Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bobonikolov
Re: Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч
E най-после МВР да сработи малко като хората.Хванати са вчера 50 човека от ромските махали мисля във Варна със запалителни коктейли и друго оръжие....Време беше
ros написа:Световния шампион по ски скокове ВЛАДИМИР ЗОГРАФСКИ обяви във фейса, че ще присъства на протеста в Самоков. Предполагам и се надявам да носи със себе си българското знаме, за да видим дали властите ще се осмелят да накарат СВЕТОВЕН ШАМПИОН ДА НЕ РАЗВЯВА БЪЛГАРСКИЯ ТРИКОЛЬОР

Очевидно развяването на българското знаме не е по вкуса на тези, които искаха да направят младите българи безродници. Години наред им внушаваха, че са граждани на света, че националната принадлежност нямала значение ... Промиваха мозъци и затъпяваха националното самосъзнание и чувството за национална принадлежност на новите поколения българи. Глобализираха ги !
Оказа се обаче, че са се провалили ! Явно въпреки всичко младите хора в БЪЛГАРИЯ не са забравили, че първо са българи, а после граждани на ЕС и на света.
Затова развяването на българското знаме и пеенето на българския химн явно се възприема като престъпление и тези, които имат смелостта да го правят биват бити и арестувани.

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Защото журналистиката е слугинаж на властта.
Властта и медиите са в симбиоза и в тясно сътрудничество дори, и когато дадена медия критикува някой политик.
Гарван, гарваново око не вади
Проблемът е в народа, който е тъп, с робска психика и с времето се е превървал в мазохист.
При тези събития протестиращите трябваше да са минимум по 10 000 в по-големите градове, щото 2 000- 3 000 дикиш не хващат.
Нека в София, Пловдив, Варна и Бургас да излезнат едно 10 000 да видим дали няма на ония дето ходи с два таралежа под мишниците да му замръзне гомното.Две млади момчета си отидоха заради циганската паплач...какво повече трябваше да се случи за да се даде масов отпор с крайни действия на политиците и ушевите?
Нали знаете че не е луд този, който яде баницата, а този който му е дава.
Циганският произвол нямаше да бъде ненаказан, ако имахме закони и адекватни действия от власт имащите.
Така, че виновни за смъртта на двете млади момчета са тези, които избираме да ни управляват и в това, че никой не им търси отговорност.
Освен срещу циганизацията трябваше да се обеденим и под мотото срещу бедността, корупцията и политическите плужеци.
Онова цигане от босфора ТВ Свикролюба отиде при в шоуто на плешивия без капчица свян и гузност.
То цялата работа беше добре организирана от платената телевизия...сякаш ние зрителите ядем доматите с колците.
Политиката, живота, законите и спорта са такива, каквито НИЕ си ги изберем да бъдат.
Лошото е, че няма за кой да се гласува
Властта и медиите са в симбиоза и в тясно сътрудничество дори, и когато дадена медия критикува някой политик.
Гарван, гарваново око не вади

Проблемът е в народа, който е тъп, с робска психика и с времето се е превървал в мазохист.
При тези събития протестиращите трябваше да са минимум по 10 000 в по-големите градове, щото 2 000- 3 000 дикиш не хващат.
Нека в София, Пловдив, Варна и Бургас да излезнат едно 10 000 да видим дали няма на ония дето ходи с два таралежа под мишниците да му замръзне гомното.Две млади момчета си отидоха заради циганската паплач...какво повече трябваше да се случи за да се даде масов отпор с крайни действия на политиците и ушевите?
Нали знаете че не е луд този, който яде баницата, а този който му е дава.
Циганският произвол нямаше да бъде ненаказан, ако имахме закони и адекватни действия от власт имащите.
Така, че виновни за смъртта на двете млади момчета са тези, които избираме да ни управляват и в това, че никой не им търси отговорност.
Освен срещу циганизацията трябваше да се обеденим и под мотото срещу бедността, корупцията и политическите плужеци.
Онова цигане от босфора ТВ Свикролюба отиде при в шоуто на плешивия без капчица свян и гузност.
То цялата работа беше добре организирана от платената телевизия...сякаш ние зрителите ядем доматите с колците.
Политиката, живота, законите и спорта са такива, каквито НИЕ си ги изберем да бъдат.
Лошото е, че няма за кой да се гласува

bobonikolov написа:E най-после МВР да сработи малко като хората.Хванати са вчера 50 човека от ромските махали мисля във Варна със запалителни коктейли и друго оръжие....Време беше
Трима цигани с 20 шишета с бензин в няколко щайги. В селата покрай Варна (Каменар и Слънчево) мангалите са се събирали въоръжени и чакали сигнал от "Максуда"- ако стане напечено там да търгват на първа към маалата. И снощи по БНТ се изтървали да го кажат... Днес не знам как ще е.
Последна промяна от Labros на 28 сеп 2011 16:09, променено общо 1 път.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!
1912
1912
http://www.youtube.com/watch?v=187IEsIi ... e=youtu.be
Предлагам на властоимащите да гледат какво е положението в България...Това е навсякъде в България...
Предлагам на властоимащите да гледат какво е положението в България...Това е навсякъде в България...
Още те държи:)...Болест е...
http://www.youtube.com/watch?v=Cz_Lmx8d ... re=related
мале потресен съм... Май ситуацията е съвсем различна от това което медиите ни набиват...
мале потресен съм... Май ситуацията е съвсем различна от това което медиите ни набиват...
Още те държи:)...Болест е...
- IvanAtanasov
- Контакти:
bigbonusprize написа:Който гледа парламентарният контрол и цирка, да коментира. Много ми е интересно, какво ще продължи да се случва...
Ами прекратиха събранието заради Волен .. и сега той много яко реди всички медии

bobonikolov написа:Гледайте Канал 3-Парламентарната група на ГЕРБ се дистанцира от премиера.Зам.министъра на МВР се опълчи срещу него.Става интересно!!!

Наистина ли ?!?!

Това да го видя няма да го повярвам !!! Някакъв театър разиграват пак, защото разбраха, че сгазиха лука ...

Който е тръгнал срещу младите хора, все е падал от власт !!!
Последна промяна от marmi52 на 28 сеп 2011 16:19, променено общо 1 път.
[center]
[/center]

- IvanAtanasov
- Контакти:
- CS -KA -KA
госпдин Борисов вие и ГЕРБ не можете да ми отнемете бъларското знаме и родината ,аз съм българин и се гордея,опозорихте страната и я дадахте в ръцете на циганите ,но ние сме българи и ще се борим с вас и циганите които са с вас
истината за БГ футбола !https://www.youtube.com/watch?v=FNhTyJFBVu4