Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Re: Кои сте вие бе Литекс?

Мнениеот АСМ1899 » 24 фев 2009 14:17

Никакво отлагане на кръга! В кой спорт се почива 2 пъти на година по 3 месеца? В кое първенство го има това?
А относно ония нещастник-Лордчето мога само да кажа-Момче(момиче) пий си хапчетата редовно и спри комп-а за 1-2 месеца и излез навън сред хора! При ония същества дето ходят по улиците и общуват с говор, а не с писане! :arrow:
Последна промяна от АСМ1899 на 24 фев 2009 14:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 24 фев 2009 14:17

tprodanov написа:LordVOODOO - Хващам се на бас, на произволно избрана от теб сума, че аз ще регистрирам свой форум, ще ти трия мненията напълно произволно, ще те баннвам когато си поискаш и молбата ти да ме осъдиш няма да бъде даже разгледана. Искаш?

Съгласен съм! :twisted: Имай в предивд, че разполагам с богат избор за съдии и ще те съдя за каквото си поискам, дори за това, че си наркопласьор. Веднага ще ти подхвърлим малко дрога!
Все пак има 2 типа хора - такива с власт и връзки като мен и такива като теб!
Изображение

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 24 фев 2009 14:28

Вече не изпълняват прищявките на Левски и те писнаха,като вдовица за...

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 24 фев 2009 14:32

Вече не изпълняват прищявките на Левски и те писнаха,като вдовица за...

Където е текло,пак ще тече ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 24 фев 2009 14:35

LordVOODOO написа:
tprodanov написа:LordVOODOO - Хващам се на бас, на произволно избрана от теб сума, че аз ще регистрирам свой форум, ще ти трия мненията напълно произволно, ще те баннвам когато си поискаш и молбата ти да ме осъдиш няма да бъде даже разгледана. Искаш?

Съгласен съм! :twisted: Имай в предивд, че разполагам с богат избор за съдии и ще те съдя за каквото си поискам, дори за това, че си наркопласьор. Веднага ще ти подхвърлим малко дрога!

1.Пише се предвид,а не в предвид.2.Кой си ти,бе,човек,за какви връзки говориш?Нещо много се хвалиш сам и не знам дали това е вярно,но и да е,изтъкването му ясно показва какъв човек си!Имал пари и съдии,ми браво,такава ни е държавата,че хора като теб се правят на велики...колко жалко...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 24 фев 2009 14:46

Masaba написа:Вече не изпълняват прищявките на Левски и те писнаха,като вдовица за...

:D Я я кажи , къде чу за прищявка на Левски ?
1. Вихрен не са спазили сроковете - ОК мач ще има.
2. Един отбор играе 3 мача за 6 дни , друг 3 за 11 - ОК така ще е.
Прищявка ?

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 24 фев 2009 14:54

LordVOODOO написа:

Ти ако беше човек с власт и връзки,нямаше да имаш време да се занимаваш с този форум,да псуваш и да водиш безмислени спорове,така че дерзай. :twisted:
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 24 фев 2009 15:11

LordVOODOO написа:

Баси форумния плъх. Какви съдии имаш бе? Ти ли ще си избереш съдията на делото, или всички съдии са твой? Власт имал, къде, власт над кофите на волф ли?

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 24 фев 2009 15:44

Пичовете що не го за...те този сополькьо, дето се прави на лорд?! Не му обръщайте внимание /не става дума за модераторите/ и той сам ще се изсули от темата! Колкото до "Литекс"? От два-три дена само за тях и Мъри четеме... Значи има нещо, което не е баш читаво, ама ще го разберем в хода на първенството. А относно отлагането, ще се цитирам от друга подобна тема:
Едно време се играеше на 10-20 см сняг и нищо им нямаше, ама сега с това генно инженерство май са мутирали! Сега има машини за чистене, а преди с дървените гребла се ръгаше като за световно по цял ден... За цяла седмица време тея хрантутници да минават всеки ден да пикаят и ще го стопят тоя снежец! Абе важното е да не се бачка щото, видите ли, има криза!...
Обаче телевизиите няма да им пуснат този гювеч и ще трябва да им поизмръзнат изнежените дупенца!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

lumpen

Вихрен - Левски в Кюстендил

Мнениеот lumpen » 24 фев 2009 17:12

Вихрен - Левски в Кюстендил за купата. Поредната простотия на БФС.
Мнения...

Върни се в “Архив”