Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Домо вкара 6 гола на Любарс
Трябваше и 23 те гола да вкара
!Любимец си ми е...

Със синьо знаме в нашите ръце,
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!
Страшен е, да му дават Златната топка, кой може да вкара 6 гола в един мач 

- The deacon
- Контакти:
Re: мнението на Гьоко Хаджиевски за мача с Левски
Yasso написа:Значи аз мога да кажа, че Хаджиевски го помня много добре като беше треньор при нас...
През 1993г. имахме мач от евротурнирите с "Бенфика" ( аз от 1989г. насам ходя предимно на международни мачове ), първия мач беше там и ни бяха били май с 3:1 или нещо такова...
Имахме шанс с 2 гола да ги елиминираме и помня, как предната вечер на новините Хаджиевски и Саша Чирич ( един македонски нападател, който после май игра и в Нюрнберг ) се кълняха - "Ще изгинеме по терена ако требва"....![]()
После на другия ден на мача онези ни биха с 3:1, само Люпчо Марковски, Ицо Коилов и Ивайло Андонов, който изравни за 1:1 играха силно - другите много зле...![]()
Те "Бенфика" си бяха силни със Сергей Юран и Руи Коща, но можехме при добър тактик начело да ги отстраним....
Оттогава изминаха доста години, а това което видях тази вечер е, че Хаджиевски ги беше подредил много добре тези с нищо не превъзхождащи сините футболисти играчи на ФК Баку.
Именно затова в другата тема казах, че на реванша няма да ви е толкова лесно, но въпреки това смятам, че ще продължите, особено ако успеете да вкарате гол до почивката - просто ще им объркате затворената тактика за мача и ще ги отстраните.....
Ако не вкарате гол до почивката обаче - мача става абсолютно непредвидим![]()
Добре за вас е, че ще играят Тасевски и Жоазиньо, без които се видя че ви е трудничко а за тях - Солтанов, който е много важен играч в офанзивната част в схемата на Хаджиевски, поне от това, което видях от мачовете на азерите с "Екранас" ( с Феликс Алмейда на върха на атаката и Муджири зад тях двамата ФК "Баку" стават много опасни - сега Алмейда се връщаше много назад и затова нищо съществено не направи) и главното - титулярния им сенегалски вратар Халиду Сисоко също ще играе, а той е техния капитан и личното ми мнение е, че е един много добър вратар.
Хаджиевски се е променил много най-вече в тактически план а също и относно импулсивноста му ( по-рано в огромното си желание да спечели много често губеше наивно двубоите срещу наглед равностоен и дори по-слаб отбор ).
Дано да победите на реванша, че иначе "трупането на коефициент" отива на кино а какви подигравки ще отнесете....![]()
Имам един колега дето го подозирам, че за другата седмица ще е предвидливо в дългосрочен отпуск
Не се косете - пред собствена ентусиазирана публика би трябвало да ги биете на "Герена" или там където ще се играе мача.....
Както винаги... невероятен разбор!!! Само дето си тъп глиган и може да ти провърви, ако се направиш на анализатор за мача след два дена!!! Гледай си смешното отборче и не се занимавай със шампиона на България!!!
Re: Ювелир ли е "Ювелира" ?
Doctor Who написа:Йовов си е футболист и Левскар, но не е ясна причината защо "някой" го бута постояно в титулярния състав и то за повече от час. Ицо би бил най полезен като смяна последните 20-30 мин. да си направи бижутерските изпълнения и това е. по този начин публиката го намразва защото се вижда, че не се получават нещата, но постояно е натрапван в състава.
Абсолютно си прав, ама Чугунения "ювелир" се мисли за вечен, а путьовците треньори не смеят да го пипнат! Тоя направо ми се струва, че замества Батков в кревата му?

Гаден коментар, ама при толкова гадости!...

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
- The deacon
- Контакти:
Re: никво ходене на мачове
lacho_trepacho написа:The deacon написа:Dumbara написа:Така ли? А как ще променим нещата? Със спокойствие за отбора? Ти самият си сложил аватар на Гунди!
Абе, момченце, недей да споменаваш името господне!!!
![]()
![]()
какво име господне бе, ти изобщо верваш ли си.
![]()
![]()
![]()
Айде ходи се гръмни...
Първо ще гръмна шунда ти матерна....

Re: КЪМ ТОМИ РУСЕВ
levskarinvt написа:А е що всички плюете Ортега немога да разбера или щото е нов и дай него да нападаме. Момчето се раздаде и съвсем спокойно можем да кажем,че беше един от най-добрите ,ако въобще имаше такива
На същото мнение съм! За разлика от "великите" Йовов и Хич...!!!
Презирайки всеобщото израждане
Re: Какво искате в крайна сметка?
Елит, много точно мнение - БРАВО
Само за едно нещо не съм съгласен- центриранията
Левски от няколко години има проблем в този компонент и не вярвам само вятъра да е причината в този мач 

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
- soundtrack
- Контакти:
ludiq1913 написа:Страшен е, да му дават Златната топка, кой може да вкара 6 гола в един мач
Нападател на Скрита сила мъдрево ги вкарва по 8

САМО ДУНАВ РУСЕ И ЮВЕНТУС !
- Victor Apostolov
ludiq1913 написа:Страшен е, да му дават Златната топка, кой може да вкара 6 гола в един мач
Зависта няма граници...
Re: ЛЕВСКИ НОЩУВА НА ЛЕТИЩЕТО!!!
UltraBlue написа:vesodoc написа:Ами, аз мисля, че това е и проблем на спортно- техническото ръководство, т.е. Гонзо.
Няма ли кой да провери на тръгване от София кога излитат самолетите, как се прави графикът???
Вероятно тази разпоредба на тъпото им летище в Баку не е от днес. Колкото повече закани се отправят, толкова по-зле. Толкова ли нямаше някой, който да уреди пътуването ... Много аматьорска история е това. И говори най-вече зле за организацията в Левски. Дори и да приемем, че Азърбейджан е най-идиотската държава на света, пак трябваше някой да е проучил как стоят нещата.
Ебати унижението!
Сигурно трябва да се планира и проверката на документите от 2-3 часа нали- нещо стандартно ...... абе ей, чорбари смотани, забравихте ли как обикаляхте из Европа с автобус бе смешници .... и тръгнали те за организацията в Левски да говорят
Ей, момченце!!! Няма да ми викаш чорбар на мене, щото съм левскар със сигурност много по-рано, отколкото ти!!!
Изобщо имаш ли представа как се организира група от 30 и кусур души да лети към тия измекярски държави - от Турция, Азербайджан, Иран и пр....??? Човек трябва да е готов именно за всякакви такива простотии...А не после да се правиме на "а сега обадения" и като децата - веднага Бойко Борисов, ти баща, ти майка...Тази неразбория показва само едно: в Левски цари тотална импровизация. И все се разчита на "помощ от приятел"...
ГОРКИТЕ МОМЧЕТА. Ебати на какви унижения ги подлагат. Те нямат никаква вина за това. И да знаеш, аз съм левскар до гроб!