Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Re: Ще има ли справедливост за войската ?

Мнениеот plamen etov » 25 фев 2009 12:26

ZYKLON написа:Мисля да ходя на мача с Миньор.

Няма лошо ,добре дошъл :D :D :D :D
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Re: Защо "ЛЕВСКИ" е отбора на народа

Мнениеот popaj » 25 фев 2009 12:27

samobotev написа:
По онова време Левски нямаше нищо общо с милицията, а факта, че единствено Сектор Б скандираше в подкрепа на Пражката пролет, просто няма как да откраднете. Историята помни!

хаха не ме карай да се смея Левски нямали нищо общо с милицията аре не се излагай повече като пишеш откровени лъжи,и скандирали биле в подкрепа.Кои са скандирали?Ти бил ли си тогава в този сектор Б и скандирал ли си?
Или май само си чул от някой болен мозак как едните биле скандирали пък другите не,и затова Левски е отбора на народа :D :lol:

Пич,те не са виновни.Сега,като прецъфтяха кокичетата ,започнаха да цъфтят минзухарите,напъпили са и другите цветя.....Пролетта идва,а с тази промяна на говедата им се изостря лудата крава и започват да си пеят познатата песничка.

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 25 фев 2009 12:31

samobotev написа:Аре големите и справедливи фенове на Левски пак замлъкнаха нещо,много неудобна взе да им става и тази тема.Аре каде сте много чесните и справедливи левскари,нали искахте справедливост?
Или искате справедливост само когато ви отърва.

Братле ,кво те брига в момента Левски,то при вас да има справедливост,и,ако имаше такава нямаше да страдате от селския п.....с за съжаление.
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Inchtall
Контакти:

Re: Т.Батков:Зловещ месец е август за Левски в евротурнирите

Мнениеот Inchtall » 25 фев 2009 12:33

mts13 написа:Това popaj важи за всички евроидиоти и най- вече за червените евроидиоти който вече 20 години не са играли през пролетта в Европа . Познай защо?

Опитваш се да прехвърлиш цветистото наименование на здравата глава ... "Евроидиоти" е специално име, с което вашите собствени гейаренски - боратови вестници кръстиха уеWCки, след поредния гастрол на куците говеда при бате и кака ... Ако не си чел това, не е фатално, защото светът знае кои точно са евроидиотите, но това, че се изказваш толкова неподготвен е прекалена излагация, дори и за говедо. Що се отнася до гатанката "Познай защо" - това разбраха навсякъде по света - след като футбол не умеят, това, което гейаренските евроидиоти могат единствено да направят е саморазправа с канкуренцията чрез административни хватки. Така че няма нужда да познаваме. То е очевидно.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 25 фев 2009 12:34

popaj написа:
samobotev написа:
По онова време Левски нямаше нищо общо с милицията, а факта, че единствено Сектор Б скандираше в подкрепа на Пражката пролет, просто няма как да откраднете. Историята помни!

хаха не ме карай да се смея Левски нямали нищо общо с милицията аре не се излагай повече като пишеш откровени лъжи,и скандирали биле в подкрепа.Кои са скандирали?Ти бил ли си тогава в този сектор Б и скандирал ли си?
Или май само си чул от някой болен мозак как едните биле скандирали пък другите не,и затова Левски е отбора на народа :D :lol:

Пич,те не са виновни.Сега,като прецъфтяха кокичетата ,започнаха да цъфтят минзухарите,напъпили са и другите цветя.....Пролетта идва,а с тази промяна на говедата им се изостря лудата крава и започват да си пеят познатата песничка.

Все си мисля , че животно няма как да пише във форума ? На 15 години ли си ,че да даваш като пример рег.номер на автомобил......... В комунистическа държава всички отбори са били комунистически.
Гледайки назад вечно ще се блъскате в стени , а погледнете напред..........

cskachampion
Контакти:

Мнениеот cskachampion » 25 фев 2009 12:35

Тя историята винаги помни, но някой я тълкува не както трябва. Помните ли един парад, на който построени в редичка скандирате `Сталин! Сталин!` ? А помните ли, че вие бяхте отбора на МВР (за който не знае, да поясня - Министерство на Вътрешните Работи)? Е седнете да ме убеждавате, че отборът на министерството е бил надпартиен и антикомунистически - освен да се посмея, друго не мога да направя.

btw да поясня - по комунистическо време големите отбори са подкрепяни от режима - важи и за ЦСКА , и за Левски. Но не може да се обяснява как само единия отбор е бил подкрепян.
Последна промяна от cskachampion на 25 фев 2009 12:37, променено общо 1 път.

mts13
Контакти:

Мнениеот mts13 » 25 фев 2009 12:36

Пуснах темата с образователна цел , но явно за войскарчетата знанието не е приоритет

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Най жалкото БФС!

Мнениеот ehh » 25 фев 2009 12:39

Напълно съм против това отлагане.
Притеснява ме и как БФС започна да скача по тоягата на Мъри. Човекът поиска отлагане на кръга (защото всички знаем колко често Литекс и Мъри се оправдават с лошите терени и видите ли, че заради тях губят точки) и хоп - кръгът се отложи.
Струва ми се, че тепърва най-тежка ще бъде думата на хората от Литекс в БФС.
Очаквайте скоро преминаване на първенството към схемата пролет - есен, намаляне на отборите на 10 и... Литекс шампион :roll:

А най-комичното е, че прогнозите за времето през уикенда са за идване на пролетта. За какви зими говорим, за какви снегове, си нямам на идея.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 25 фев 2009 12:39

Ами дразни ме това,че по голямата част от тях все се правят на много справедливи ама като стане въпрос за мизериите които ги вършат хората начело на техния отбор и почват да се държат като ощипани моми :D

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Мнениеот Доктор Н » 25 фев 2009 12:39

samobotev написа:хаха не ме карай да се смея Левски нямали нищо общо с милицията аре не се излагай повече като пишеш откровени лъжи,и скандирали биле в подкрепа.Кои са скандирали?Ти бил ли си тогава в този сектор Б и скандирал ли си?

Левски бе обединен с милицията (Спартак) след разгромната победа с 7:2 над ЦСКА на 18.Ноември 1968г. Събитията в Чехия са през пролетта и лятото на същата година. Факт.

Върни се в “Архив”