,че в Интернет има прекрасната възможност да си изкара яда без да му се случи нищо.А пък Интернета не е затова!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта