MCMXIII написа:... Признавам, че не харесвам Санкт Паули и бих предпочел, те да са единият изпадащ отбор.
Тук сме на едно мнение
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MCMXIII написа:... Признавам, че не харесвам Санкт Паули и бих предпочел, те да са единият изпадащ отбор.

tatusindo написа:Нормално ли е отборите на Щутгарт,Вердер и Волфсбург (все шампиони в последните 10 години) да се борят за оцеляването си в Бундеслигата .........
MCMXIII написа:От всичко играни в Бундеслигата днес, гледах само първите 45 мин. между Дортмундт и Санкт ПаулиВпечатление ми направиха три неща в кръга до сега:
1. Шаблонните голмайстори от Байерн (Щвайнщайгер, Мюлер и Клкозе) и вездесъщият Робен, мисля че само две асистенции е направил![]()
2. Голямата победа на Хамбургер ШФ имайки в предвид загубата от градският съперник през седмицата. То пък от другата страна са били Бремен така че, това май е нормално...
3. Добрият вратар на Санкт Паули - Кеслер. Пазеше досущ Нойер на моменти!
Чакам на 23 мачът с Интер и след това: Байерн Мюнхен - Борусия Дортмунд
enguerino написа:За Байерн третия гол не го ли вкара Гомес
Ballancee написа:MCMXIII - 13 точки между Борусия и Байерн11 кръга до края засега твърдо се оказвам прав
Ballancee написа:MCMXIII - 13 точки между Борусия и Байерн11 кръга до края засега твърдо се оказвам прав
MCMXIII написа:Ballancee написа:MCMXIII - 13 точки между Борусия и Байерн11 кръга до края засега твърдо се оказвам прав
Остават цели 11 кръга и мач между Байерн и Дортмунд! Ballancee, представи си хората, които не знаят за какво е облога, какво си мислят в момента... за мен
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта