Evil23 написа:Beladona написа:Получавам всякакви информации....бъди особено внимателен , ако кажа , че положението е басово !
Да, така е. Ти си от Брейк Нюз.

По принцип съм си от РАП НЮЗ на Влади Априлов ...но се кефя , че каквото съм прогнозирал през последните шест месеца за ЦСКА , 51 % съм познал . А даже и за Литекс , а даже и за Гриша Ганчев

хохохохо ! А ти, смешке , малка , сладка, нямаш вярно изречение ! Какво стана с Апелативната комисия и Литекс , а ? Отново ли товарния влак помете мечтите ти за връщане на Литекс , а ? Ей , Ганчевисти ,толкова сте смешни и жалки с вашите въжделения да заобикаляте правила и да се правите на селски тарикати ! Ей, нискоразредни българи , има думи като чест, достойнство , гордост ..... Елате , ще ви давам безплатни уроци да ви обясним какво означават ! Отвратен съм от хора като вас !!!
ПП Ганчев не можеше ли чинно да приеме последствията от действията си по ваденето на отбора от терена , ами ще обжалва , а ? А, онзи смешник , Стойкас Стоилов , дето се би в гърдите , че той би извадил отбора ...какво стана сега ? Хахахха ! Не бил той ... Това стана като в народните песни ...най ми е бил Трифон Попов ! Смях ! Смешни сте !
Какво се оказа сега във Великият модел за футболен клуб ?! - Стойкас Стоилов , вади отбора без да е никой там ?! Хахахаха ! Великият модел се самоликвидира ! Хахаха ! Юноши , девойки ...не знам си кво ...аре вземете малко висш футболен мениджмънт !
Драги Ганчевисти, вие искате тези смешници , дето правят грешка след грешка да ми ги докарате в ЦСКА ?! ХАХАХАХ ! Я се осъзнайте ! Цялата Вселена е срещу това !