blue avalanche написа:mistreated написа:blue avalanche написа:Това за шампионата ли си го писал бе,УМНИК?
Ако поне грам мозък имаш в главата, ще разбереш каква е връзката със започването на ЛЕ и шампионата. Времето за подготовка на отборите е ужасно малко, а пък с толкова нови положението е още по-зле. Кога изгубихте битката с Литекс в шампионата, помниш ли? Докато играехте в групите на ЛЕ! Просто защото времето не стига хем да се сработят, хем да направят добра физическа подготовка.
Ама няма как да го разбереш, понеже ти е малък умствения капацитет.
Не знам дали имам "грам мозък",ама поне мога да броя до 5.
Ти откога взе да разбираш кой кога е загубил "битката"?Да не се казваш Ст.Грозданов?Или Моуриньо?
Ако Ганчев е решил да си "купи" титла,какво значение има "сработването"?Вие като бяхте много "сработени",да не би да я спечелихте титлата?
"Ама няма как да го разбереш..."Това,което не разбирам е какво те мъчи "сработването" на Левски.Нямате ли си лиценз за "оправяне"?
Аз не знам да имаме проблеми с лиценза, ти да не се казваш Димитър Борисов или Борислав Михайлов, за да знаеш???
Никъде не съм казвал, че сме били сработени, напротив. Ние имахме абсолютно същите проблеми, които вие ще имате да решавате лятото - много нови и слаб треньор!
Не е трудно да разбереш кога един тим е изгубил титлата - просто поглеждаш таблицата с резултатите!
Мен не ме мъчи нищо, просто си изказвам мнението. Явно теб те мъчи нещо обаче, може би втората поредна година без трофей?!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...