Мнениеот sslevski » 16 юни 2013 12:53
С идването на Жозе Моуриньо става страшно.Човек да не знае какво да какво да очаква.Започвам с това още преди идването му пресата започна само с негативи като се започне със статията за Азар и по точно,че новия мениджър не харесва стила му на игра.След това идват писаниците,че "щастливия" иска да продаде Мата на Реал Мадрид т.е. смята си го за ненужен.За какпак на всичко идва и статията от руските медии,че Моу въобще не харесва Давиди Луиз заради прекалено многото грешки ,които прави като губи често топките и също не му върши работа.И всички тези неща за по-малко от месец.Това ако не е натиск.Все пак става въпрос за едни от основните футболисти в Челси.Не знам кой и от какво го е страх,но определено натиска е голям.От своя страна Моуриньо директно си атакува футболистите като основен пример е Торес - нарича го разочарование.Толкова директно мисля,че не е нужно да се действа.Това само може да подтисне даден футболист,не да го развие.Лично мнение не защитавам Торес,но все пак имаше малък възход последната година,който пък от своя страна не е достатъчен за Челси.Сега и това,че в отбора се въвежда казармен ред.
Не знам кое е добре и кое зле,но дано накрая не се окаже,че приказките са повече от действията.Заставам твърдо зад Моуриньо,защото за мен това е единствения човек,който може да върне Челси там където му е мястото и по-нагоре.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]