ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vladipo
Контакти:

Re: ЛЕ IIкръг: Левски 6-0 Дъндолк

Мнениеот vladipo » 16 юли 2010 11:39

Никой не отчитта факта, че вкарахме гол на отбор с масоцва защита, което ни липсваше миналата година. Черноморец ни би, Берое и почти всички загуби са от отбори с такива защити. Срещу по-отворен отбор може да получим 2-3 гола, но колко ще вкараме? Тогава ще има повече положения. Съперника беше слаб, но подреден добре и с един добър вратар. Миналата година цска едвам отстрани дери сити, които са си от същата класа. Дано и 4-те отбора стигнат до групите.

Потребителски аватар
Foxtrot
Контакти:

Мнениеот Foxtrot » 16 юли 2010 11:43

Доволен съм от резултата! Страхотен дебют и за Ясен Петров, независимо, че съперникът беше непретенциозен. Надявам се и следващата седмица в Ирландия нашите да покажат резултатен футбол. И познайте на кой идва ред :)

Потребителски аватар
vladipo
Контакти:

Мнениеот vladipo » 16 юли 2010 11:48

Foxtrot написа:Доволен съм от резултата! Страхотен дебют и за Ясен Петров, независимо, че съперникът беше непретенциозен. Надявам се и следващата седмица в Ирландия нашите да покажат резултатен футбол. И познайте на кой идва ред :)

До мача с Цска има още два мача, а единия е много важен.

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Re: ЛЕ IIкр. Левски-Дъндолк (15.07./20:45ч.) пряко по TV+

Мнениеот medenka » 16 юли 2010 12:50

Blue_Lion написа:Абе,как се чувахме по ТВ-то и отстрани ? Айде някой който не е бил на мача да каже,как се представихме отстрани или някой който е бил в "А" или "В" ?

Слушах мача по Гонг (само първото полувреме) от другиа край на света. Чувахте се през два континента :lol: и беше страхотно. Настоение при момчета, публиката, голове ... Знам, че ирландците не са ни на нивото, не си правя илюзии. Но си пожелавам този сезон да върви все така, както потръгна.

Само Левски

Южната трибуна
Контакти:

Мнениеот Южната трибуна » 16 юли 2010 13:28

Ето такъв Левски искаме да гледаме. Ето такава публика искаме да сме. За това изминаваме по 1000км за всеки път. Друго си е като се прибираш цяла нощ с настроение!!!

Благодарим ви за страхотната нощ!
Изображение

bardon01
Контакти:

Мнениеот bardon01 » 16 юли 2010 13:33

дано да стигнем до групите даже и да излеземе :?

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 16 юли 2010 13:45

Аз не искам да казвам "трябва да влезем еди-къде-си". Нека играят добре и красиво, нека има по 6-7 000 на всеки мач, па ако ще и да не влизат. То само ще си дойде в бъдеще, ако предните неща са налице! ;) 8-)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 16 юли 2010 13:49

Cesc Fabregas написа:
Blue_Lion написа:Абе,как се чувахме по ТВ-то и отстрани ? Айде някой който не е бил на мача да каже,как се представихме отстрани или някой който е бил в "А" или "В" ?

Аз бях във А сектор и беше супер и там, тия толкова не са пели не помня от кога, особено второто полувреме беше екстра. ;)
Хореографията стана страхотна, мене много ми хареса 8-)

Верно си е...много пяхме и пяхме всички,целия стадион ! Не беше само до резултата,ами си личи и ефекта на обединението в Сектора...София-Запад и South Division обединени ! Добра предпоставка за дербито :twisted:
Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 16 юли 2010 13:50

Blue_Lion написа:
Cesc Fabregas написа:

Аз бях във А сектор и беше супер и там, тия толкова не са пели не помня от кога, особено второто полувреме беше екстра. ;)
Хореографията стана страхотна, мене много ми хареса 8-)

Верно си е...много пяхме и пяхме всички,целия стадион ! Не беше само до резултата,ами си личи и ефекта на обединението в Сектора...София-Запад и South Division обединени ! Добра предпоставка за дербито :twisted:

Аз смятам да ходя :twisted: :twisted:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 юли 2010 14:38

Силен Левски,фантастична публика(без простотии,пълна подкрепа от всички сектори-аз бях в сектор А),чудесна вечер!Този път,изглежда,случихме на попълнения(включвам и Дъстли).Но...много проблеми в защита:всички високи топоки в нашето наказателно поле-спечелени от ирландците,което доведе до инфарктни моменти с/у тези слабандурници-греда,избиване от голлинията(другата греда беше от далечен удар).Има какво още да се желае в дефанзивен план(не казвам защита,щото тя почва от средата на терена).В този ред на мисли-слаба игра на Тасевски(нула старание в защита).Но за това-друг път.В края на мача бях радостен и доволен.Още веднъж подчертавам-чудесна вечер,сътворена от отбора и публиката!

Върни се в “Архив”