Синьо сърце написа:[
жалките подобия на отбори ха ха ха .много си оригинален.ти при положение, че тая година ви биха всички и ми говориш за жлаки отбори.Още другият кръг ще ви гледаме сейра и мрънкането, как Батков е смешник а гонзо не става за тренер.То трявбаше да е тоя кръг ама съдията ви помогна!Виж другият кръг Латекса както го наричате ако взем та ви бие най-после си седнете на гъза и ще почнете да гледате малко по реално на нещатата.Много бързо сложихте сините очила от първият кръг още!То Левски няма играчи, няма тренер, собственик което е мекере и ще ми говори за жалки отбори.
Първо си погледнете вашите собственици и играчи,както и дълговете-все още неплатени.Аз никога не съм ги наричал Латекс,защото са достоен противник.Съдията с нищо не ни е помогнал-даже и Сашко Диков призна факта с настъпването,а има и един много красив кадър как ръката на защитника на Миньор дърпа фанелката-ама вие такива неща не обичате да гледате!И няма сини очила-просто гледах Стара Загора и Кюстендил.Впрочем не играхте ли и вие 65 мин с човек повече?Но както споменах,не обичате такива напомняния-например феноменалните прояви на Акалски,заради когото вкарахте три гола без свястна атака?Всеки ни бил,пък само три точки разлика-как стават тези работи,не знам.Пък Литекс може и да ни бие,ама нещо много не ми се вярва-само искам да ви видя изкривените физиономии при наша победа там-и стига ми!А призракът на 9 май ще ви стряска още дълго,даже ви е подпочнал вече...[/quote]
Да, играхме.Обаче ако не си забелязал им скъсахме шортите от атаки и само късмета и разсеяността на някои хора ги спасиха от загуба.А да и бъди сигурен че Литекс въобще няма да е този,който го видяхте в мача срещу Пирин.Тоя отбор беше подценен ама за вашия мач тая работа няма да я бъде,щото сега пак им трябват точки и ще ви се хвърлят като гладни вълци.Аз също обаче се надявам да имате късмет и мача да е Х,защото това най-много устройва ЦСКА.А,да и за дузпата-щом е толкова чиста ти пожелавам да видиш как пастата свири същата за Литекс срещу вас.Той и без туй има афинитет към такива дузпи.