Мнениеот Синьо сърце » 27 авг 2010 00:48
Повечето от вас помнят темата ми "АИК ще бъде пометен на Герена...".Някои навярно са се усмихвали ехидно,а след 11 минута усмивките са грейнали на лицата им.Други не вярваха и се притесняваха...Е,сега след като АИК беше пометен ,искам да споделя някои неща.Първо-ръководство и отбор трябва да бъдат поздравени за това,че се учат от грешките си!Второ-АИК е по-слаб от Калмар,което заявих нееднократно!Трето-аз не правя прогнозите си на база емоции,а на база анализ на видяното.Макар,че футболът е игра,пълна с изненади-а тази вечер приятната изненада за мен бяха сините!За пръв път-безпроблемно изнасяне на топката!Почти безгрешна защита,и убийствена преса-шведският трньор заяви,че ще ни гонят именно с преса,за да постигнат целта си-ее,с техните камъни-по тяхната глава!Жестока тактическа дисциплина,както и липса на всякакъв стрес след безумно допуснатия ранен гол...В атака-недолюбваният от мен заради криене Дани Младенов изнесе най-силната си продукция,и то точно,когато трябва!Жо и Дембеле-без коментар!Въобще-съзнаваме ли,че имаме наистина голям отбор?Отбор,който играе футбол!Когато ги критикувам-критикувам,но днес какво да кажа?
Сега е време за празнуване,всеки син фен,независимо къде е гледал мача,ще празнува!Но за тези 24 000.които бяха там и усетиха магията,празникът е двоен!Защото,да ме извиняват червени,жълто-черни и черно-бели,но няма друг стадион и друга публика,които да създадат тази атмосфера...Няма такава безумна и отчаяна любов,особено на фона на мъките през изминалата година!Няма такива сълзи в очите-този път от радост,които казват всичко!Когато в края на мача видиш изтощения до краен предел Гарра,или безумния опит на Жо да стигне безнадеждна топка към В сектор,разбираш,че са си оставили душата и силите на терена,а ти си оставил гласа си и сърцето си!И когато публиката 15 минути след кра я не иска да си тръгне-ето я магията!Ето го това,за което живеят сините сърца!Наистина,колко малко трябва на човек,за да бъде щастлив!
Честито и наздраве!Това е нашият отбор,наша мъка и радост,нашата съдба!
След дългата нощ винаги идва изгрев!Да му се радваме и да продължим да мечтаем!
Левски завинаги!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!