RedeviL написа:dunavfc написа:Ако ГЕРБ бяха назначили за шеф на Данс,Митьо Очите или Маргините и после обаче го отменят,ти щеше ли да им простиш ? Особено ти,който си толкова озлобен и ограничен ? За пушенето не трябва да се водят,никакви дискусии,дори и в кафенето на Позитано 20,народа се произнесе !
Примерът ти е леко нелеп! Пеевски може да е противоречива личност със съмнителна репутация, но никога не е бил осъден наркобос! За сметка на това ГЕРБ имаха 3.5 години време да управляват, за да разберем каква върхушка представлява кликата на Борисов и Цветанов! Правителството на Орешарски, дори още не е встъпило изцяло във власт и вече му се иска оставката.. Според теб това нормално ли е?
dunavfc написа:За пушенето не трябва да се водят,никакви дискусии,дори и в кафенето на Позитано 20,народа се произнесе !
И кога се е произнесъл народа, че не ми стана ясно! Аз също съм против отмяната на забраната, но не смяташ ли, че е малко нагло да говориш от името на народа?
Еми,понеже тука редовно се прехвърлят снимки на ББ с Пашата и други знайни и незнайни типове от подземният свят и според вас тия снимки на 100 % доказват разни неща.Аз гледам сега в момента една много хубава снимка,как Д.Пеевски се разхожда на плажа с Илия Павлов и не ме упреквай,че в мен започват да изникват някакви,такива странни мисли,относно това...Да не е осъден,въпреки,че беше уволнен заради силни съмнения в корупция,но да ти кажа,много съмнителни типове в България не са осъждани,а със сигурност може да се каже,че са хора от подземният свят

Виждам тука започна да използваш думи като Върхушка,Клика...къде ли съм ги чувал и от кого ли
А къде се е произнесъл народа е много лесно да провериш в Гугъл от проведените социологическите проучвани

Не мога да ти цитирам всички линкове,защото има някакво ограничение,но ей това мен ме интересува най-много
http://news.ibox.bg/news/id_310320440Според теб,трябва ли пак да дадем 30 млн. и да проведем референдум по въпроса,че хора като теб да не мислят,че е нагло да се произнасям от тяхно име.
Аз пък съм против насилието на Гей парадите,ама пука ли му на някого за мнението ми ?