sapio0o написа:Много сме я дъвкали темата.Най-гледано в никакъв случай не значи най-силно или най-качествено откъм футбол. Просто ЕПЛ разполага с много стойностна реклама навсякъде по света. Това с Лестър бе поредния пиар. В Испания никой не го интересува дали от Бангладеш ги гледат. Хората си играят най-добър футбол, печелят си из Юропа, пребиват надценените англета, где ги хванат и това е.
Най-добрите отбори и футболисти са в Ла Лига, другото са пристрастия.
Стига с тия права. Не е чак толкова зле. Разликата между първия и последния е три пъти и нещо, не 20 пъти, смит.
Абе аз имам чувството, че говоря на виетнамски в тази тема.
Можеш ли да ми кажеш къде дявол го взел съм говорел за най-силно първенство или най стойностен отбор, че всички репликират на тази тема? По ясно от това, че за мен това е субективен избор, как? Какво коментирах аз? Гледаемост и визирах поста ти за ТВ покритие.
И защо ми показваш приходите от правата? Коментирах, че най-гледания отбор е имал в пъти повече зрители в ппв с-мата в САЩ, а не колко пари е взел. Попитах дали Реал/Барса са имали 2 пъти повече зрители от най-малко гледания отбор или 20+.
Иначе за мен е напълно справедливо Реал и Барса да прибират многократно повече от останалите, всъщност точно колкото повече хора ги гледат. Просто защото те изкарват тези пари, само те.
Силно се надявам следващата дуплика отново да не е насочена към това колко силно е първенството и дали стоук е по силен от лас палмас, а спрямо това което коментирам.