04.10. 16:00 Сливен - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: 04.10. 16:00 Сливен - Левски

Мнениеот niki87 » 04 окт 2010 18:56

SFHC написа:За пореден път съм прав и започва да става точно това, което писах, че ще стане, след загубата в Лисабон. Заради едната загуба от Спортин сега ще следва потоп. Започват намеси в работата на Ясен, интриги, измислени кризи. Само в България е възможна подобна глупост :) до преди седмица нямаше кой да ни спре, сега се почва трагедията. Царе сме на подобни глупости. И ние, и цесекато.
Гледайте само какво следва.
При положение, че на практика нищо фатално не се е случило.

Абсолютно си прав.Не знам защо много левскари започват да драматизират след последните два мача :roll: Всичко в момента е в реда на нещата,вървим по график и в шампионата и в ЛЕ.Така че малко по-спокойно и повече подкрепа към най-великия отбор ;) САМО ЛЕВСКИ :!:

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 04 окт 2010 18:58

Не ви ли прави впечетление как Гонзо постоянно тръби наляво и надясно , че основна цел е титлата и атака на ШЛ !
И какво става в един момент ? В мач , който според Ясен Петров е важен точно толкова колкото и този със Спортинг оставяме най добрият си играч и топ реализатор на пейката и включваме Иса ! Започваме с Киров отдясно и с Огнянов като дефанзивен . И тримата резерви при това твърди ! И тоя " капацитет " Ясен със страшна тактика излиза :shock:
Абе пичове от мача с Дъндолк си говорим , че защита е гола вода и уж щяхме да изчистим грешките , но те се задълбочават все повече и повече . Не знам и не мога да проумея как изпуснахме точки срещу тая сбирщина и да казваме , че не е станало нещо фатално ! Напротив да не спечелиш срещу кандидат изпадащ си е фатално и много притеснително откъдето и да го погледнеш !
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 окт 2010 19:00

deepblue1963 написа:
PFC Litex написа:
deepblue1963 написа:Този форум само за настоящи и бивши футболисти ли е?Нали не си мислиш,че когато един мач трябва да завърши с определен резултат,може да се направи да изглежда "страшно драматично"?

Дано все пак ми отговориш, Левски преследвали шампионската титла и тези за мен загубени точки днес не са ли важни за отбора?

Естествено,че преследва шампионската титла!В "светлината" на хикса на Ч-ц и очертаващата се НЕПОБЕДА на Локо Сф,загубата на точки няма да е фатална.

То ест в ръководството ви са 100% сигурни, че ще победите в следващият мач и че ще победите в Ловеч. Да, може и да победите, но ние ако бием сега Сливен като гост следващият кръг и вземем, че ви победим в Ловеч тогава ние ще излезем на първо място, но щом на нас не броите в сметките ок, няма нищо по-хубаво от това да подцениш съперника.

Мача ви с нас е 4 дни след мача ви с Лил
Изображение

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 04 окт 2010 19:03

Преди мача писах,че ни чака тежък мач, за съжаление познах( за кой ли път ;) ). Иначе ние сами си го направихме тежък. И искам да поздравя отбора на Сливен- хареса ми сърцата им игра и да пожелая на всички " по-слаби " отбори да играят по този начин.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 04 окт 2010 19:13

Gateca написа:Не ви ли прави впечетление как Гонзо постоянно тръби наляво и надясно , че основна цел е титлата и атака на ШЛ !
И какво става в един момент ? В мач , който според Ясен Петров е важен точно толкова колкото и този със Спортинг оставяме най добрият си играч и топ реализатор на пейката и включваме Иса ! Започваме с Киров отдясно и с Огнянов като дефанзивен . И тримата резерви при това твърди ! И тоя " капацитет " Ясен със страшна тактика излиза :shock:
Абе пичове от мача с Дъндолк си говорим , че защита е гола вода и уж щяхме да изчистим грешките , но те се задълбочават все повече и повече . Не знам и не мога да проумея как изпуснахме точки срещу тая сбирщина и да казваме , че не е станало нещо фатално ! Напротив да не спечелиш срещу кандидат изпадащ си е фатално и много притеснително откъдето и да го погледнеш !

Е, а-де, и аз това казвам постоянно, но като тръбим, че сме разочаровани (меко казано), някои наши "съмишленици" ни обвиняват, че не сме истински левскари.Щото, видиш ли, критикуваме отбора когато пада... :( :roll:
Ами няма да ги нося на ръце като се излагат. Едно дете когато направи някоя поразия- го мъмрят, наказват, че даже и някой шамар отнася ;) . А не го поощряват с думи от сорта на: "Ти си най-доброто..."
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

SFHC
Контакти:

Мнениеот SFHC » 04 окт 2010 19:14

Gateca написа:Не ви ли прави впечетление как Гонзо постоянно тръби наляво и надясно , че основна цел е титлата и атака на ШЛ !

