Ла Лига (сезон 2019-20)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ViscaBarca
Контакти:

Re: Ла Лига (сезон 2019-20)

Мнениеот ViscaBarca » 17 юли 2020 20:28

1914.1902 написа:kingofpop повече от една година мрънка в този форум по подобие на Илиан Илиев, когато падне от Левски.
Ливърпул и Реал Мадрид са му влезнали доста дълбоко. :roll:

Не знам кой е този kingofpop и не ме интересува. Казвам се Стефан и съм писал тук много преди ти да знаеш за съществуването на този фурум. Аз с Ливърпул проблеми нямам и няма как да имам, когато ни отстраняват честно 4 пъти в ЕКТ (с много късмет, но ЧЕСТНО)! Моят проблем е с ония от мадриТ!

Зидан има 3 поредни ШЛ... е Пеп пък има требъл и е единственият, печелил 6 трофея в 1 година! Най-добрият треньор в историята на футбола, който тази година ще триумфира с втори различен отбор и ще потвърди всеобщото мнение на всички футболни спецове. Та кой е Зидан в сранение с Пеп??? :shock:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 17 юли 2020 20:30

1914.1902 написа:kingofpop повече от една година мрънка в този форум по подобие на Илиан Илиев, когато падне от Левски.

Ливърпул са ми донесли повече пари отколкото ти изкарваш за 10 години, така че няма как да се ми влезли надъблоко, напротив. Аз си казвам нещата както си ги мисля и просто някои от тях не изнасят на определени хора :mrgreen: И с какво вие да сте ми влезли надълбоко. Откакто гледам футбол вие бием като кучета, аре по-сериозно :mrgreen: :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 17 юли 2020 20:33

kingofpop написа:

Ливърпул са ми донесли повече пари отколкото ти изкарваш за 10 години, така че няма как да се ми влезли надъблоко, напротив. Аз си казвам нещата както си ги мисля и просто някои от тях не изнасят на определени хора :mrgreen: И с какво вие да сте ми влезли надълбоко. Откакто гледам футбол вие бием като кучета, аре по-сериозно :mrgreen: :mrgreen:

Пак ли с парите почваш? :lol: Забавлявам се с мненията ти, продължавай. :lol:

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 17 юли 2020 20:41

За трети път виждам, че се изтъкваш с парите. Всеки психиатър ще ти каже, че го правиш, защото имаш психически травми, които са ти създали много комплекси.
Разбирам да си изкарал парите със знания, талант и умения, но да се поставяш над другите, защото си изкарал пари от залагания? Определено ти трябва психиатър, за да ти отпуши травмите от детството. Не си мисли, че с това си нещо повече от другите. Напротив, ставаш още по-жалък. Не е срамно да имаш комплекси, но нормалните хора се лекуват.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 17 юли 2020 20:49

Дреме ви на вас какво мислят другите!
Най-приятния и добър футбол играе Реал. Не ви харесвам, но на бялото черно как да кажа!
Изображение

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 17 юли 2020 20:55

LaRgO написа:За трети път виждам, че се изтъкваш с парите. Всеки психиатър ще ти каже, че го правиш, защото имаш психически травми, които са ти създали много комплекси.
Разбирам да си изкарал парите със знания, талант и умения, но да се поставяш над другите, защото си изкарал пари от залагания? Определено ти трябва психиатър, за да ти отпуши травмите от детството. Не си мисли, че с това си нещо повече от другите. Напротив, ставаш още по-жалък. Не е срамно да имаш комплекси, но нормалните хора се лекуват.

Пич, за какви травми говориш, какви компекси кви 5 лв. Откога да обираш букмейкърите е комплекс. Те знаеш ли колко хора обират и колко милиони правят на ден, все някой трябва да ги поставя на мястото им. Точно ти си ненормален и побъркан, много хора, фенове на Реал, не един път са ти го казвали. Когато падате псуваш и обиждаш играчите и отбора си, а когато биете уж си щастлив :mrgreen: Няма смисъл изобщо да се коментира

И само ще ти кажа, че парите си ги изкарвам точно със знания и умения, защото схемата, която правя, много малко хора могат да я правят. Ти си бачкай там по 10 часа на ден като клетник за 700 лв щом ти харесва :mrgreen: по начина, по който пишеш, не вярвам да изкарваш повече(ако изобщо работиш)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 17 юли 2020 20:56

miro_rz написа:Дреме ви на вас какво мислят другите!
Най-приятния и добър футбол играе Реал. Не ви харесвам, но на бялото черно как да кажа!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: е тва не може да е истина

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 17 юли 2020 21:03

Гледам още един шизофреник фен на Барселона се е появил в този форум. Как пък измежду всички ви тук един няма с който да се води нормална дискусия не знам.

ViscaBarca
Контакти:

Мнениеот ViscaBarca » 17 юли 2020 21:10

RMCF написа:Гледам още един шизофреник фен на Барселона се е появил в този форум. Как пък измежду всички ви тук един няма с който да се води нормална дискусия не знам.

Що обиждаш бе сельо? Да си ме видял да обидя някого в моя коментар? Не може да се води нормална дискусия не заради мен, а заради ей такива сектанти като теб, които в реалния живот са мачкани от останалите и избиват комплески из форумите. Това "шизофреник" искам да ми го кажеш очи в очи и повярвай ми...оставаш на място! :lol:

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 17 юли 2020 21:12

kingofpop написа:
LaRgO написа:За трети път виждам, че се изтъкваш с парите. Всеки психиатър ще ти каже, че го правиш, защото имаш психически травми, които са ти създали много комплекси.

Пич, за какви травми говориш, какви компекси кви 5 лв. Откога да обираш букмейкърите е комплекс. Те знаеш ли колко хора обират и колко милиони правят на ден, все някой трябва да ги поставя на мястото им. Точно ти си ненормален и побъркан, много хора, фенове на Реал, не един път са ти го казвали. Когато падате псуваш и обиждаш играчите и отбора си, а когато биете уж си щастлив :mrgreen: Няма смисъл изобщо да се коментира

И само ще ти кажа, че парите си ги изкарвам точно със знания и умения, защото схемата, която правя, много малко хора могат да я правят. Ти си бачкай там по 10 часа на ден като клетник за 700 лв щом ти харесва :mrgreen: по начина, по който пишеш, не вярвам да изкарваш повече(ако изобщо работиш)

Виждам, че четенето с разбиране ти е трудно.
Не става въпрос за букмейкъри, а за това, че се поставяш над другите В ТОЗИ ФОРУМ(които НЕ СА собственици на букмейкъри), само защото залагаш и си изкарал пари от това.
Ти дори и не ги познаваш!
Определено има някаква подсъзнателна причина да се изтъкваш с това и тя не е положителна.
Ако схемата ти изисква умения, не мога да си представя истинските професии тогава какво изискват. Слава Богу, в реалния живот(не в твоя) това което правиш НЕ изисква умения, нито талант. Нормален човек няма да се величае с това.

Когато обиждам играчите на Реал, не е защото са паднали, а защото не се влагат. Защото не са играли с желание, със сърце и дух. Обиждал съм, защото съм видял на терена бездушие, апатия и незаинтересованост. Нарочно използвам толкова синоними, пък дано го схванеш. Адски много ме дразнят, когато играят бездушно и без желание, а не самата загуба като такава. В тези моменти си заслужават псувните.
Последна промяна от LaRgO на 17 юли 2020 21:15, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”