Някой тук във форума, а и някой мустакати ръководители на един посредствен клуб си позволяват да дават оценка за миналото, за някакви репресии, за някакъв комунизъм. ами добре ще кажа и аз само едно:
Майор от държавна сигурност, със заплата на милиционер, притежаващ алфа ромео 1971г. Големи репресии голямо нещо е било. Дай боже всеки му такива репресии, когато обикновенния гражданин нямаше даже жугула!!!
Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- nicromanser
- Контакти:
Re: Истинската българска футболна марка е ЦСКА
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
- No Pyro No Fun
- Контакти:
hellyeah написа:No Pyro No Fun написа:hellyeah написа:Най - смешното е ,че Чавдар крета до 1948 година във втора дивизия , докато на 04.05.1948 година другарите не решават между две ракии и салати да го обединят със Септември София ,който е втори в класирането .И така новосъздаденият отбор на 05.05.1948 сутринта Септември при ЦДВ , следобед на 05.05.1948 вече губи първия си мач срещу Левски с 1-0 .5 май 1948 г., само ден след създаването на Септември при ЦДВ (Централен дом на войската) - първото име на ЦСКА. Мачът се играе пред 12 000 зрители на стадион "Юнак", а Левски печели с 1:0 в мач за Софийско първенство. Първият гол в историята на Вечното дерби е дело на Борислав Цветков - Жук в 36-та минута. Същевременно това е първа победа на Левски.
Някои пък разправят че сме създадени за да има отбор който да може да се противопоставя на останалите от Европа и не само по футбол... преди това...вашите европейски мачове в София Нюрнберг 1:7 (1925), с Дрезден 0:6, с Расинг (Страсбург) 0:9, Прага 0:6 (1932), с БСК Београд 0:10 (1934)... не съм сигурен ама май нашия първи мач в Европа е с Днамо Букурещ и ги бием с 8:1 в София... за другите всички знаят. ЦСКА носи най-много слава на България и това е факт... кой друг волейболен клуб може да се похвали със това Носител на КЕШ за 1969
Участник във "Финална 4-ка" на КЕШ през 1963, 1971, 1977, 1985, 1987, 1988, 1990
Носител на КНК за 1976
Участник във "Финална 4-ка" на КНК през 1981, 1986...
Ако нас ни нямаше сега нямаше Стоичков да е известен по цял свят... Любо Пенев и Емил Костадинов нямаше да са постигнали и те толкова много като футболисти... Петър Жеков също... дали някой е щял да забележи Бербатов, Стилян, Мартин Петров ако не бяха играли в ЦСКА? Лечков дали щеше да премине в Хамбургер ако не беше дошъл в ЦСКА? Димитър Пенев щеше ли да е това което е сега... дори Пламен Гетов преминава в ЦСКА за да може да осъществи трансфер в Португалия. Ето сега И.Иванов и Тонев са едни от най-добрите български футболисти... Кубрат Пулев от нашата школа... има още много...
Сега какво , да ти изброявам успехите на спортен клуб Левски ли ?Между другото - защо Петър Жеков игра за ветераните на Берое и нито веднъж за ветераните на ЦСКА ?
Аз не съм изброил всички усепхи просто малка част от по-значителнитие... за Петър Жеков не знам защо не е играл за ветераните на ЦСКА, но знам че обича ЦСКА и този отбор му е на сърцето. Ето нещо любопитно за Петър Жеков...
[offtopic]
[/offtopic]БФФ СКРИ ПОКАНАТА НА ФИФА ЗА БЕНЕФИСА НА ВЕЛИКИЯ ВРАТАР ЛЕВ ЯШИН В МОСКВА ПРЕЗ 1971 Г, изпратена на "армейския" голмайстор Петър Жеков, носител на „Златната обувка" с 36 гола ) за 1969 г. Меракът им бе там да играе фаворизираният им любимец Гунди, но не би! ФИФА изрично нареди: единствено и само Петър Жеков е поканен за бенефиса! Стрелецът се включи успешно през второто полувреме в "Отбора на звездите" и отбеляза великолепен гол с глава за 2:2!

Re: Защо държавата помага на всички освен на ЦСКА?
.Кашчей написа:tut написа:Лол .... Русенският адвокат счетоводител реши случаят ..... Значи когато обединяват ас23 с други отбори тва е неестествено, но когато обединяват левски с друг отбор тва е супер естествено .... Респект ..... П. П. Я някой да каже ас23 естествено ли е създаден, защото с това ще решим случая с ЦСКА
Забравил си нещо да напишеш.. напред армейски лъвове![]()
Тут, ти наистина ли си толкова тъп, или се опитваш да си изградиш такъв имидж?
Ако утре някой реши да обедини ЦСКА, без съгласие, с някакви прошляци... ти ще си съгласен може би? Ако някой реши, че Пената и Паро пречат и ги разстреля.. ти как ще се чувстваш, обеденителю?
Наистина си много кух... сигурно почти няма толкова кух във форума на ЦСКА!
EЙ много си тъп, въпреки двете ти университетски дипломи ....
Разбира се, че ще се чувсрвам зле ..... Ама от 4 години се пробвам да ти обесня, че това вече се е случвало с моя отбор при идването на комунистите ..... избиване на 1/2 от отбора + обединение с още отбори .... и тук идваш ти и ми говориш как сме били галеници и не знам си кво на власта а за същите работи при подуенци, даже не знам дали някой е бил убит, може да са били комунета и преди 44та, ги изкарваш най- репресираните същества на планетата ..... за нелевскар доста странно ...... И трябва да си рядко тъп, че да не видиш връзката между военният ас23 и военният ЦСКА ......
Напред армейски лъвове
- Bartolomej
- Контакти:
https://soundcloud.com/marabuproject/ko-ne
ЦСКА ще играе в Европа
ЦСКА ще играе в Европа
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
-
- Контакти:
nicromanser написа:ЕМИЛ написа:Хубаво де ,но на вас всеки момент ще ви дръпнат шалтера и всичко угасва .
поне сме виждали светлината, а вие никога, за вас светлина беше 1:17 колко жалко
Голяма светлина сте видяли, няма що. Толко сте жалки, че и пишка да ви подадат и нея ще я величаете. Големите ви успехи полуфинали след три срещи преди 40 години, дори не сте ги виждали а смо сте чували за тях. Каква марка сте бе жалка имитация на руски клуб. Как са ви измислили с прекръстване и сливане на вече съществували отбори. И този автора, поет, да го светна, че именно вашите създатели са затрили клубове за да ви има защо не ви основаха от нищото? Не можете да се сравнявате с Левски и в сънищата си защото нашия клуб е извървял целия път от основаването си до днес. Първите мачове на Левски са били срещу резервите на Славия и АС-23! А вас ви измислят и ви пускатв първенството. Добър, лош, красив, грозен всеки ден на ПФК ЛЕВСКИ СОФИЯ е изпълнен със стойност! И като тръгнете да се правите на марки и на голем гранд, помнете, че българския футбол не е фактор НИКАДЕ! Ние сме мишки от източна европа и всичките ни исторйи се ръртят около от кой сме отпаднали, на фона на проблясаци от еденични мачове веднъж на 50 години. Толкова сте жалки или можеби по-този начин оплаквате трупа на мъртвеца ЦСКА?

nicromanser написа:Някой тук във форума, а и някой мустакати ръководители на един посредствен клуб си позволяват да дават оценка за миналото, за някакви репресии, за някакъв комунизъм. ами добре ще кажа и аз само едно:
Майор от държавна сигурност, със заплата на милиционер, притежаващ алфа ромео 1971г. Големи репресии голямо нещо е било. Дай боже всеки му такива репресии, когато обикновенния гражданин нямаше даже жугула!!!
Забравяш, че Гунди е бил човек, който е имал право да пътува из Европа, заради професията си. Съмнява ме да си е купил "Алфата" от някоя софийска авто-къща. Обикновения човек не е разполагал с този лукс - пътуване на запад.
Я, по-добре кажи защо постоянно изкривявате историята както на вас ви е удобно!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
- Червени Воини
- Контакти:
No Pyro No Fun написа:hellyeah написа:No Pyro No Fun написа:hellyeah написа:Най - смешното е ,че Чавдар крета до 1948 година във втора дивизия , докато на 04.05.1948 година другарите не решават между две ракии и салати да го обединят със Септември София ,който е втори в класирането .И така новосъздаденият отбор на 05.05.1948 сутринта Септември при ЦДВ , следобед на 05.05.1948 вече губи първия си мач срещу Левски с 1-0 .5 май 1948 г., само ден след създаването на Септември при ЦДВ (Централен дом на войската) - първото име на ЦСКА. Мачът се играе пред 12 000 зрители на стадион "Юнак", а Левски печели с 1:0 в мач за Софийско първенство. Първият гол в историята на Вечното дерби е дело на Борислав Цветков - Жук в 36-та минута. Същевременно това е първа победа на Левски.
