Обаче ще признаете, че Байерн винаги са претедент за титлата!
[offtopic]Аз ще се надявам до последно тази година Байерн да са шампион, което е утопия! Но това ако стане Дортмунд, ще бъдат глупаците на Германия![/offtopic]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MCMXIII написа:enguerino прав си че в последните години шампионът в Германия играе слабо следващият сезон. Това е някакво проклятие мож биОбаче колегата Ballancee също е прав, че Дортмунд са много сериозен отбор!
[offtopic]Аз ще се надявам до последно тази година Байерн да са шампион, което е утопия! Но това ако стане Дортмунд, ще бъдат глупаците на Германия![/offtopic]
Ballancee написа:Средняци ? Средняци на трансферния пазар по-скоро защото моментният им отбор е изграден предимно от момчета от школата ,те този отбор го правят поне от 2,3 години и сега се виждат плодовете - Категоричен лидер и почти сигурен шампион особено , ако запазят нивото си и на пролет. Поклон пред Борусия и треньора им.
MCMXIII написа:enguerino прав си че в последните години шампионът в Германия играе слабо следващият сезон. Това е някакво проклятие мож биОбаче колегата Ballancee също е прав, че Дортмунд са много сериозен отбор!
Ballancee написа:Никой не отрича ,че Байерн всяка година е фаворит но тази година ще им е трудничко особено ,ако Борусия запази формата си и на пролет. Всъщност чисто математически Байерн Мюнхен има шанс за титлата , 17 точки е разликата , което при оставащи 14 кръга си е възможно но при Дортмунци трябва да настъпи някакъв уникален срив , както стана със Байер Леверкузен когато преди години или две , изпуснаха преднина от 10,11 точки и във последствие , дори и във Европа май не се класираха.
Ballancee написа:През годините съм останал със впечатлението ,че Байерн Мюнхен е олицетворение на ''Бундестима'' тоест , когато ''Баварците'' са във добра форма и националният отбор е много силен и обратното.
Ballancee написа:Мюлер направи огромен прогрес междодругото , от никому нейзвестен , стана голмайстор на световното.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост