Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

BEROE 88

Re: TV 7 Цензурира протеста

Мнениеот BEROE 88 » 18 юни 2013 19:31

НАЙ-ДОБРЕ Е ДА НЕ СЕ ГЛЕДА И ДА НЕ ИМ СЕ ПРАВИ РЕЙТИНГ НА ТИЯ СМЕШНИЦИ.ТО БИВА НЕКОРЕКТНОСТ,АМА ЧАК ТОЛКОВА.КАНАЛ 3 ЗАСЕГА СА НАЙ-ОБЕКТИВНИ СПРЯМО НОРМАЛНИТЕ ХОРА.
1986,2010,2013

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 18 юни 2013 19:33

stn написа:Бързо забравихте за БТВ и Катуница

http://www.novini.bg/news/140220-btv-%D ... D0%BA.html
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Изявлениe на др.Станишев!!

Мнениеот зеления » 18 юни 2013 19:35

Караджов написа:Другарят Станишев ще изнесе пред медиите и българското общество: цифри ,факти ,финансови разчети и отчети и т.н от времето на управлението на Герб!!! Това той обеща ясно и категорично да стане до няколко дни!!!

Ти нас за хамави ли ни смяташ, бе куко? Народа не е прост, бе "другари" боклуци! Скрийте се в дупките си!!! Боли ме шнапса за ГЕРБ! И на тях ще им дойде времето, но сега говорим за червените кхмери и рязаните карабини!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 юни 2013 19:41

СМЕ, а оттам и БТВ, ги купи Тайм Уорнър онзи ден.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 18 юни 2013 19:43

grasiani написа:Е ,гледайте си БосфорТВ и купената от герб Нова там ще си получите това което искате в двойна доза.

Ти наистина си голям глупак! :evil:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 18 юни 2013 19:44

BEROE 88 написа:НАЙ-ДОБРЕ Е ДА НЕ СЕ ГЛЕДА И ДА НЕ ИМ СЕ ПРАВИ РЕЙТИНГ НА ТИЯ СМЕШНИЦИ.ТО БИВА НЕКОРЕКТНОСТ,АМА ЧАК ТОЛКОВА.КАНАЛ 3 ЗАСЕГА СА НАЙ-ОБЕКТИВНИ СПРЯМО НОРМАЛНИТЕ ХОРА.

+ 1 000

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 18 юни 2013 19:45

[offtopic]Не знам какъв смисъл има да се влиза в подобни теми.Виждате ги колко са зле,не им обръщайте внимание и това е.Не си заслужава да си пилиш нервите с комунистически инвалиди!Казвам го от личен опит ;) .[/offtopic]

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Re: Бойко Борисов е Срам за България!!!

Мнениеот grasiani » 18 юни 2013 19:45

Пропищяха дясно че дясно,тия хора не си знаят какво ги устройва,кога дясно правителство ще им даде нещо,сега ще видите вие като дойде другаря Костов,другарката Кунева, оня плъх Димитров,народа ще му се завие свят от десни мерки, кримиприватизации, обясняване как трябва да се вдигне тока неизбежно,постна пица,връщане парите на майките на 240 лева понеже няма пари,пенсиониране на 70 години или докато умреш,замразяване на пенсиите и вдигане в края на мандата с 2-3 процента.Лозунга на десните го знам,Пари Няма.Никакво повишение на детски надбавки,даже нарочно забавяне на парите които се изплащат за да ходят майките като луди по банкоматите и нарочно да им се подиграват от всякакви социални служби и министерства,работа за мизерни пари,това е то дясното в България,увеличаване на мин.работна заплата с 10-20 лева за 4 години за да спазваме финансова дисциплина,ама че някой умирал от глад или се пали аз съм десен какво ме интересува мен тая работа да не съм длъжен да мисля за него е това са те принципите на десните хора.иЗОБЩО десни по цял свят не обичат социални мерки и гледат да ги избягват.Не ви ли стигнаха 4 години дясно че чак дрънкаше.САМО ЧЕ ТОВА ДЯСНО ако иска да върви по тоя път, ги очаква на зима да им счупят главите с тигани и бастуни.

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 18 юни 2013 19:47

Караджов написа:Другарят Станишев ще изнесе пред медиите и българското общество: цифри ,факти ,финансови разчети и отчети и т.н от времето на управлението на Герб!!! Това той обеща ясно и категорично да стане до няколко дни!!!

За топлофикация и Р.Овч да очакваме ли нещо?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Емил Кошлуков: ТВ7 лъже и манипулира

Мнениеот CTAHKO » 18 юни 2013 19:51

Изображение

Емил Кошлуков разтърси най-популярната социална мрежа с поста си! Журналистът, който води собствено предаване в ТВ7 и като продуцент направи някои от най-успешните им предавания, каза това, което всички зрители си мислят! Поне едно от знаковите имена в медията си позволиха да изкрещят: „Царят е гол!”.

От личния си профил във Фейсбук телевизионерът заяви, че ТВ7 не е отразила коректно и етично протестите, от ефира й се бълват лъжи относно тях и в крайна сметка трябва да се извинят на зрителите. Липсата на професионализъм в телевизията е отразена в хилядите коментари на хората по улиците и в социалната мрежа. Интернет направи света и политиката все по-малко манипулативни.

Положението изглежда още по абсурдно, когато в една малка държава десетки хиляди протестират, а определена медия говори за „рехави групи”, „марионетки и платени от бившата власт” и само понякога се излъчват разтроени граждани на пределна възраст, които ругаят тези, които искат да доведат държавата в пропастта, защото не искали правителството на БСП и ДПС.

Кошлуков се зарича да удържи на мнението си, докато е на екран и водещ на предаването си. Той може би предполага,че след подобно публично твърдение може и да не е сред лицата на телевизията, която имаше амбициите да е втората най-гледана в национален ефир. На отговорните лица в телевизията пък остава да помислят добре кой ще иска да ги гледа, когато приключат „най-мащабната продукция” и най-рейтинговия сериал, произведен в Турция.

Статуса на Емил Кошлуков във Фейбук:

Мисля, че трябва да кажа позицията си по станалото през последните дни: Смятам, че Тв7 не отрази професионално и обективно началото на протестите. Смятам, че в ефира на телевизията бяха направени неетични и неверни коментари по повод на събитията и участниците в тях. Смятам, че Тв7 дължи извинение на своите зрители за всичко това. Аз лично ще отстоявам това свое мнение във ,, Факторът”, докато съм водещ на екрана

[offtopic]http://mgzin.bg/%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D0%BB-%D0%BA%D0%BE%D1%88%D0%BB%D1%83%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D1%82%D0%B27-%D0%BB%D1%8A%D0%B6%D0%B5-%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BF%D1%83%D0%BB%D0%B8%D1%80%D0%B0/[/offtopic]

Най-накрая някой,работещ в тази телевизия,да назове нещата с истинските имена 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Архив”