Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Re: ЛЕВСКИ - БОТЕВ ПЛОВДИВ (официална тема)

Мнениеот yasen_ov4arov » 08 авг 2009 22:41

monster1011 написа:
yasen_ov4arov написа:
DukeUnv написа:Red_champions много си нахален? Не стига, че не си от Левски ама и феновете ни коментираш. Свободна страна сме всеки може да си пише каквото иска. Уважавам те и твоите мнения ама в случая не си много прав. :)

Чакай малко сега хем го хокаш ,че си споделя мнението ,хем всеки има право на такова :lol: .Малко логиката я изпуснах но нищо.Иначе човекът е прав ,но то аз и не съм очаквал друго от феновете на Левски.Интелекта и футболната им култура не им позволяват да надникнат какво става във футболния свят след Вакарел .Имам чувството,че се конкурират с онези с ханъмата президент кой да се покаже като по-голям идиот и ако бяхте изкарали и плакати в подкрепа на Христолов щяхте да излезнете с едни гърди напред.За следващия път всички верни левскари от пловдивските села да поправят това :) !

Левски е отбор създаден около 22 училище в центъра на София, ти си обикновен селянин от Пловдив. Ходи се повози на ескалаторите на ЦУМ, снимай се за спомен, и освобождавай града да няма задръствания

А защо не споделиш колко точно са тези "кореняци" столичани по времето на Освобождението градски?Аз ще ти кажа 23 700 души ,като когато избират София за столица до такава степен няма представителна сграда ,че князът отсяда в конака.Нещо подобно да можеш да кажеш за най-стария град на Балканския полуостров?Пууу аман от надути хасковски "кореняк" софиянци значи :roll: .Интересното е ,че точно разни "градски" парчета само разправят колко голямо село е Пловдив :lol: .А ескалаторите в ЦУМ са ми омръзнали вече,но интересно ти друго в Пловдив освен Версай видя ли ;) ?
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Ще отидете ли утре на мач с БОТЕВ?

Мнениеот bigbonusprize » 08 авг 2009 22:43

По мое мнение бяха около 5000
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 08 авг 2009 22:44

Не ходя по селата, но забелязвам как твоите градски умират да се намърдат в София, тъпчат се по 5 в квартира да им е по-евтин наема и слушат чалга. Това да Овчаров де. Между другото съм роден в София, както и майка ми и баща ми. какво хасково бе сельо.
Последна промяна от monster1011 на 08 авг 2009 22:46, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Blue World Order
Контакти:

Мнениеот Blue World Order » 08 авг 2009 22:44

Yobs1912 написа:Ми рогати радвайте се на победа над отборче от 17-18 годишни,дето тва им е първия официален мач..радвайте се сега че скоро пак ще дойде времето когато идвахте в Пловдив със свалени гащи и туба 'вазелин'

не ви е мястото в А група като сте такъв смешен отбор,кво се оправдаваш,смешник. ;)
а и в Пловдив си ви биеме най-редовно...

а оня дето е писал такива глупости за Васил Левски и за Христо Ботев е типичен чорбар мюсюлманин :!:
СИНЬО-СИН ТЕРОР...

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 08 авг 2009 22:46

bigbonusprize написа:По мое мнение бяха около 5000

Може тоя дето коментираше мача по Ринг каза, че са около 3000 човека. Може и да се бъркам. :)
Изображение

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 08 авг 2009 22:47

Blue World Order написа:
Yobs1912 написа:Ми рогати радвайте се на победа над отборче от 17-18 годишни,дето тва им е първия официален мач..радвайте се сега че скоро пак ще дойде времето когато идвахте в Пловдив със свалени гащи и туба 'вазелин'

не ви е мястото в А група като сте такъв смешен отбор,кво се оправдаваш,смешник. ;)
а и в Пловдив си ви биеме най-редовно...

а оня дето е писал такива глупости за Васил Левски и за Христо Ботев е типичен чорбар мюсюлманин :!:

Ти да си виждал чорбар немюсюлманин?

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 08 авг 2009 22:55

DukeUnv написа:
bigbonusprize написа:По мое мнение бяха около 5000

Може тоя дето коментираше мача по Ринг каза, че са около 3000 човека. Може и да се бъркам. :)

Повече имаше от 3. Може би малко по-малко от 5000. Ама като цяло празничко беше. Очкавах, че повече хора ще дойдат... Софиянците много ги мързи май...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

7_!_2
Контакти:

Мнениеот 7_!_2 » 08 авг 2009 22:57

Кви 5 000... :shock: :shock: :shock: Около 1000 в А сектор, толкова някъде и в Б и 300 във В... ето това беше публиката този мач...

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 08 авг 2009 22:58

monster1011 написа:Не ходя по селата, но забелязвам как твоите градски умират да се намърдат в София, тъпчат се по 5 в квартира да им е по-евтин наема и слушат чалга. Това да Овчаров де. Между другото съм роден в София, както и майка ми и баща ми. какво хасково бе сельо.

Еее второ поколения софиянец :lol: :lol: :lol: ама ти да не си се сраснал вече с жълтите павета от толкова аристократизъм случайно :lol: ? Интересното е ,че никой не се чувства виновен и не се намира и грам идея да се извини на привържениците на Ботев (по случайност Ботев има леееееко по-богата история в евротурнирите и само за това най-малкото трябва да заслужаваме уважение ,но явно първенютата столичани много не са по мисленето).Иначе аз какво точно искаш да направя,че някакви се врът по 5 в квартира?Това само доказва колко пренаселен и мръсен е градът ви :) .
П.С:Ти хасковски аристократе ,стъпвал ли си някога в Пловдив изобщо?
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 08 авг 2009 22:59

yasen_ov4arov написа:
monster1011 написа:Не ходя по селата, но забелязвам как твоите градски умират да се намърдат в София, тъпчат се по 5 в квартира да им е по-евтин наема и слушат чалга. Това да Овчаров де. Между другото съм роден в София, както и майка ми и баща ми. какво хасково бе сельо.

Еее второ поколения софиянец :lol: :lol: :lol: ама ти да не си се сраснал вече с жълтите павета от толкова аристократизъм случайно :lol: ? Интересното е ,че никой не се чувства виновен и не се намира и грам идея да се извини на привържениците на Ботев (по случайност Ботев има леееееко по-богата история в евротурнирите и само за това най-малкото трябва да заслужаваме уважение ,но явно първенютата столичани много не са по мисленето).Иначе аз какво точно искаш да направя,че някакви се врът по 5 в квартира?Това само доказва колко пренаселен и мръсен е градът ви :) .
П.С:Ти хасковски аристократе ,стъпвал ли си някога в Пловдив изобщо?

Не съм казвал че не уважавам Ботев, напротив, писанията ми са отговор на заяждания на ваши фенове. Стъпвал съм. Уважам града ти, но не mоже да се мери със столицата. Вече и Варна и Бургас са по-градове от Пловдив, какво да правиш, има баланс в живота, на нафуканите винаги им се връща. Ако си по-бавно асимилращ пак ти казвам, никога и по никакъв начин не съм имал нещо общо с города Гасково, както казват ребятата

SAD BUT TRUE

Върни се в “Архив”