0007 написа:yasen_ov4arov написа:С разликата ,че ние не освиркваме отбора,когато не може да вкара гол на аматьори и след третия да ръкопляскаме.Като играеха Локото (с Болтън мисля че беше) никой не почна да бръщолеви как пожелава успех на англичаните,защото в Пловдив има само един отбор-Ботев нали?Имаше един мач на Левски с някакви прошляци,където лумпените ви изкараха свастики .Какво си мислите-че тук в Пловдив няма националисти и за това не сме наизкарали и ние свастики така ли?Голямо патриотарство е да те пишат по всички европейски медии като "ето това са жители на България...".Просто когато играеш в евротурнирите ти показваш българския спорт,а по трибуните българската култура.Колкото и да не харесваме Левски/ЦСКА и Локо Пловдив никога няма да отидем на международен мач да подкрепяме чуждия отбор,но явно за вашите фенове са по-важни титлите в измисленото ни първенство от националната чест и достойнство

.Просто нямам думи да опиша разочарованието си от феновете на двата гранда.
Лично аз никога не съм освирквал,а винаги съм подкрепял.Дори и когато губехме от Локото с 0:3 на Герена.А за свастика не ми говори,като не знаеш.Виж този клип и се осведоми:
http://www.sportal.bg/video.php?video_id=8050
Чак като видиш клипа ми говори за лумпенизирани фенове.И феновете на ЦСКА подкрепяха чуждите отбори на стадиона срещу Левски.Никога феновете на Левски не са правили такава простотия.Аз все повече се разочаровам от ограниченото мислене на част от хората извън София

Какво се очакваше да видя на клипа?Група гологлави момчета са се подредили във формата на свастика в мач от българското първенство.Честно да ти кажа трябваше два пъти да си го пусна ,за да разбера какво точно ми показваш

.Хайде сега и двамата знаем,че това е с цел да се одрунди Селското и шансовете да се разчуе в международен план са доста по-малки от мач за купата на УЕФА с наизкарани сумати свастики и хвърлени бомбички преди това.Тогава не помня с кой играхте (мисля че с Интер Баку или нещо такова пак) ,но най-малкото местните телевизии са предали какви глупаци сте.
Говоря ти за малоумието на феновете ви да правят подобни магарии по терените из Европа и каква антиреклама е това за България

.Няколко скинари в Пловдив ,направили мизерия със смислена и логична цел на непредаван по телевизията мач(щеше да се разчуе иначе) по никакъв начин не може да се сравнява нито с изказвания,че едните ще стискат палци за противников отбор,а другите ще се покажат като ненормалници пред света не мислиш ли?
Цялата тази селяния на феновете ви идва от факта,че сте безнаказани в българското първенство.Фенове на Левски/ЦСКА чупят седалки ,бият се ,убиха един човек ,а едно момиче седя по болници сума време и никой не им търси отговорност.Най-голямото наказание което се сещам е ,че наказаха ЦСКА-то един път да не играе на своя стадион,а на...националния

.И по-големи мизерии ще правят нискоинтелигентните ви фенове,имайки предвид облъчването от медиите и гореспоменатия факт.Иначе какво съвпадение-и аз съм разочарован от ограниченото мислене на част от жителите на столицата

.