ShooterMan написа:CTAHKO написа:Не че ги защитавам,но ако някой ми каже и ми посочи,кой друг в тази държава е в състояние да изгони или премести циганите от Максуда,ще го призная
Те да ги изгонят-целия град ще ги поздрави...ама не виждам развитие.Кмета и баш-милиционерина Димитров са марионетки на ТИМ,така,че тоя побой не се и съмнявай е одобрен дори с мълчаливото им съгласие.Просто е абсурдно Киро пияндето да вземе каквото и да е решение без да се консултира по телефона с господарите си.А Марешки...хахахаха,този господинчо стартира бизнеса си с 3 млн. заем(не знам цифрата дали е точно толкова) от ТИМ и до днес е тяхна креатура.
ПС:Много уваб Кръсник имаш...но го кани на чай и кекс в неделя,че като му искаш услуга да не те гълчи като Бонасера
Всъщност мога да гарантирам, че зад побоя тази вечер, че не стоят ТИМ! Нещата идват от другаде... - ББ и ЦЦ - хората, които дърпат юздите на МВР! ББ от край време е на нож с ТИМ и отлично знае, че всички във Варна ще решат, че тимаджии стоят зад полицейският произвол! Мислиш ли, че първата ми работа след като се махнах от центъра на Варна не бе да се обадя и да питам дали ТИМ имат нещо общо с това?!