ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот шивача » 22 дек 2015 20:54

Това с Литекс си е цирк отвътре! Тук дори гнусарите нямат вина. И стига се яжте един друг, още няколко месеца и всичко ще е ясно :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 22 дек 2015 21:03

Важното е, че купата... купата е.... каква? :lol:
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Beladona

Мнениеот Beladona » 22 дек 2015 21:08

шивача написа:Това с Литекс си е цирк отвътре! Тук дори гнусарите нямат вина. И стига се яжте един друг, още няколко месеца и всичко ще е ясно :mrgreen:

Шивач, това с Литекс си е решение на Ганчев кой знае в какво състояние на духа е бил !

Beladona

Мнениеот Beladona » 22 дек 2015 21:13

Кировец написа:Важното е, че купата... купата е.... каква? :lol:
[offtopic]Изображение[/offtopic]

С този мениджмънт при Левски още дълго време купата ще е синя , а и шампионската титла ще е синя , а и подвизите из ЕКТ пак ще са сини .... Ама това мен не ме грее , щото при нас е перспективният Гришко и мега перспективния Юлианчо ! :)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 22 дек 2015 21:19

Beladona написа:
шивача написа:Това с Литекс си е цирк отвътре! Тук дори гнусарите нямат вина. И стига се яжте един друг, още няколко месеца и всичко ще е ясно :mrgreen:

Шивач, това с Литекс си е решение на Ганчев кой знае в какво състояние на духа е бил !

Гришата е по-хитър и от лисица, не го забравяй! Ако беше толкова тъп, колкото го представяш щеше да пише с нас във форума :) И Гришо има едно от най-ценните качества-слушва се в съветите на хората, на които им плаща именно за това, да му дават съвети. Защото знае, че не е гений. ;)

Beladona

Мнениеот Beladona » 22 дек 2015 21:29

шивача написа:
Beladona написа:

Гришата е по-хитър и от лисица, не го забравяй! Ако беше толкова тъп, колкото го представяш щеше да пише с нас във форума :) И Гришо има едно от най-ценните качества-слушва се в съветите на хората, на които им плаща именно за това, да му дават съвети. Защото знае, че не е гений. ;)

Не го забравям , но грешката за ваденето на отбора си е негова ...може и да е имало някой съветник около него и да е казал : шефе , тия се подиграват с теб и геройството с ваденето на отбора е готово... Нищо друго не е станало !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 22 дек 2015 21:34

Надали е грешка!? По-скоро добре обмислен ход, който за жалост е в ущърб на на един беден район.

Beladona

Мнениеот Beladona » 22 дек 2015 22:38

шивача написа:Надали е грешка!? По-скоро добре обмислен ход, който за жалост е в ущърб на на един беден район.

Ооооо ! Матросов на шише водка извърши незабравим подвиг , Гришата на шише уиски извърши незабравима глупост ! Това е действителността за съжаление !

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 дек 2015 22:41

Гришката така като го гледаш и като започне да говори и ти самия се чудиш как е натрупал тия милиони... :lol:
@ Аз съм си просто заможен човек съм си :lol: :lol:

Beladona

Мнениеот Beladona » 22 дек 2015 22:46

Teo написа:Гришката така като го гледаш и като започне да говори и ти самия се чудиш как е натрупал тия милиони... :lol:
@ Аз съм си просто заможен човек съм си :lol: :lol:

А като почне да пие и да прави фокуси с нос , почваш да се чудиш и други неща ....

Върни се в “Архив”