Може да не съм голям спец, но мисля, че на Христо Попадиин и Христо Стамболийски трябва да им бъде позволено да работят с първият отбор на Левски, не само в подготовката. Сега е момента те да получат шанс да се докажат, а не когато станат на 26-27г. Не говоря за титулярно място, а просто да са в отбора и да получават шансове в А група срещу по-непретенциозни отбори. Все пак може би трябва да има някаква мисъл, че ако Левски влезе в групите ще бъде доста натоварено. Все още мисля, че трябва да се налагат млади българи с качества(по 1-2 на сезон), почти за без пари. Ако имаше практика да се налагат такива играчи и поне 1 от тях на следващият сезон да е титуляр, сега нямаше да имаме такива проблеми. Вече можеше да имаме готов играч на някоя от позициите, които търсим и да се вложат повече пари за качествен играч, който да вдига нивото(крило, нападател). Недоумявам защо Огнянов е смятан за най-добрият ни и качествен юноша, който може да получава хиляди шансове в първият отбор. Талантливите ни юноши трябва вече да се адаптират към първият отбор, а не да се изпращат в отбори, които не могат да ги развият. 5 минути в този мач, 10 в другият, 20, 1 полувреме и до края на сезона ще имаме може би 1 от двама или 2 от 2 титуляри за следващият сезон. С Йовов и Огнянов като дефанзивни халфове или крила сме просто обречени да си мечтаем. Гениални хрумвания като Иса-крило, Огнянов-деф. халф и въобще титуляр(при наличието на Димов), Йовов-деф. халф, Матондо- отляво и т.н. Всеки играч си има позиция, в която може да се разгърне на 100% и други, в които ще е неефективен. Лично мое мнение и не ангажирам никого

P.S. На мен първото полувреме с Локо Сф ми хареса(но не гледах второто). Определено стояхме по-добре и имахме по-голямо желание.