Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dodo7271
Контакти:

Re: Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ

Мнениеот dodo7271 » 29 юли 2011 09:52

Както всеки път, ние очакваме и искаме Левски от първия мач да играе като Барселона, Реал и Манчестър Юнайтед, взети заедно. :) :) :) Всичко останало се нарича провал, а треньорът се обявява за некадърник и нещастник. Врътката на бековете наистина беше странна, но ми се струва, че Гонзо го направи, защото Мюлдер много издишаше срещу своя човек. То така стана и дузпата. Едно обаче не може да се отрече. Миналата година по същото време Левски играеше много по-леко, с настроение. Сега отборът е много тежък и уморен. Обаче и Спартак имат проблем с физиката. През второто полувреме направо издъхнаха. Имат и маса кадрови проблеми. При всички положения това 2:1 дава по-голям шанс на Левски.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

ma6inkata
Контакти:

Мнениеот ma6inkata » 29 юли 2011 10:04

blue magic написа:Оптимист съм за реванша. Гонзо подходи правилно тактически в първия мач, очаквам да го направи и на реванша. Селекцията ни е повече от добра и всеки титуляр, който е неубедителен има силен заместник.

Кое му беше правилното? Йовов дясно крило, а Младенов ляво? Не знам на какво се дължеше това, дано повече не прави тези грешки!

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 29 юли 2011 10:06

Тия ще ги отстраним и на "куц крак" , НООООООО :
1. гонзо "НЕ СТАВА" за треньор. Левски играе "без треньор" вече 10 години. За последно такъв беше Л.Петрович, след него всички са боза :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
2. Мюлдер трябва да бъде разследван за "хващане" от тото-мафията. Точно така играят "хванатите" футболисти. 100% съм сигурен, че след време нещо ще излезе около това л..но / с извинение /
3. потенциала на отбора е огромен. Като вдигнем оборотите и играта става друга, ноооо пак виж т.1 :)
Последна промяна от Yoda на 29 юли 2011 11:44, променено общо 1 път.
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Doktorut
Контакти:

Мнениеот Doktorut » 29 юли 2011 10:58

За продължаването е много важно как ще се подходи за мача. Те ще играят за 1:0 и ако ние се позволим да играем за 0:0 можем да изгорим, и в последната секунда от мача. Трябва да използваме, че те са не особено опитен отбор в турнирите и ще играят под голямо напрежение. Достатъчно е веднъж да бъдат изненадани и ще се предадат. Ако нашите подходят със самочувствие и натиснат още в началото на мача съм сигурен, че словаците ще бъдат объркани тотално.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 29 юли 2011 11:44

Yoda написа:Тия ще ги отстраним и на "куц крак" , НООООООО :
1.Левски играе "без треньор" вече 10 години. За последно такъв беше Л.Петрович, след него всичко е боза :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:
И без треньор стигна 1/4 финал, влезе в ШЛ и постави рекорди по вкарани голове... :) Ако имахме треньор Уефа ли щяхме да спечелим? :)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

kimi8311
Контакти:

Мнениеот kimi8311 » 29 юли 2011 11:49

Дано на реванша да видим и Калво какво може. Иначе се надявам да победим в Търнава.Прогноза 0-1.
"Недей да спориш с глупака, първо ще те свали до неговото ниво, а после ще те бие с опита си"

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 29 юли 2011 11:50

bigbonusprize написа:
Yoda написа:Тия ще ги отстраним и на "куц крак" , НООООООО :
1.Левски играе "без треньор" вече 10 години. За последно такъв беше Л.Петрович, след него всичко е боза :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:
И без треньор стигна 1/4 финал, влезе в ШЛ и постави рекорди по вкарани голове... :) Ако имахме треньор Уефа ли щяхме да спечелим? :)

Всички след Любко са на ниво "даскал по физкултура" включително и Мъри. Виж го вчера пак паднал и то у дома. Имаме отлични футболисти , но треньорите ни ги "убиват" за футбола и "Убиват" играта на Левски. Тия момчета от Търнава , снощи бяха излезли за да "загубят мача" ... толкова са слаби, а нашият умник Гонзо излезе с някаква безумна тактика , вместо да ги натиснем с бърза игра в началото и да им напълним кошницата още първото полувреме ...
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 юли 2011 11:53

Пичове, Търнава повече от 1 гол немогат вкара !
Въпроса е, ние да си отбележим нашия ...
Вкараме ли, продължаваме !

Там вече няма да е лошо да играем изчаквателно, но на крилата трябва да се бързи играчи !
Калво и Райков звучи добре, дано испанеца понатрупа игрова практика в следващите 6-7 дни !
С оглед на снощният мач, най добре ще е в атака да сме с Арш на върха и Ванката зад него.

Въпреки безобразната ни игра снощи, аз съм на мнение, че тия ги отстраняваме !
Въпроса е само с какъв резултат ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
hazza

Мнениеот hazza » 29 юли 2011 11:56

ma6inkata написа:
blue magic написа:Оптимист съм за реванша. Гонзо подходи правилно тактически в първия мач, очаквам да го направи и на реванша. Селекцията ни е повече от добра и всеки титуляр, който е неубедителен има силен заместник.

Кое му беше правилното? Йовов дясно крило, а Младенов ляво? Не знам на какво се дължеше това, дано повече не прави тези грешки!

Мисля че в Пирин ,Дани Младенов е играл ляво крило , а за кмета , Гонзо нали каза ,че няма да държи дадени хора в отбора зареди минали мачове , ами тогава Йовов защото изобщо носи синята фланелка , та чак и кaпитaн.

:roll:
Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?

Върни се в “Архив”