Висша лига - сезон (2017-18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Висша лига - сезон (2017-18)

Мнениеот Middlesbrough » 07 яну 2018 18:42

smoothc написа:Колко от изброените ще напуснат лятото?
Конте, Алегри, Симеоне, Венгер, Клоп, Емери, Зидан, Почетино?

:lol:

Офтопик:

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 07 яну 2018 18:43

Е какво толкова за чудене има... :roll:

Бускетс
Иниеста-Коутиньо
Дембеле-Меси
Суарес

Другият по-дефанзивен вариант е Дембеле да е резерва, а на негово място Коутиньо и Паулиньо до Иниеста.

Все едно да се чудиш, как би изглеждал Реал с Кейн(примерно), очаквайки Бензема да е титуляр...
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 07 яну 2018 18:44

Thsmith написа:Любопитно как ще изглеждат дори за такива като мен, които избягват да ги гледат. Бяха намерили май някакъв баланс със схемата със само 2 ма готованци напред, сега с деббеле ще се върнат към 3 ма. Ако приемем, че ще играят и с коутиньо и иниеста, доста оголват фаза защита отново. Ще видим.

И на мен ми е интерестно , каква ще е тактиката или просто Коу ще е пълен заместник на Иниеста :(
Дали ще се смени формация по скоро не , в защита ще продължаваме да сме 442 :idea:
Със сигурност , Ракитич не е кой знае какво напоследък , и ако влезе на негово място Коу , ще сме няколко идеи по креативни в атака и двамата имат добри удари от далече , Коутиньо незнам как е в защита , но се движи добре по терена.
Добре , че имаме супер вратар в момента , защото защитата си остава палава въпреки малкото допуснати голове ...
Последна промяна от Middlesbrough на 07 яну 2018 18:47, променено общо 1 път.

Офтопик:

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 07 яну 2018 18:45

Тук всичко ли се обсъжда вече? Милан не трябваше да сменя Монти с Гатузо, деа :lol:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 07 яну 2018 18:51

Мосю Венгер пак ли ще оцелее? И да го видя, няма да повярвам!
Арсенал(според мен) вече правят плановете за нов мениджър, едно на ръка, че при тях ще е доста напечено с изходящите трансфери, така че...въпросът е на какъв тип мениджър ще се доверят?
Дали пък Карло Анчелоти няма да иска да се завърне в Лондон и отново да работи с Петър Чех? :)
Последна промяна от smoothc на 07 яну 2018 18:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 07 яну 2018 18:52

Furious_Monk написа:Е какво толкова за чудене има... :roll:

Бускетс
Иниеста-Коутиньо
Дембеле-Меси
Суарес

Другият по-дефанзивен вариант е Дембеле да е резерва, а на негово място Коутиньо и Паулиньо до Иниеста.

Все едно да се чудиш, как би изглеждал Реал с Кейн(примерно), очаквайки Бензема да е титуляр...

Няма ли да е по хубаво нещо от рода на
алба - пике - новия,
бускетс
паулиньо - иниеста - коутиньо
меси - дембеле
суарес

:lol:

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 07 яну 2018 18:53

И защо така, гледат ти се мачове като тези на Севиля... с много голове, повечето в собствената врата...

Естествено че тук се обсъжда всичко. Докато Златан е в Англия, всичко на този свят е свързано с Висшата лига. :lol:

П.П

Мен ако питаш, ще е най-хубаво изобщо да махнат защитата и вратаря, ала Бензема ме притеснява, може да му дойде в повече напрежението...
Анчелоти.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 07 яну 2018 19:06

Как ги виждате нещата? Кой ще е новият му клуб или ще остане?

Йозил
Санчес
Дибала
Пянич
Гризман
Донарума
Икарди
Ди Мария
Кавани
Дракслер
Моура
Азар
Вилиан
Сеск
Кейн
Али
Агуеро
Роналдо
Бейл
Левандовски

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 07 яну 2018 19:26

Като за малоумно губене на време до започването на мача, става...

Йозил( ще остане или в Юнайтед)
Санчес(Сити или ПСЖ)
Дибала(Реал или ще остане)
Пянич(Барселона или ще остане)
Гризман(Юнайтед или Челси)
Донарума(ПСЖ)
Икарди(Реал, Челси или ще остане)
Ди Мария( на кой му пука)
Кавани( ще остане)
Дракслер(ще остане)
Моура(Севиля, Евертън)
Азар(Реал или ще остане)
Вилиан(на кой му пука)
Сеск(ще остане)
Кейн(Юнайтед, Реал или ще остане)
Али(ще остане)
Агуеро(в лазарета)
Роналдо( ще остане)
Бейл(в лазарета)
Левандовски(ще остане)
Анчелоти.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 07 яну 2018 19:28

Венгер си отива със сигурност, според мен. Анчелоти изглежда любопитен вариант за Арсенал, но ръководството ще трябва да го подкрепи със солидни трансфери.. Досега американските собственици на лондонския клуб не са показали, че са способни на подобна активност :roll: Томас Тухел ми се струва още по-любопитна опция за Арсенал - неговата футболна философия ще пасне добре на унаследения състав от Венгер и с малко покупки германецът би сформирал силен отбор. Тотално неочаквано назначение би било, ако Арсенал се обърнат към бившия си капитан и настоящ помощник на Гуардиола в Сити - Микел Артета, каквито слухове се появиха наскоро.

Конте е вторият почти сигурно напускащ мениджър сред водещите тимове във Висшата лига ;) Неразбирателството му с ръководството на Челси по отношение на трансферите е повече от очевадно и евентуална оферта от Италия (Милан :?: ) според мен ще му дойде като идеален повод да напусне ;) Освен това сезонът на Челси до момента не се развива кой знае колко успешно и евентуално отпадане срещу Барселона в ШЛ ще натежи везните много в такава посока, особено като знаем, че за чичо Роман това е най-важният турнир :idea: Анчелоти и тук има големи шансове да поеме юздите, макар че аз лично се съмнявам да поиска да се върне в Челси. Досега в кариерата си той никога не се е връщал в отбор, който е тренирал.. Диего Симеоне и Макс Алегри са очевидните варианти за Челси при напускане на Конте. Алегри беше първи избор за Абрамович преди да назначи сънародника му, така че сега при напускане на Ювентус няма хич да ми е трудно да си представя следващата му месторабота :lol:

За останалите мениджъри и съдбата им е трудно да се спекулира на този етап.. Почетино изглежда непоклатим в Тотнъм, макар че оферти от отбори като ПСЖ (където е играл) или Реал Мадрид биха били голямо изкушение.. Спомням си и срещата му с Алекс Фъргюсън преди време, така че аржентинецът определено е в полезрението и на Юнайтед.. Клоп също няма да ходи никъде през лятото, без значение от това какво ще е крайното класиране на Ливърпул. Щом ФСГ изтърпяха Брендън Роджърс 3 години и половина, то Клоп няма от какво да се притеснява на този етап.

Любопитни са слуховете за Жозе Моуриньо и заигравките му с ПСЖ, между другото подхранени от неговия собствен антураж :lol: Унай Емери е сигурен пътник, ако не спечели Шампионската лига. Кандидати да го заменят на поста - колкото поискаш. Но точно Моуриньо да отиде там ми се струва нереалистично.. При всички случаи точно тук виждам място и за Татко Карло, който за втори път да наследи воден от Моуриньо отбор.
Последна промяна от CSKA69 на 07 яну 2018 19:38, променено общо 2 пъти.
Изображение

Изображение

Върни се в “Архив”