Някои пък разправят че сме създадени за да има отбор който да може да се противопоставя на останалите от Европа и не само по футбол... преди това...вашите европейски мачове в София Нюрнберг 1:7 (1925), с Дрезден 0:6, с Расинг (Страсбург) 0:9, Прага 0:6 (1932), с БСК Београд 0:10 (1934)... не съм сигурен ама май нашия първи мач в Европа е с Днамо Букурещ и ги бием с 8:1 в София... за другите всички знаят. ЦСКА носи най-много слава на България и това е факт... кой друг волейболен клуб може да се похвали със това Носител на КЕШ за 1969
Участник във "Финална 4-ка" на КЕШ през 1963, 1971, 1977, 1985, 1987, 1988, 1990
Носител на КНК за 1976
Ако нас ни нямаше сега нямаше Стоичков да е известен по цял свят... Любо Пенев и Емил Костадинов нямаше да са постигнали и те толкова много като футболисти... Петър Жеков също... дали някой е щял да забележи Бербатов, Стилян, Мартин Петров ако не бяха играли в ЦСКА? Лечков дали щеше да премине в Хамбургер ако не беше дошъл в ЦСКА? Димитър Пенев щеше ли да е това което е сега... дори Пламен Гетов преминава в ЦСКА за да може да осъществи трансфер в Португалия. Ето сега И.Иванов и Тонев са едни от най-добрите български футболисти... Кубрат Пулев от нашата школа... има още много...
Сега какво , да ти изброявам успехите на спортен клуб Левски ли ?Между другото - защо Петър Жеков игра за ветераните на Берое и нито веднъж за ветераните на ЦСКА ?
Аз не съм изброил всички усепхи просто малка част от по-значителнитие... за Петър Жеков не знам защо не е играл за ветераните на ЦСКА, но знам че обича ЦСКА и този отбор му е на сърцето. Ето нещо любопитно за Петър Жеков...
[offtopic][/offtopic]БФФ СКРИ ПОКАНАТА НА ФИФА ЗА БЕНЕФИСА НА ВЕЛИКИЯ ВРАТАР ЛЕВ ЯШИН В МОСКВА ПРЕЗ 1971 Г, изпратена на "армейския" голмайстор Петър Жеков, носител на „Златната обувка" с 36 гола ) за 1969 г. Меракът им бе там да играе фаворизираният им любимец Гунди, но не би! ФИФА изрично нареди: единствено и само Петър Жеков е поканен за бенефиса! Стрелецът се включи успешно през второто полувреме в "Отбора на звездите" и отбеляза великолепен гол с глава за 2:2!
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ye2Z41llgzk[/youtube][/offtopic]
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
-
- Контакти:
No Pyro No Fun написа:[offtopic][/offtopic]
Това се нарича репресия към наистина най-успелия клуб за да няма пречка за отрочето на партията! А вашето е бавна и мъчителна смърт, която вие сте си предизвикали!

Червени Воини написа:No Pyro No Fun написа:hellyeah написа:No Pyro No Fun написа:hellyeah написа:Най - смешното е ,че Чавдар крета до 1948 година във втора дивизия , докато на 04.05.1948 година другарите не решават между две ракии и салати да го обединят със Септември София ,който е втори в класирането .И така новосъздаденият отбор на 05.05.1948 сутринта Септември при ЦДВ , следобед на 05.05.1948 вече губи първия си мач срещу Левски с 1-0 .5 май 1948 г., само ден след създаването на Септември при ЦДВ (Централен дом на войската) - първото име на ЦСКА. Мачът се играе пред 12 000 зрители на стадион "Юнак", а Левски печели с 1:0 в мач за Софийско първенство. Първият гол в историята на Вечното дерби е дело на Борислав Цветков - Жук в 36-та минута. Същевременно това е първа победа на Левски.
Носител на КНК за 1976
[offtopic][/offtopic]БФФ СКРИ ПОКАНАТА НА ФИФА ЗА БЕНЕФИСА НА ВЕЛИКИЯ ВРАТАР ЛЕВ ЯШИН В МОСКВА ПРЕЗ 1971 Г, изпратена на "армейския" голмайстор Петър Жеков, носител на „Златната обувка" с 36 гола ) за 1969 г. Меракът им бе там да играе фаворизираният им любимец Гунди, но не би! ФИФА изрично нареди: единствено и само Петър Жеков е поканен за бенефиса! Стрелецът се включи успешно през второто полувреме в "Отбора на звездите" и отбеляза великолепен гол с глава за 2:2!
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ye2Z41llgzk[/youtube][/offtopic]
Добре, де, пичове, спрете се, че дразните вече

Пак ви питам, защо постоянно изкривявате и преиначавате историята?
П.П. Благодаря на Червени Воини за споделеното видео. За малко да повярвам на това със скритото писмо.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
- Udoji90
- Контакти:
Re: СЕГА ИЛИ НИКОГА - милиони за ЦСКА се намериха!
http://gong.bg/view_article.php?article_id=357619
Да видим дали поне този път не лъжат...
Да видим дали поне този път не лъжат...
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...