Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Официално: ЦСКА пред фалит!

Мнениеот RedeviL » 05 сеп 2012 14:07

delqnski47 написа:Нали не очакваш да ни се обясняват в любов!

Ами честно да ти кажа, не съм очаквал друго!Просто за пореден път се убеждавам в истинността на думите “Не е важно Аз да съм добре – важното е съседа да е зле"!!!Жалка родна картинка..
Последна промяна от RedeviL на 05 сеп 2012 14:14, променено общо 1 път.

northbg
Контакти:

Мнениеот northbg » 05 сеп 2012 14:07

percival написа:Колко дребни душици плъзнаха из форума не е истина.Колко народ сме комплексирали и сме им трън в гъзовете.Направо цялото животинско царство е тук :)
ЦСКА ще го има на пук на всички ,по един или руг начин.Това е най-успелият и титулуван роден клуб.Без ЦСКА няма футбол в България.

Това все едно да кажеш, че в Шотландия няма футбол без Глазгоу Рейнджърс. Да ама не, Селтик се класира в групите на ШЛ. Или че в Италия няма футбол без Ювентус или в Англия без Нотингам Форест или в Аржентина без Ривър Плейт.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 05 сеп 2012 14:08

Титан са много долни боклуци, но и "ЦСКА Възраждане" да се прекръстят на "ЦСКА Закопаване", защото ако не вземат отбора и не го стабилизират те нанасят само щети. А относно радващите се... Нищо не е окончателно, но дори и да стане това нещо няма да се промени факта, че има много хора, които обичат ЦСКА и ЦСКА ще се върне по-силен от цялата тази ситуация. Злобейте си на воля, вие сте долни същества и нямате и най-малко основание да се наричате хора. Вие сте едни лешояди без грам достойнство. Не сте способни да излезете в битка с нас и единственият начин да се почувствате значими е ние да слезем от сцената за известно време.

П.П. Нищо не е приключило и е много възможно да се появи друг много по-адекватен вариант за ЦСКА от "В" група или гореспоменатото АД.

Потребителски аватар
gentlemanxxx
Контакти:

Мнениеот gentlemanxxx » 05 сеп 2012 14:10

Поне тази новина обедини феновете на всички отбори!! Благодарим Титан :lol:

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 05 сеп 2012 14:10

delqnski47 написа:
MCMXIII написа:Koe е страшното "А" група без ЦСКа или "Левски"? Много глупаво разсъждение. Защо някои да са по- равни? Рейнджърс марка ли са в Шотландия, а Лийдс в Англия? Юве или Ривър Плейт какви са????

Колко фенове има Славия и колко ЦСКА и Левски знаеш ли?

То пък едни фенове.. След 3 загуби сте колкото нас на стадиона. А за гостуванията какво да говорим? 90 процента са от селата. Според теб нормално ли е от 2-милионна София, средната посещаемост на родните "грандове" да е 3000? Ама такъв ни е манталитетът.. Щом отборът бие - "верни до гроб", щом пада - "к'во ще си давам парите да ги подкрепям тези"...
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 сеп 2012 14:10

RedeviL написа:
delqnski47 написа:Нали не очакваш да ни се обясняват в любов!

Ами честно да ти кажа, не съм очаквал друго!Просто за пореден път се убеждавам в истинността в думите “Не е важно Аз да съм добре – важното е съседа да е зле"!!!Жалка родна картинка..

Аз пък за пореден път се убеждавам в думите ''Това,което не ме убива,ме прави по силен''(Ницше) !!!! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 сеп 2012 14:11

tsonpen написа:Ако сега ви пратят във В група, можете само да съжалявате, че българската система не е достатъчно строга и не го направи през миналия сезон заради допинга и неуредените дела с Черноморец. Вече щеше да е започнало пречистването в клуба, а догодина да бъдете вече в Б група. А сега всичко ще се проточи по-дълго.
Макар, че въобще не е сигурно, че няма да прескочите трапа сега. "Възраждане" правят декларацията си за да натиснат Титан. Ако Титан погледнат реално, може и спасението да сработи.

Абе разберете, че и В група няма да промени нищо! Дълговете си остават!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 05 сеп 2012 14:13

dodo7271 написа:
MCMXIII написа:
dodo7271 написа:От една страна е приятно да четеш такива новини "ЦСКА пред фалит", "ЦСКА с 80 милиона лева дългове", няма какво да си кривим душите. Обаче от друга, за българския футбол ще е страшно, ако ЦСКА или Левски бъдат пратени във В група. Това са единствените клубове, които са марки в цяла България. Да ме извиняват феновете на Ботев и Локо Пд, но тези отбори са само от местно значение. А иначе, тези от "Възраждане" нещо послъгват, нещо крият. Дори и дълговете да са толкова, те са въпрос на преговори - може да се разсрочват, може да се отлагат, може да се обезпечат с нешо. Изобщо варианти има страшно много. Друг е въпросът, ако Възраждане са имали съвсем други намерения - например да вземат клуба без пари и да го препродадат после на руснаците. Така е много лесно - няколко човека се събират в едно АД, използват Бойко за гръб, и получават много хубава сума като комисионна.

Koe е страшното "А" група без ЦСКа или "Левски"? Много глупаво разсъждение. Защо някои да са по- равни? Рейнджърс марка ли са в Шотландия, а Лийдс в Англия? Юве или Ривър Плейт какви са????

Не говоря да не са равни. Естествено, че всички трябва да са равни. И щом имат дългове, отиват във "В" група. Говоря, че от това ще пострада футболът - по-малък зрителски интерес, никакви тв-права и т.н. Конкретно с Шотландия даваш кофти пример. 50 милиона паунда по-малко взеха клубовете за тв-права този сезон. И ако зе Селтик тези пари не са проблем, то за другите са много сериозен проблем.

Разбрахме се. Все пак светът не свършва ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 05 сеп 2012 14:14

титан са боклуци и за момент не сам им повярвал... пернишките мафиоти трябва да бъдат в затвора вече, но ние нямаме закони и лупи още диша на тая земя :!:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 сеп 2012 14:14

Това,което не ме убива,ме прави по силен''(Ницше) !!!!

Но..."това,което не те убива понякога просто ти е*ава майката"

Веднъж да ви тикнем в Зоните край с вас.Да купите един селски лиценз-край с измислената история.Просто веднъж да посегнеш на мита за неразрушимостта на идола...край.Веднъж да пропаднете в Зоните и няма излизане от там :P
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Архив”