NBA Regular Season 22-23

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Магарето

Мнениеот Drunken_Master » 13 окт 2022 01:33

Няма как да го изритат от Уориърс, понеже Грийн не е кой да е. Малко или много това момче беше основна част от династията, която в периода 2015-2021 спечели четири шампионски титли. Смея да твърдя, че ако Уориърс бяха взели и титлата през 2016-та, вероятно МВП-то щеше да е негово. Особено след силното представяне в гейм 7... Пича си води в три от петте основни статистически компонента (борби, асистенции и откраднати топки). Освен това е и с най-много минути средно.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Re: NBA Regular Season 22-23

Мнениеот emi_cska » 13 окт 2022 01:55

rhaegar написа:Тва по принцип си е assault и като нищо могат да му повдигнат сериозни обвинения. Аз и не очаквам да го освободят или нещо такова, но беше редно да го накажат вътрешно. От лигата мисля нямат право, поне в НФЛ каквото става на тренировки и в предсезонните мачове си е отговорност на отборите и федерацията не се намесва.

точно така но той може да бъде осъден за това; до колкото знам вътрешно е глобен и си беше дал една седмица почивка
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 13 окт 2022 04:24

https://clutchpoints.com/warriors-news- ... ond-green/
Дреймънд не са му спрени правата за първия мач защото получава пръстен заради миналата година това се казва
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

:(((((

Мнениеот Drunken_Master » 15 окт 2022 23:03

Членът на баскетболната Зала на славата Дикембе Мутомбо се лекува от мозъчен тумор, обявиха от Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада (НБА). 56-годишният в момента Мутомбо е осемкратен участник в Мача на звездите в НБА и е смятан за един от най-добрите защитници в историята. Той заема второ място в класацията на лигата за най-много борби след Хаким Олайджуон и печелил четири пъти наградата за най-добър защитник в НБА по време на кариерата си.

Бог с теб !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 16 окт 2022 07:56

Сега и аз го прочетох!

https://dsport.bg/legenda-ot-nba-be-dia ... 97248.html
Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 16 окт 2022 08:10

Дано се оправи човекът, един от най-позитивните играчи, които помня. А поклащането на пръста остана в историята. Макар че в цитата от Майстора нещо са объркали - няма начин двамата с Хакийм да водят при борбите.

Уориърс се разбрали с Пул за 140/4, а с Уигинс за 109/4. Според мен реалното е по-скоро наопаки, но те си знаят. Сега остава да видим какво ще правят с Клей и Дрей.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

JERK

Мнениеот Drunken_Master » 16 окт 2022 13:11

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 16 окт 2022 15:45

Buck32 написа:Дано се оправи човекът, един от най-позитивните играчи, които помня. А поклащането на пръста остана в историята. Макар че в цитата от Майстора нещо са объркали - няма начин двамата с Хакийм да водят при борбите.

Уориърс се разбрали с Пул за 140/4, а с Уигинс за 109/4. Според мен реалното е по-скоро наопаки, но те си знаят. Сега остава да видим какво ще правят с Клей и Дрей.

С Клей се преподписва с Дрей не мисля след всички това има хора които го искат в отбора но не всички сме така

logo5
Контакти:

Мнениеот logo5 » 16 окт 2022 16:59

emi_cska написа:
Buck32 написа:Дано се оправи човекът, един от най-позитивните играчи, които помня. А поклащането на пръста остана в историята. Макар че в цитата от Майстора нещо са объркали - няма начин двамата с Хакийм да водят при борбите.

С Клей се преподписва с Дрей не мисля след всички това има хора които го искат в отбора но не всички сме така
Грийн е пътник и без този инцидент, те не могат да платят на всички и да платят и 500 милиона лъкшъри такс

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 17 окт 2022 16:37

След като Уигинс се е навил на 109/4 значи ГСУ и той са доволни. Може би имаш предвид това че преди 8 г.
е избран под N1 в драфта и сравнено с други играчи са малко парите но явно са се разбрали.
Уигинс игра доста добре предния сезон и в плейофите беше на супер ниво.

Върни се в “Архив”