mts13 написа:hlucho аз знам историята и на моя и на твоя отбор ,а за това което пишете съм и присъствал и за това ви уча
Човек се учи, докато е жив. Казвам ти го в контекста на това, което показваш като знания, преподавателю!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
mts13 написа:hlucho аз знам историята и на моя и на твоя отбор ,а за това което пишете съм и присъствал и за това ви уча
hlucho написа:mts13 написа:hlucho аз знам историята и на моя и на твоя отбор ,а за това което пишете съм и присъствал и за това ви уча
Да си жив и здрав! с какво ще ти се промени живота, с тази тема! Хич, ама хич не ме интересува, какво е било преди 30-40 години, или какво ще е след 100 години. Аз живея в настоящето и то е важно! Почваме да се обръщаме към миналото, когато нямаме настояще!
kalo написа:Като чета някой мнения съм напълно съгласен с връщането на домовите книги и софийското жителството!![]()
Всеки да се сети сам за себе си защо!
tprodanov написа:Пламене, какво общо има управата на Левски с отбора, морала и феновете му? Добре знаеш, че никой не го обича. Малко тъпо изказване.
Колкото до случката - на 6 години едва ли имаш шанс да помниш една случка, добре прикрита от тогавашните медии. И няма как всички левскари да са били антикомунисти, но със сигурност по-голямата част са били. Може да го видиш и днес - привържениците на Левски в огромната си част мразят този режим, привържениците на цска на пример са на мнението - тогава си беше по-добре, демокрацията ни прецака. Все тая, на който и отбор да погледнеш публиката, няма да намериш толкова силно изразен антикомунизъм, обществена отговорност и реакции. Докато други отбори си пишат заядливи плакати, изплагиатствани знамена, от Сектор Б има плакати с обществено значени Държавата гние, а главния проблем сме ние, а на отсрещния сектор виждаш евтино като смисъл и скъпо като направа заяждане с крави, тъпа история.
Схващаш ли разликата между Левски и всички останали?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта