Левски (първо полувреме):
Михаил Иванов, Дъстли Мюлдер, Йордан Милиев, Пламен Димов, Нуно Пинто, Станислав Ангелов, Даниел Димов, Борислав Цонев, Милен Василев, Антонио Вутов, Базил де Карвальо
Левски (второ полувреме):
Пламен Илиев, Роман Прохазка, Димитър Везалов, Ромен Ели, Орлин Старокин, Стефан Велев, Радослав Цонев, Пламен Илиев, Илиян Йорданов, Владимир Гаджев, Жоао Силва
Резерви: Александър Любенов, Мики Орачев, Доменик Аврамов, Христо Попадийн, Христо Йовов, Шюрд Арш
Левски - Аарау (контролна среща)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: Левски - Аарау (контролна среща)
Ето съставите за двете полувремена.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ultrasblue написа:ehh написа:Разгеле! Дойде време и ние най-накрая да играем контрола. Лятото беше същата история. Другите отбори бяха вече играли по един-два мача, докато ние изиграем първия си.
Всички тези отбори, които и лятото и сега изиграха няколко контроли преди ние да започнем, са зад нас в класирането. Сам можеш да прецениш кой метод е по-успешен. Иска ми се да видя 4-4-2 и Арш в игра. Прогноза 2-0
Но забравяш, че изглеждахме като мърди срещу Сараево. Аз въобще не взимам отборите от А група като мерило.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Левски (първо полувреме):
Михаил Иванов, Дъстли Мюлдер, Йордан Милиев, Пламен Димов, Нуно Пинто, Станислав Ангелов, Даниел Димов, Борислав Цонев, Милен Василев, Антонио Вутов, Базил де Карвальо
Пламен Илиев, Роман Прохазка, Димитър Везалов, Ромен Ели, Орлин Старокин, Стефан Велев, Радослав Цонев, Пламен Илиев, Илиян Йорданов, Владимир Гаджев, Жоао Силва
Резерви: Александър Любенов, Мики Орачев, Доменик Аврамов, Христо Попадийн, Христо Йовов, Шюрд Арш
Защо мъчат Прохазка десен бек при наличието на Попадийн
-
- Контакти:
ehh написа:ultrasblue написа:ehh написа:Разгеле! Дойде време и ние най-накрая да играем контрола. Лятото беше същата история. Другите отбори бяха вече играли по един-два мача, докато ние изиграем първия си.
Всички тези отбори, които и лятото и сега изиграха няколко контроли преди ние да започнем, са зад нас в класирането. Сам можеш да прецениш кой метод е по-успешен. Иска ми се да видя 4-4-2 и Арш в игра. Прогноза 2-0
Но забравяш, че изглеждахме като мърди срещу Сараево. Аз въобще не взимам отборите от А група като мерило.
Нека Илиан сам си прецени как да си проведе тренировката. Аз се притеснявам, че май няма да гледаме мача...
-
- Контакти:
Като гледам Илиян е разбъркал 2-та състава , като и в двата има и титуляри и резерви ( че и юноши ) , Попадийн може и да не играе тъй като ще ходи в Киево , а Арс незнам , може и да влезне , но нали не го иска Илиян - явно ще му се търси отбор .
Много ми е интересно, кога ще видим Прохазка най-накрая като офанзивен халф, като какъвто всъщност е играл преди да дойде в Левски. Той един мач не е изиграл на обичайната си позиция, ама иначе побързахме да го обявим за некадърен. И това е при положение, че конкурент за поста му беше най-голямото недоразумение в селекцията Марсиньо. Да припомням ли как се разви кариерата на Дарко Тасевски в Левски? Мисля не е нужно и повечето тук знаем как.
Също така много е тъпо при положение, че няма оферти за Арш и така или иначе е футболист на Левски, да не му дадеш равен шанс за изява с останалите футболисти в отбора. Той така или иначе е доказан голмайстор, па макар и от типа гюмеджия, но така или иначе има нюх за пласиране пред гола и това също не е малко. При една по-сериозна контузия на Де Карвальо в началото на сезона ние загиваме в атака, особено ако и Силва не покаже добри игри и започне да ни къса нервите, което според мен е много вероятно. 2-3 гола срещу опашкари не могат да бъдат мерило за класата му и като нищо Арш може да се окаже по-добрата алтернатива.
Също така много е тъпо при положение, че няма оферти за Арш и така или иначе е футболист на Левски, да не му дадеш равен шанс за изява с останалите футболисти в отбора. Той така или иначе е доказан голмайстор, па макар и от типа гюмеджия, но така или иначе има нюх за пласиране пред гола и това също не е малко. При една по-сериозна контузия на Де Карвальо в началото на сезона ние загиваме в атака, особено ако и Силва не покаже добри игри и започне да ни къса нервите, което според мен е много вероятно. 2-3 гола срещу опашкари не могат да бъдат мерило за класата му и като нищо Арш може да се окаже по-добрата алтернатива.
Близо 100 запалянковци подкрепят Левски по време на първата контрола на тима през 2013 г. "Сините" играят срещу швейцарския втородивизионен Аарау. Агитката е сформирана от живеещи в Кипър българи, които всяка година подкрепят своите любимци в зимните контроли на тима.
- south_division
- Контакти:
Мисля че единствени в Кипър са от Спортал, обаче им забраняват да снимат тренировките с топка, ако забелязвате кадрите са само на тичания и упражнения. Та като нищо да не им позволят да дават контролата....нищо не трябва да ни учудва вече в Левски.