bigbonusprize написа:stannn написа:Аз съм "ЗА" да се спазват законите. А там пише друго. При фалшиви документи и алкохол в кръвта над 1,6 просто е абсурдно да се говори за такава присъда. Да имало е смъртни случаи от пияни шофьори, но да излизаш с фалшиви документи това вече е наглост. Добре съгласен съм. Да лежи в затвора е прекалено, но спокойно можеда да му наложат пробация или обществено полезен труд. И искам да задам един въпрос на тия които сега ще почнат да ме плюят. Какъв пример се дава на малките деца с това?
Господин адвокат, я кажете какво пише в закона? Колко трябва да е присъдата? Ефективна ли? Я кажи какво според теб е справедлива присъдата, базирана на закона, не на пристрастията ти...
Другарю левскар вашите хора и агент Тара си свършиха работата. Ако беше нормален човек щеше най -малкото да ходи да се разписва в някое РПУ доста време за подобно нещо. В затвора има хора които са там и за много по безобидни престъпления, но вие със сините очила не виждате по -далеч от входа на сектор Б на стадиона в Подуене и не очаквам и да разбереш какво имам предвид.

[/center]