Cъщия тоя капацитет Ясен преди не повече от 10 дни си го боготворял и си обяснявал, че е велик, понеже Левски беше първи в групата си в ЛЕ и не се виждаше кой ще го спре в БГ.
Защо сте такива първосигнални не мога да разбера???
Кой отбор завършва първенство с 30 победи??

какво искаш от треньора по отношение на Дембеле. Не може целия сезон да го изнесе той. Нормално е да му се даде почивка. Казаха, че има здравословни проблеми в момента.
Какво му е на Иса? Защо да не му се даде панс с/у 13тия в класирането?
Какво предлагаш ти, след като те виждам, че си изпаднал в нервна криза заради един РАВЕН, като ГОСТ, на стадион, на който нямаме победа ТРИ ГОДИНИ и играем трудно, както и при положение, че Сливен по традиция и заради исторически обосновани обстоятелства, се хвърля винаги на макс с/у нас.
Какво предлагаш?
Да махнем Ясен, а?
И бойкот на следващото домакинство!
Нали?

Смешници
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 04 окт 2010 19:15

PFC Litex написа:
deepblue1963 написа:
deepblue1963 написа:Този форум само за настоящи и бивши футболисти ли е?Нали не си мислиш,че когато един мач трябва да завърши с определен резултат,може да се направи да изглежда "страшно драматично"?

Дано все пак ми отговориш, Левски преследвали шампионската титла и тези за мен загубени точки днес не са ли важни за отбора?

Естествено,че преследва шампионската титла!В "светлината" на хикса на Ч-ц и очертаващата се НЕПОБЕДА на Локо Сф,загубата на точки няма да е фатална.

То ест в ръководството ви са 100% сигурни, че ще победите в следващият мач и че ще победите в Ловеч. Да, може и да победите, но ние ако бием сега Сливен като гост следващият кръг и вземем, че ви победим в Ловеч тогава ние ще излезем на първо място, но щом на нас не броите в сметките ок, няма нищо по-хубаво от това да подцениш съперника.

Мача ви с нас е 4 дни след мача ви с Лил[/quote]
Другия полусезон като ви бием и пак ще излезем на първо място.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 04 окт 2010 19:17

honda написа:Преди мача писах,че ни чака тежък мач, за съжаление познах( за кой ли път ;) ). Иначе ние сами си го направихме тежък. И искам да поздравя отбора на Сливен- хареса ми сърцата им игра и да пожелая на всички " по-слаби " отбори да играят по този начин.

Лошото е, че всички отбори се скъсват да играят "сърцато" срещу нас, а срещу "червените" или "оранжевите"- "леко, баце". Там няма такова напъване, за борба или битка за първа топка и дума не може да става...А пък бавене на играта с търкаляния на игрището- грам няма...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

levskarin
Контакти:

Така няма да стане

Мнениеот levskarin » 04 окт 2010 19:18

С треньор Ясен Петров си мисля, че в Левски няма да стане работата. Този футбол, който практикува отбора под него ръководство не се играе според мен никъде в Европа. Не казвам, че тренера трябва да се сменя, но трябва да се играе правилно. Не става въпрос за футбола на Мъри, а по принцип. Също така не трябва да се правят генерални изводи след един равен, но си мисля, че тръгваме надолу и рано или късно лошите резултати ще дойдат!?
Преди време написах едно мнение във този форум - "Защо Дуци не е още в Левски?", но странно, че не го намирам. Един два часа след моето мнение Жаклин написа статия с почти същото заглавие. Това беше след Мача, като паднахме 1:0 в Сливен.
На Дуци, макар и да не съм му фен и адвокат, тази игра му е ясна отвсякъде, но в Сливен няма парички за футболисти и играе с наличните младоци и няма възможност да реализира идеите си.
Ако сте го чули след днешния мач и поне малко разбирата ще разберете за какво иде реч.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 окт 2010 19:19

SFHC написа:Кой отбор завършва първенство с 30 победи??

Никой не казва, че трябва отбор да направи 30 победи, коментарите са за това, че губите точки в мачове които се печелят с лекота, защото ако беше почнал Дамебеле и Младенов, Сливен отиваха на поне 0:2 първото, вкарай им два гола и вади титулярите.
Били оставени да почиват при положение, че след този мач има 12 дни почивка, за мен грешката беше на треньора ви, стига решенията за състава да са негови, а не на някой друг.

Хубаво Дембеле играел с контузия, а Кривия и Младенов и те ли?

Не е хубаво един отбор да се гради около един човек, защото в мига в който му падне формата, бъде наказан за натрупани картони или се контузи, какво прави отбора, отговора е днешният мач.
Изображение

Върни се в “Архив”