venomcho
стига с тея никове бе майна
ника ти е същия, ама форума не - демек "у вас си"
и не знам защо го приемаш тва като обвинение, че ме караш да търся "доказателства" ?
то си е нормално със "своите" един, а с "чуждите" друг...

... Нали ме питаше за какви "НАПЪНИ" от ваша страна става въпрос?!!

Точно за ТЕЗИ майна - да ме изкарате един вид човек, който ПРЕД ЕДНИТЕ ГОВОРИ ЕДНО - А ПРЕД ДРУГИТЕ ДРУГО!!! Точно и затова ти казах, че е БЕЗСМИСЛЕНО майна

... Точно затова ти казах, че има хора от ВАШИТЕ и пишещи тук, с които съм се срещал ОЧИ-в-ОЧИ и ще ти кажат, че РАЗЛИКА НЯМА... Сигурен съм, че сред вас има и такива, които се познават с локомотивци, които ме познават ЛИЧНО и са разговаряли с мен по тези въпроси... питайте ги има ли разлика... и накрая - точно затова ти казах да БЪДЕШ КОНКРЕТЕН и с ПРИМЕР да покажеш КАК ТОЧНО СЪМ РАЗЛИЧЕН НА ДРУГОТО МЯСТО!!! ... Абе майна... да те питам... да не си ти този 'дето преди години в стария спортбг форум беше пуснал чак тема за мен тип - "тънък бъзик" и бе сложил една снимка на мангал и твърдеше, че съм аз!!!

т'ва в кръга на шегата де, 'ма темата си беше факт!!!
...................................................................................
Абе....

.... кой заключи онази тема за дербито от 98/99-та бе майна... та неможах да се доискажа... димек да отговоря на Раула да не реш, че съм се покрил... сега ще го направя тук... та и botevforever да може да ми отговори и той - това ли бе "страшната" тема?!
Raoul_Duke
Рам, ти нали си по статистиката, я дай повече инфо за въпросния мач и как видиш ли секунди след включването на камерите, нЕкви корави ладове влизат и разбиват около 300-та роми в гостуващия сектор

Raoul_Duke... преди да ти отговоря за моите спомени оттози мач... да те питам

... И ти ли си от "тънките бъзикатори"

като venomcho и Pupper-а, които "тънко" ни намекваха в онази тема за "обединенията и вливанията", за какво точно ще иде реч в този "идеен проект" на тази "страшна" за нас тема, с която предстоеше да "размажете" Локомотив?!
Иначе конкретно на въпроса ти... На този мач аз влезнах някъде около 5 или 6-тата минута след началото му, заедно с Коцето Думанов... Лично аз незнам да е имало някаква разпра в сектора ни... това обаче което си спомням е, че това беше може би първият мач в Пловдив, в който феновете използваха пиротехника различна от единственото до момента - миниум и бял бронз!!!