Шивач, нищо лично все като реша да пиша ти си писал преди това

.
Аз лично не вярвам да пратят ЦСКА дори в Б група. Каквато и да е сметката не мисля че е се случи. Иначе аз си спомням друг аспект по същата тема. Преди 3 месеца се говореше, че Гриша Ганчев приключва с Литекс и ще налива пари в ЦСКА. Ами остави другото ще дойдат половин дузина играчи, каквито в ЦСКА нямаше и то ей така за без пари. Тогава всички от ЦСКА стискаха палци и се надяваха сделката да се получи. Хич не ги интересуваше факта, че Литекс щеше да престане да съществува. Не че такива инвеститори като Ганчев за ЦСКА не могат да дойдат други 10 и нищо, че Литекс е един от сносните ни отбори в иначе калпавото ни първенство. Отбор със стадион и академия, каквито от години в ЦСКА няма.
Тук не сравнявам двата клуба по титли и успехи, важен е факта, че на ЦСКАря не му пукаше, че щастието ще мине през задния двор и ще се съсипе нещо за да съществува неговия "велик" клуб, който и без това през годините заради далаверите на шефовете си ликвидира отбори като Ботев. Да феновете на ЦСКА не са Титам или Лупи и не носят вина за сделките им, НО когато нямаше риск да закрият ЦСКА, а от дейностите на същите в опастност бяха Ботев, Сливен, Черноморец не се трогвахте.
Затова сега зов от сорта. "Без ЦСКА няма футбол", "Държавата трябва да спаси ЦСКА" или "Който злобее срещу ЦСКА е скапан комплексар" , много не вървят. Защото точно преди 3 месеца,
а и сега бихте били доволни, ако се затрие един клуб за да се спаси вашия. Освен това сякаш Литекс хич не е единствения пример. Иначе ви разбирам мен месец не ме хвщаше сън като не знаех, ще играем ли в А група или няма и ще го бъде ли изобщо отбора.