Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Re: ЦСКА ФАЛИРА

Мнениеот percival » 22 юни 2013 20:16

Аз симисля,че ще си продължим с нашият си лиценз.Каквото и да са решили Ицо Стоичков и Ко съм зад тяхното решение !
Да живее ЦСКА !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

CSKA.SOFIA
Контакти:

Мнениеот CSKA.SOFIA » 22 юни 2013 20:17

Сега ще видим какво ще каже Стоичков на пресконф.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 22 юни 2013 20:17

percival написа:Аз симисля,че ще си продължим с нашият си лиценз.Каквото и да са решили Ицо Стоичков и Ко съм зад тяхното решение !
Да живее ЦСКА !

А така!
Сега да влезе убитият! :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 юни 2013 20:19

фифи перото написа:
Насето ти е приятелят? :mrgreen:

Мене ме обиждай,нема проблем и не ми дреме!Ама да казваш на директора ви,че е гей....щом така казваш,окей! :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 22 юни 2013 20:19

фифи перото написа:
percival написа:Аз симисля,че ще си продължим с нашият си лиценз.Каквото и да са решили Ицо Стоичков и Ко съм зад тяхното решение !
Да живее ЦСКА !

А така!
Сега да влезе убитият! :lol:

Само неми се прави на моралист,а ми кажи с какви пари се издържа твоето отборче ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 22 юни 2013 20:20

Дано от тук нататък нещата в ЦСКА да се върнат на победния коловоз.Стоичков е лицето на Гр.Ганчев който за разлика от Т.Батков има реален бизнес.

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 22 юни 2013 20:21

Как ще се прехвърлят акции на фалирало нещо на друго лице ?Помислете малко и ще осъзнаете каква тъпня е написал Ники Александров.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 22 юни 2013 20:31

lisynger написа:Как ще се прехвърлят акции на фалирало нещо на друго лице ?Помислете малко и ще осъзнаете каква тъпня е написал Ники Александров.

Още в началото, когато написах доста добронамерено, точно това казах.
Докато някой не излезе и не каже-
Аз съм собственика, ще направя това и това.
Всичко друго са просто кьорфишеци!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

milen86
Контакти:

Мнениеот milen86 » 22 юни 2013 20:33

Ей чорбари не ви ли е срам цял живот на гърба на другите отбори да съществувате? Като имате задължения които не може да погасите. Обявявате фалит и отивате в В или окръжните групи. Ние ( Нефтохимик) , Ботев, Пирин, Миньор, Спартак Варна минахме от там не е чак толкова страшно. Това ще е добре за вас като отбор и публика ще се сплотите и ще изчистите опетненото ви вече име. След две години ще се върнете в А група и ще бъдете по силни от всякога. Бъдете мъже и излезте с чест и достойнство от цялата тази ситуация. Говорите за история и за традиции не искате те да се нарушават. Ние (Нефтохимик) и Литекс си имаме своята , история ,традиции и успехи в Българския футбол не нарушавайте традициите. Не ставайте уроди като Локомотив Пловдив и Черноморец Бургас които за сметка на всичко продължиха да съществуват. Едните (Локомотив Пловдив) се сляха с Велбъдж Кюстендил и цял живот техните съграждани ги бъзикат за това дори и вие го правите. Другите от Черноморец ни заграбиха стадиона и цялата ДЮШ това няма да им го простим. Не давайте на най омразния ви враг Левски поводи да ви бъзикат по същия начин Ние феновете на Нефтохимик 7 - години трябваше да изстрадаме за да влезнем в А група и сега вие искате да ни отнемете тази радост. Пак казвам бъдете мъже и излезте с чест и достойнство от цялата тази ситуация.

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 22 юни 2013 20:47

Стоичков ръси невероятни простотии на пресконференцията си, но за жалост насреща си няма журналисти, които да му задават правилните въпроси. Говори за регистрация на ново дружество, а съответно твърди, че няма като Ботев да играе с лиценза на Металик.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”