csimoen2 написа:tsonpen написа:csimoen2, нелепо е.
Отворихме темата за ранните часове на мачовете на Лудогорец само за да покажем, че и Лудогорец също имат повод да протестират, но не са го направили. За поред път ще кажа, че нито някой е знаел, че месец май ще е е толкова топъл, нито, че "Левски" ще играе продължения с дузпи.
Най-смешното в сметките ти е, че си оставил мачовете за Купата. Няма как да има равни дни за почивка, след като единият отбор се бори за Купата, другият не. А иначе мачовете за шампионата са равен брой и там може да се търси само теле под вола. Общият брой на дните за въстановяване е приблизително равен и само зависи от това кой първи е изиграл мача си за полусезона, защото последните мачове са на една дата.
Схемата ти със Славия нещо не я проумях

п.п. Утрепа ме с предположението, че Лудогорец са платили на "Ботев" Враца да бие Славия

А самата Славия я видяхме как игра в Разград. Това че се бяха пренавили и оставаха пробойни е напълно разбираемо. А и как да си на ниво, като в предишния мач си си пуснал резервите и не си се борил.
Колега, ти беше този които засегна въпроса с градусите и жегите, не аз...

Явно не може да ме разбереш за Славия - Ботев Вр, защото може и да не съм го написал разбираемо...
Имам предвид следното - Лудогорец урежда Ботев да бие в София на Овча Купел и дава х 3000 лв на човек за Х с Левски - това ти го казвам от първа ръка - футболист на Ботев Враца ми го каза, дали ми вярваш или не си е твоя работа, аз ти гарантирам, че е било както ти го казвам.
Факт е, че никой не е предполагал, че Левски ще играе финал или че ще има температури по 25-30 градуса месеца април, но една програма винаги може да се смени с 1 ден, никой няма да бъде ощетен.
Аз отворих дума в отговор на предположение, че ако Лудогорец били в ситуацията на "Левски" са щели да реват. И показах, че имат основание поне да отворят дума, но не го направиха. Всеки има нещо, което му е неудобно в програмата. Но мачовете за Купата са борба за приз и струват риска за борбата в шампионата.
Не виждам въобще защо им е на Лудогорец "Ботев" Враца да бие Славия. Това въобще не касае Лудогорец. А от Славия сами си казаха, че са си пазили футболистите за мача в Разград. Щом имаш данни за въпросния мач - прати ги където трябва, мачът и без това се проверява. Но се проверява не защото "Ботев" са били, а защото Славия са паднали.
Една програма може да се премести, но ако това устройва и двата отбора. А Лудогорец след това има друг важен мач, който може да се окаже дори същинският финал за нашите, при равенство утре. Радвам се, че нашите защитават интереса на Лудогорец.
Мисля, че много раздухме нещо, което не заслужава толкова внимание.