Nightfate написа:Е с такива издънки Арсенал ще сънува да стане шампион .. бахти злетаците ..
Няма спор, че играхме лошо, но и съдията се подигра с нас.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Nightfate написа:Е с такива издънки Арсенал ще сънува да стане шампион .. бахти злетаците ..
Blue_Girl написа:Nightfate написа:Е с такива издънки Арсенал ще сънува да стане шампион .. бахти злетаците ..
Няма спор, че играхме лошо, но и съдията се подигра с нас.
Ballancee написа:Някак си това никак не ми звучи като сериозен аргумент. Дори и да е имало някакво ''подпиране'' то е било във една ситуация да не би целият мач !
Ballancee написа:Някак си това никак не ми звучи като сериозен аргумент. Дори и да е имало някакво ''подпиране'' то е било във една ситуация да не би целият мач ! Дайте по-сериозно , Арсенал няма манталитета да стане шампион. Всеки друг отбор на тяхното място при подобна разлика от Юнайтед щеше да се възсползва но както винаги съдията е виновен на Арсенал ,че неможе да си вземе мача. Срещу Нюкасъл профукаха 4 гола. После едвам удържахте Стоук за 1:0. После май пак ви беше виновен съдията ,че не спечелихте Карлинг Къп. Днес съдията ви е виновен ,че не пречупихте Съндърланд. Съдията ще ви е виновен ,че пак няма да сте шампион. Нека си го кажем в прав текст- Съдийте пречат на Арсенал да разкрие потенциала си!!!
То е повече от достатъчно - 2 ситуации, които решават целия мач! Неотсъдена дузпа, несъществуваща засада ?
В мача с Нюкасъл съдията пак направи много грешни решения, които също повлияха на крайния резултат!
Знам, че не е сериозно да се търси вината постоянно в реферите, когато губиш, но тези грешки се набиват на очи и стават досадни!
Тези грешки продължават и няма изгледи да бъдат намалени. Искам по-честно и справедливо съдийство, не брадви, но от ФА така им е изгодно!
Blue_Girl написа:Ballancee написа:Някак си това никак не ми звучи като сериозен аргумент. Дори и да е имало някакво ''подпиране'' то е било във една ситуация да не би целият мач ! Дайте по-сериозно , Арсенал няма манталитета да стане шампион. Всеки друг отбор на тяхното място при подобна разлика от Юнайтед щеше да се възсползва но както винаги съдията е виновен на Арсенал ,че неможе да си вземе мача. Срещу Нюкасъл профукаха 4 гола. После едвам удържахте Стоук за 1:0. После май пак ви беше виновен съдията ,че не спечелихте Карлинг Къп. Днес съдията ви е виновен ,че не пречупихте Съндърланд. Съдията ще ви е виновен ,че пак няма да сте шампион. Нека си го кажем в прав текст- Съдийте пречат на Арсенал да разкрие потенциала си!!!
Аз говоря за конкретен мач, а не за изминали срещи.
Рефера да си беше свирил дузпата, а не да помага на гостите да вземат точка.
В
Ballancee написа:То е повече от достатъчно - 2 ситуации, които решават целия мач! Неотсъдена дузпа, несъществуваща засада ?
В мача с Нюкасъл съдията пак направи много грешни решения, които също повлияха на крайния резултат!
Знам, че не е сериозно да се търси вината постоянно в реферите, когато губиш, но тези грешки се набиват на очи и стават досадни!
Тези грешки продължават и няма изгледи да бъдат намалени. Искам по-честно и справедливо съдийство, не брадви, но от ФА така им е изгодно!
Факт е ,че когато рефера направи фрапантна грешка се набива на очи но тези грешки са ''ГРЕШКИ", а не тенденция според мен не различавате едното от другото.Вече за 5-ти мач слушам как съдията е виновен за неспечелването на мач от страна на Арсенал което вече изглежда смешно.Дори и да не е отсъдил дузпа в зависимост от времето в което не е дал да речем началото на мача то Арсенал е имал предостатъчно време да си реши мача като вкара головете който ще му донесът успеха.Трябва да се сърдите на самите играчи ,а не главно на рефера.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта