W84me написа:Вземайте го, без това сте пълни с футболисти без морал и откровени селяндури!
Нещо за дивите Пазарджишки селяци Минев и Гаджев да напишеш?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
W84me написа:Вземайте го, без това сте пълни с футболисти без морал и откровени селяндури!
effect написа:Между играта на Гатузо и тази на Бандаловски, Гаджев, Галчев и другите рецидивисти от този тип разликата е от земята до небето.
Кировец написа:effect написа:Между играта на Гатузо и тази на Бандаловски, Гаджев, Галчев и другите рецидивисти от този тип разликата е от земята до небето.
Каква е разликата бе? Ти освен да напишеш някоя щуротия без капка мисъл друго не можеш да сътвориш. Каква е разликата? Това, че са агресивни футболисти ли е разликата? Ти въобще мислиш ли като коментираш нечие мнение или просто си губиш времето?
effect написа:Кировец написа:effect написа:Между играта на Гатузо и тази на Бандаловски, Гаджев, Галчев и другите рецидивисти от този тип разликата е от земята до небето.
Каква е разликата бе? Ти освен да напишеш някоя щуротия без капка мисъл друго не можеш да сътвориш. Каква е разликата? Това, че са агресивни футболисти ли е разликата? Ти въобще мислиш ли като коментираш нечие мнение или просто си губиш времето?
Абе убавец, агресията на Гатузо е едно нещо, а откровенната простащина и грубост на горните е съвсем друго нещо, Гатузо пресираше, мачкаше и обичаше физическия контакт, докато горните правят малоумни шпагати без каквато и да е мисъл за игра с топката и обикновенно са с картон до 30 минута ...
П.П. Такова сравнение не мога да нарека дори щуротия, а откровено невежество
effect написа:Абе аз никъде не съм споменал мача с Дания, ти това разбираш ли го? Прочете ли го някъде в мненията ми? Гатузо беше най - добрия дефанзивен халф, когато беше в златна футболна възраст, много рядко съм го виждал да прави необмислени неща. Да, беше супер агресивен, но много рядно Милан страдаше от това. А Бандаловски до 6-7 кръг максимум е с изчерпан лимит на картони и е наказан, ако даже не си е изкарал и червен картон(99% вероятно). Между агресия и грубост разликата във футбола е голяма.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 4 госта