ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: ЦСКА в А група?

Мнениеот sin4ec » 18 фев 2016 11:30

sandi74 написа:Успех на ЦСКА в А окръжна през новото първенство :!: :idea: 8-)

Изпревари ме-и аз исках да питам за А окръжна ли иде реч в темата?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Teo » 18 фев 2016 11:34

ВБ ще нахлуе много свирепо в ЦСКА... заедно с ГГ! Мечтая ми тандем! Това искам за ЦСКА - двама коня да дърпат каруцата!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 фев 2016 11:36

кристи3 написа:
Кашчей написа:
кристи3 написа:Не знам дали ще се случи това, но изглежда икономически логично. Все пак, някой отнякъде трябва да дава пари. Ние можем да си трошим езиците по форумите, колкото си искаме, но това не храни футболния бизнес. Навсякъде по света един от основните източници на доходи във футбола (пък и не само в него) са тв правата. Ама в телевизиите не са идиоти, нито пък са такива тези, които си дават парите, за да рекламират в тях. Без ЦСКА срива в гледаемостта на А групата е тотален. А пък и без Литекс, хептем. Така че, най-нормалното нещо е телевизията да иска незабавно връщане на ЦСКА в А група (висша лига или както искате я кръстете). А, както знаем, откакто са измислени парите, който плаща, той поръчва музиката.

То е икономически логично и ЕРП да са български, както и БТК, защото са свързани пряко със сигурността на страната, обаче реално не са.

Напротив - точно икономически не е логично да са държавни. Може би, политически или или от гледна точка някакъв вид "национална сигурност" да е логично да са български (т.е. държавни), но не и от пазарна гледна точка.

Къде видя да съм написал държавни, защото аз не виждам нищо подобно. Всъщност, какво му е на пазарната гледна точка печалбата от ЕРП да остава в България, а не да ходи в Чехия, Австрия и нам си де си още?
Имаш ли пример в европейски мащаб, когато ФК е върнат обратно по административен път, след като веднъж е изваден от групата? Нали такова връщане ще е в пълно противоречие с идеята на спорта-да се състезаваш и посредством състезанието да спечелиш правото за нещо-дали ще е промоция за по-горна група, дали ще е участие в международен турнир, дали ще е званието Шампион-всичко трябва да е след състезание, а не решение в кабинета на шефа. Как не бяхте толкова загрижени, когато шампионатът ни беше надбягване с два коня и ако случайно някой трети се намеси му се вземаше мярката на следващата година :evil:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

sandi74

Мнениеот sandi74 » 18 фев 2016 11:38

sin4ec написа:
sandi74 написа:Успех на ЦСКА в А окръжна през новото първенство :!: :idea: 8-)

Изпревари ме-и аз исках да питам за А окръжна ли иде реч в темата?

Че за къде другаде да става дума :?: :? :shock: Едва ли има нормален човек който да вярва сляпо на този футболен лаик Наката Караиванов и неговите фантасмагории.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 фев 2016 11:40

Teo написа:ВБ ще нахлуе много свирепо в ЦСКА... заедно с ГГ! Мечтая ми тандем! Това искам за ЦСКА - двама коня да дърпат каруцата!

Мдааааааааа..и двата коня вече рият с копито пред старт-правата в очакване на сигналния изстрел.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 18 фев 2016 11:40

veselinsk написа:То има 3 месеца до края на тоя сезон и след това ще са се класирали за Б група и след още една година ще са си в А група така или иначе. По-важния проблем е да си оправят дълговете и да излезнат на чисто.

Така правят възпитаните отбори като Рейнджърс ,Фиорентина ....ЦСКА не е възпитан отбор .Там се действа подмолно , по втория начин , задкулисно .....Това им е визитката на червените . 8-)

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 18 фев 2016 11:42

Кашчей написа:
кристи3 написа:
Кашчей написа:
кристи3 написа:Не знам дали ще се случи това, но изглежда икономически логично. Все пак, някой отнякъде трябва да дава пари. Ние можем да си трошим езиците по форумите, колкото си искаме, но това не храни футболния бизнес. Навсякъде по света един от основните източници на доходи във футбола (пък и не само в него) са тв правата. Ама в телевизиите не са идиоти, нито пък са такива тези, които си дават парите, за да рекламират в тях. Без ЦСКА срива в гледаемостта на А групата е тотален. А пък и без Литекс, хептем. Така че, най-нормалното нещо е телевизията да иска незабавно връщане на ЦСКА в А група (висша лига или както искате я кръстете). А, както знаем, откакто са измислени парите, който плаща, той поръчва музиката.

Къде видя да съм написал държавни, защото аз не виждам нищо подобно. Всъщност, какво му е на пазарната гледна точка печалбата от ЕРП да остава в България, а не да ходи в Чехия, Австрия и нам си де си още?
Имаш ли пример в европейски мащаб, когато ФК е върнат обратно по административен път, след като веднъж е изваден от групата? Нали такова връщане ще е в пълно противоречие с идеята на спорта-да се състезаваш и посредством състезанието да спечелиш правото за нещо-дали ще е промоция за по-горна група, дали ще е участие в международен турнир, дали ще е званието Шампион-всичко трябва да е след състезание, а не решение в кабинета на шефа. Как не бяхте толкова загрижени, когато шампионатът ни беше надбягване с два коня и ако случайно някой трети се намеси му се вземаше мярката на следващата година :evil:

Много хубаво го каза - "...всичко трябва да е след състезание, а не решение в кабинета на шефа..." Сега нека напомним, че ЦСКА не изпадна след състезание, а по АДМИНИСТРАТИВЕН път. След като си изпаднал по "решение в кабинета на шефа", не виждам морален проблем и да бъдеш върнат по същия начин.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 18 фев 2016 11:44

Ако бяхте гледали интервюто щяхте да разберете Наско.Момчето сериозно е заслабнало и липса на пари се е отразил на хранителният му процес.
Не разбирам защо искате да уморите Наско от глад.Нека да има пари от тв права , че да се храни Наско.Много хилавичък ми се видя Наско на интервюто.Бъдете малко толерантни към Наско.Нека има парички момчето поне за храна :)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 18 фев 2016 11:52

Кашчей написа:
Teo написа:ВБ ще нахлуе много свирепо в ЦСКА... заедно с ГГ! Мечтая ми тандем! Това искам за ЦСКА - двама коня да дърпат каруцата!

Мдааааааааа..и двата коня вече рият с копито пред старт-правата в очакване на сигналния изстрел.

Руска тройка още по-добре.Предлагам бойко или делян.И двамата са без отбор.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 18 фев 2016 11:55

да мястото на цска е в А група-окръжната , дано по-скоро правдата възтържествува и догодина да са там !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Архив”