Нищо странно не се е случило...Това е тенденция в нашият футбол...2-3 мача изиграни добре и веднага-"звездите на..." напомпано самочувствие и следва...БУМ!-първият по-нахъсан отбор се доказва на гърба на тези псевдо-звезди... Най -лошото е,че чужденците,които в началото-колкото и да са посредствени-поне се напъват да покажат нещо и да се докажат,превръщайки се в "звезди" просто се...побългаряват...За Левски и играта на нашият отбор имам особено мнение,но няма да го напиша,защото на много хора няма да хареса...
Както е казал един умен човек-Мъдрите знаят,че са уязвими когато се почувстват силни"
04.10. 16:00 Сливен - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- фифи перото
Re: 04.10. 16:00 Сливен - Левски
Последна промяна от фифи перото на 04 окт 2010 19:22, променено общо 1 път.
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
deepblue1963 написа:Другия полусезон като ви бием и пак ще излезем на първо място.
Оо аз викам да сме живи и здрави до тогава и такива далечни сметки никога не мога дори да помисля да си правя, ти че си си подредил мачовете на Левски до края на сезона си е лично твое решение, че то другия сезон може да не получим лиценз и да нямате мач с нас

Левски тръгва надолу
С треньор Ясен Петров си мисля, че в Левски няма да стане работата. Този футбол, който практикува отбора под него ръководство не се играе според мен никъде в Европа. Не казвам, че тренера трябва да се сменя, но трябва да се играе правилно. Не става въпрос за футбола на Мъри, а по принцип. Също така не трябва да се правят генерални изводи след един равен, но си мисля, че тръгваме надолу и рано или късно лошите резултати ще дойдат!?
Преди време написах едно мнение във този форум - "Защо Дуци не е още в Левски?", но странно, че не го намирам. Един два часа след моето мнение Жаклин написа статия с почти същото заглавие. Това беше след Мача, като паднахме 1:0 в Сливен.
На Дуци, макар и да не съм му фен и адвокат, тази игра му е ясна отвсякъде, но в Сливен няма парички за футболисти и играе с наличните младоци и няма възможност да реализира идеите си.
Ако сте го чули след днешния мач и поне малко разбирата ще разберете за какво иде реч.
Преди време написах едно мнение във този форум - "Защо Дуци не е още в Левски?", но странно, че не го намирам. Един два часа след моето мнение Жаклин написа статия с почти същото заглавие. Това беше след Мача, като паднахме 1:0 в Сливен.
На Дуци, макар и да не съм му фен и адвокат, тази игра му е ясна отвсякъде, но в Сливен няма парички за футболисти и играе с наличните младоци и няма възможност да реализира идеите си.
Ако сте го чули след днешния мач и поне малко разбирата ще разберете за какво иде реч.
PFC Litex написа:То ест в ръководството ви са 100% сигурни, че ще победите в следващият мач и че ще победите в Ловеч. Да, може и да победите, но ние ако бием сега Сливен като гост следващият кръг и вземем, че ви победим в Ловеч тогава ние ще излезем на първо място, но щом на нас не броите в сметките ок, няма нищо по-хубаво от това да подцениш съперника.
Мача ви с нас е 4 дни след мача ви с Лил
С оглед програмата дори и Левски да загуби от Литекс и Литекс да поведе в класирането то най-сериозния кандидат за титлата си оставя Левски- на пролетта ще играе срещу всички кандидати за Европа пред своя публика,а и до момента Литекс няма победа срещу отбор отбор между първите 6 в класирането.Л.Пенев много трудно печели срещу равностойни отбори.
Re: Левски тръгва надолу
Стига бе
Що за малоумщини,кво тръгване надолу,кви 5 лева
30 победи ли очаквате,да спечелим ЛЕ ли очаквате
Аман от това българско малоумно разсъждаване!!!

Тук си писал абсолютно същото viewtopic.php?p=1446873#p1446873 след това питаш защо ти няма някое мнение.
От един слабо изигран мач да се правят крайни заключение е адски грешно, но вие си знаете най добре
От един слабо изигран мач да се правят крайни заключение е адски грешно, но вие си знаете най добре

- storm
- Контакти:
Тръгва само мозъка ти надолу
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Тази тема е абсолютно излишна
Левски ще е шампион дори след днешния мач 

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
Хонда аз такива сметки не правя. За мен винаги е актуален единствено всеки следващ мач, а пък за напролет хептем никой не може да каже нищо.
Следва цял траснферен прозорец. Ти не слушай какво говори този или онзи, защото футбола е $$$ и ако дойдат добри оферти за Дембеле и Жо, Батков изобщо няма да се замисли.
Другите отбори също ще правят селекции, не се знае кой какво ще привлече и продаде, така че аз такива прогнози не мога да правя.
Следва цял траснферен прозорец. Ти не слушай какво говори този или онзи, защото футбола е $$$ и ако дойдат добри оферти за Дембеле и Жо, Батков изобщо няма да се замисли.
Другите отбори също ще правят селекции, не се знае кой какво ще привлече и продаде, така че аз такива прогнози не мога да правя.

Може да се каже само едно - Сливен продължава да ви е трън в очите.