ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Това с Литекс си е цирк отвътре! Тук дори гнусарите нямат вина. И стига се яжте един друг, още няколко месеца и всичко ще е ясно 

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Важното е, че купата... купата е.... каква?
[offtopic]
[/offtopic]

[offtopic]

шивача написа:Това с Литекс си е цирк отвътре! Тук дори гнусарите нямат вина. И стига се яжте един друг, още няколко месеца и всичко ще е ясно
Шивач, това с Литекс си е решение на Ганчев кой знае в какво състояние на духа е бил !
Кировец написа:Важното е, че купата... купата е.... каква?![]()
[offtopic][/offtopic]
С този мениджмънт при Левски още дълго време купата ще е синя , а и шампионската титла ще е синя , а и подвизите из ЕКТ пак ще са сини .... Ама това мен не ме грее , щото при нас е перспективният Гришко и мега перспективния Юлианчо !

Beladona написа:шивача написа:Това с Литекс си е цирк отвътре! Тук дори гнусарите нямат вина. И стига се яжте един друг, още няколко месеца и всичко ще е ясно
Шивач, това с Литекс си е решение на Ганчев кой знае в какво състояние на духа е бил !
Гришата е по-хитър и от лисица, не го забравяй! Ако беше толкова тъп, колкото го представяш щеше да пише с нас във форума

шивача написа:Beladona написа:шивача написа:Това с Литекс си е цирк отвътре! Тук дори гнусарите нямат вина. И стига се яжте един друг, още няколко месеца и всичко ще е ясно
Гришата е по-хитър и от лисица, не го забравяй! Ако беше толкова тъп, колкото го представяш щеше да пише с нас във форумаИ Гришо има едно от най-ценните качества-слушва се в съветите на хората, на които им плаща именно за това, да му дават съвети. Защото знае, че не е гений.
Не го забравям , но грешката за ваденето на отбора си е негова ...може и да е имало някой съветник около него и да е казал : шефе , тия се подиграват с теб и геройството с ваденето на отбора е готово... Нищо друго не е станало !
Надали е грешка!? По-скоро добре обмислен ход, който за жалост е в ущърб на на един беден район.
шивача написа:Надали е грешка!? По-скоро добре обмислен ход, който за жалост е в ущърб на на един беден район.
Ооооо ! Матросов на шише водка извърши незабравим подвиг , Гришата на шише уиски извърши незабравима глупост ! Това е действителността за съжаление !
Гришката така като го гледаш и като започне да говори и ти самия се чудиш как е натрупал тия милиони...
@ Аз съм си просто заможен човек съм си

@ Аз съм си просто заможен човек съм си

Teo написа:Гришката така като го гледаш и като започне да говори и ти самия се чудиш как е натрупал тия милиони...![]()
@ Аз съм си просто заможен човек съм си![]()
А като почне да пие и да прави фокуси с нос , почваш да се чудиш и други неща ....