ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Red Warrior » 26 юни 2015 18:59

Teo написа:Не ми дреме, че ГГ и ВБ имат противоречия и не искат да ядат от една баница, но да не разделят феновете на две... за мен оздравяване на дружеството е приоритет, но да се връщат борчове на всякакви анонимници и лихвари е върха на простотията... по-добре е да почнем на чисто и да вкараме тия пари в базите, а не в чуждите джобове! :roll: :idea:
Просто единия да каже, че няма да пречи и готово! ДВА ЦСКА не може да има... :!: то ЕГОТО е голямо, но Ганчев да беше дошъл с тоя план по-ранно и сега щяхме да сме си в А група! Защо дойде сега точно си отговорете сами на въпроса :idea:
@ Логиката е че и двата отбора ще почнат от В група най-вероятно, но единия е автентичния и с 30 милиона дългове и още 10 милиона приходящи.... тия 40 милиона е добре да се вкарат в Армията и Панчарево, отколкото да пълним джобовете на мениджъри и чернилки :!:

Стига с тези 40 млн.! Не сме Челси все още. Сашо Тодоров каза (а на него общо взето най вярвам) 23 млн.+евентуални още 6, ако загубим всички дела. Ако Ганчев успее да се споразумее с кредиторите, само тогава ще има смисъл, че сме във "В" група с настоящето дружество. Иначе по-добре да бяхме в "А" група с него, или в "А" областна с ново, което взима емблемата и прекратява претенциите на другите ЦСКА-та, че те са "истинските". За мен въпроса е дали ГГ сериозно иска да се захване с оздравяване на дружеството, защото това си е най-доброто решение, което между другото най-малко ще раздели феновете. Ако успее - ще му направим плоча в Алеята на славата, ако не успее - ще е трагедия по-голяма и от тази в момента. След година-две отново ще говорим за "А" областна и ново дружество. Надявам се да осъзнава отговорността, с която се заема :!: :idea:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 юни 2015 19:00

DIMO написа:
HekakaB написа:
Teo написа:, а не в чуждите джобове! :roll: :idea:

Какви чужди джобове бре кретен?Тия 11 милиона към НАП нали от моя и твоя джоб ще излезнат бе глупако прост!

E те 4 млрд. за КТБ излязоха, та за 11 млн. ли ще го правим въпрос?
А пък и тези 11 млн. са обезпечени - да си взимат земите НАП и да отписват дълга.

Първо, тези 4 млрд. не са толкова, а са по-малко.
Второ, тези 4 млрд. не са държавни пари.
Трето, вашето обезпечение е под 11 млн. лв.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 юни 2015 19:02

Teo написа:
Бат Томе, взе се позиция преди 1 седмица :idea:

Ами отивайте към новия отбор на Божков, зарязвайте ЦСКА и да се приключва. :) Какво мрънкате, като сте взели позиция?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
DIMO
Контакти:

Мнениеот DIMO » 26 юни 2015 19:05

Tommi написа:
DIMO написа:
HekakaB написа:
Teo написа:, а не в чуждите джобове! :roll: :idea:

Какви чужди джобове бре кретен?Тия 11 милиона към НАП нали от моя и твоя джоб ще излезнат бе глупако прост!

E те 4 млрд. за КТБ излязоха, та за 11 млн. ли ще го правим въпрос?
А пък и тези 11 млн. са обезпечени - да си взимат земите НАП и да отписват дълга.

Първо, тези 4 млрд. не са толкова, а са по-малко.
Второ, тези 4 млрд. не са държавни пари.
Трето, вашето обезпечение е под 11 млн. лв.

Държавни са, т.е от нас. Фондът за гарантиране на влоговете се пълни от лихви и такси, плащани от нас всички.
Останалото е от държавен дълг - пак ние ще го плащаме.
Не е обезпечен част от лихвите, лихвата е по-особено нещо, но няма да ти го обяснявам. В цял свят при проблеми на длъжника, кредитора прави отстъпки, за да си събере еземанията, вкл. и намаляване и опрощаване на част от лихвата.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 юни 2015 19:06

Red Warrior написа:
Teo написа:Не ми дреме, че ГГ и ВБ имат противоречия и не искат да ядат от една баница, но да не разделят феновете на две... за мен оздравяване на дружеството е приоритет, но да се връщат борчове на всякакви анонимници и лихвари е върха на простотията... по-добре е да почнем на чисто и да вкараме тия пари в базите, а не в чуждите джобове! :roll: :idea:
Просто единия да каже, че няма да пречи и готово! ДВА ЦСКА не може да има... :!: то ЕГОТО е голямо, но Ганчев да беше дошъл с тоя план по-ранно и сега щяхме да сме си в А група! Защо дойде сега точно си отговорете сами на въпроса :idea:
@ Логиката е че и двата отбора ще почнат от В група най-вероятно, но единия е автентичния и с 30 милиона дългове и още 10 милиона приходящи.... тия 40 милиона е добре да се вкарат в Армията и Панчарево, отколкото да пълним джобовете на мениджъри и чернилки :!:

