drvasko98 написа:Арсенал са най-рязания въпреки ВАР отбор от началото на сезона, което е абсурдно за лидер в класирането, но е пълен факт. И въпреки това държат преднината. Този отбор се завръща на сцената с големи победи на терените на конкурентите и аз лично очаквам да бият Сити като гост и кой откъдето е.
Не е е точно така. Сити ги заклаха на Олда с оня скандален гол, после ги порязаха и с Тотнъм. Арсенал не се сещам някъде да са ги ощетили, но може и да бъркам. Днес за мен нямаше нито една дузпа, дори нямаше и ситуация, дето да е близо до дузпа. Ето на мача на Светците е друго, там ръката беше в супер неестествено положение и си я дадоха. Направо не знам какво беше това реване. Малко ми напомниха на отбора ни по времето на Шави и Иниеста, когато ние така на 5 минути ревехме към съдията :D Доста гадно отстрани, направо нетърпимо на моменти поведение. Да не говорим, че при 6 минути продължение, корнерът беше точно в 97.35 и тоя все още не свиреше ? не видях да има забаване след 90-тата минута и не разбрах защо толкова много време се игра. Не че ми пречи Арсенал да са шампиони, просто се шокирах, че тоя даде толкова много добавено време :D