terata написа:tzvetan_tee написа:Кой важен мач реши? Моля те кажи ми. Беше титуляр в 90% от тях !!! Кой мач реши, искам да знам!![]()
В мачът с Лудогорец есента беше треньор Г.Иванов, както и с Ликекс, както и с ЦСКа. При Костов вкара само на Монтана, след, което при Ясен и съответно - Лудогорец, Литекс, Цска, Локо Пд, Черноморец не направи нищо !!! Той няма един силен мач за Левски, а се очакваше с опита си да решава важните мачове...
Разбираш ги нещата явно, ама само една мааалка подробност да вметна - Иван Цветков не беше титуляр в нито един от изброените от теб срещи във втория полусезон. Именно вместо него играеше "вездесъщия" Жунинъо, който кво направи?
Еми явно ти ги разбираш много и трябва да ми обясниш... Дори да не е започнал като титуляр имаше достатъчно възможности да се дкаже, поне нещо да реши. Най-малкото, включването му като резерва да се отрази положително на отбора, това уви, разбирачо, не се случваше... Просто си погледни статистиката (игрови минути) и виж какво КПД има Иван Цветков и срещу какви отбори са му головете...