Стига с тези 40 млн.! Не сме Челси все още. Сашо Тодоров каза (а на него общо взето най вярвам) 23 млн.+евентуални още 6, ако загубим всички дела. Ако Ганчев успее да се споразумее с кредиторите, само тогава ще има смисъл, че сме във "В" група с настоящето дружество. Иначе по-добре да бяхме в "А" група с него, или в "А" областна с ново, което взима емблемата и прекратява претенциите на другите ЦСКА-та, че те са "истинските". За мен въпроса е дали ГГ сериозно иска да се захване с оздравяване на дружеството, защото това си е най-доброто решение, което между другото най-малко ще раздели феновете. Ако успее - ще му направим плоча в Алеята на славата, ако не успее - ще е трагедия по-голяма и от тази в момента. След година-две отново ще говорим за "А" областна и ново дружество. Надявам се да осъзнава отговорността, с която се заема :!: :idea:

Повече са задълженията... тези задължения са до декември 2014г. А тия от 2015 до сега като ги прибавиш и точно 30-так става + още 5/10 допълнително изкачащи от време на време :idea:
@ А как ще се споразумее с кредиторите, като трябват да се плащат 2-3 милиона веднага( като едни 800к отиват за една чернилка) :idea:

Потребителски аватар
DIMO
Контакти:

Мнениеот DIMO » 26 юни 2015 19:08

Айде на бас, че почнат ли да се изплащат задължения, и сегашните футболисти, които разтрогнаха, ще ни съдят? Силва, Кукоч, пи*ка му лелина...

Половин година - половин милион нови лихви към НАП

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 юни 2015 19:11

BRF написа:
Кашчей написа:Теб какво те вълнувам аз?! Верен и честен е този, който остава верен на отбора си, а не хукна да припознава, само по слухове, първия срещнат отбор за ЦСКА. Ти не си от припознавачите, успокой се!

Значи да ти кажа честно ,страшно много ме дразниш!Дори когато се опитам да вляза в някакъв смислен разговор с някой друг и хоп,цъфваш ти с поредния си тъп въпрос!
Чао на всички от мен,успя да ми развалиш кефа!

Не ме чети бре! Аз разговарях с Тео, не с теб. Като се намесваш, ще си носиш последствията от неприятни въпроси или отговори! На теб все друг ти разваля кефа тук! Все едно, че не хукнаха повече от половината да припознават я Литекс, я Локо Сф., я Банско..Верея, я новото, все още неосновано дружество на Божков-това ли са верни и честни цесекари?!
Като не можеш да търпиш на неудобни въпроси си стой в официалния форум само!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 26 юни 2015 19:11

Знаете ли въобще колко дружества са в момента и кой им е собственик?В момента гледам в търговския регистър и не мога да разбера.

"ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЦСКА" АД ЕИК/ПИК 130212106
Управителен съвет Дата на изтичане на мандата: 07.11.2019
Александър Чудомиров Тодоров
Румен Богданов Атанасов
Бойко Евгениев Ноев
Борис Иванов Калоянов
Ивайло Петров Манджуков

Надзорен съвет Дата на изтичане на мандата: 09.04.2014
Димитър Николов Якимов
Петър Петров Жеков
Вехби Юксел Малкоч
Александър Трифонов Томов
Петър Атанасов Манджуков

Представители Александър Чудомиров Тодоров

В същото време има и.....

"ФК ЦСКА АД" АД ЕИК/ПИК 203566703(учредено на 19,05,2015)

Съвет на директорите
МИЛКО СЕРГЕЕВ ГЕОРГИЕВ
ИВАЙЛО ПЕТРОВ МАНДЖУКОВ
ГЕОРГИ КОНСТАНТИНОВ БАРЗОВ

Представители МИЛКО СЕРГЕЕВ ГЕОРГИЕВ

Та някой да ме светне кое ЦСКА кое е?
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 26 юни 2015 19:12

Как ще го зарязваме, като още съществува?
Да преценят дали ще могат да платят дълговете и едновременно с това да издържат клуба.
Ако не могат, да си признават, докато е време.
Досега половин година повтарят, че трябвало да фалира, сега друга песен.
Аз лично искам да чуя плановете и на двете страни на първо време. Само че на пресконференция, да има и въпроси.

Потребителски аватар
DIMO
Контакти:

Мнениеот DIMO » 26 юни 2015 19:12

Горното е оригинала, долното е новото на Милко и Морко. Има още на Паро, Фаса, Божков.
Мисля да направя едно и аз. Ще играя с юноши, докато построя новата база в Панчарево. Партньор ще ми е бат' Дениз. Давам 50 млн. гаранция. Ще вложа 80 млн. общо за 5 год. - 30 млн. за бюджет на отбора, с 28 млн. реновирам Армията, 20 млн. за Панчарево... 2 млн. давам на феновете да ме припознаят.
Последна промяна от DIMO на 26 юни 2015 19:16, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”