TodorT написа:Айде честит да ни е Божинов.Дано опровергае всички и бъде важна част от отбора.
[offtopic]Гледам Ралка как се радва на една кола за бала и си мисля как ценностите в тоя свят се преобърнаха тотално. Нищо лично, Ралке. Сигурно не само мислиш само ти по такъв начин. Просто ми е чудно как вече колата за бала стана по-важна от самия бал.... и всичкото заради някакви си 5 мин слава и рокля за 1000 лева, която ще се носи 4 часа в този живот. Не искам да съдя никого, не съм и образец за морал..... просто ми стана интересно като видях от какво се вълнува младежта сега. В 12 клас не ми пукаше за бала, не отидох и на втора бална, защото бях обсебен от мисълта да се представя добре на изпитите и да ме приемат медицина. Днес нещата стоят друго яче... нищо, живи и здрави да сте, дано с времето успеете да си наредите правилно приоритетие в живота![/offtopic]
Днес бяха може би 5 минути, в които истински се зарадвах за бала си, дори и роклята като си купих радостта ми не беше такава. Уча почти постоянно, не ми отнемай тези пет минути.