ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: "ЦСКА Акционерите" събра 11 000 лв. от искания 1 милион

Мнениеот Beladona » 20 дек 2015 15:19

memnto написа:
1982 написа: Обещани им от техния идол от Микре. За съжаление, масата са те.

По-добре от черепа + паМпорко. ;)

Гришата е най-лошият вариант към този момент ! А някакви сравнения с Черепа са неуместни и нямат логика !

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Teo » 20 дек 2015 15:32

След нова година ще се разбере всичко... пожелавам си тандем ГГ и ВБ заедно в ПФК ЦСКА :idea:
@ По-добър вариант от това няма за ЦСКА. Задълженията ще ги погасим с усилията на всички!

ПП 1948 страница! :)
@ Тагнете се :lol:

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 20 дек 2015 15:44

Teo написа:След нова година ще се разбере всичко... пожелавам си тандем ГГ и ВБ заедно в ПФК ЦСКА :idea:
@ По-добър вариант от това няма за ЦСКА. Задълженията ще ги погасим с усилията на всички!

ПП 1948 страница! :)
@ Тагнете се :lol:

По Коледа стават чудеса , но чак такова чудо не мисля, че ще стане :) :) :)

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 20 дек 2015 16:03

1982 написа:
talpata написа:Това си е ФАКТ.Не провокирам/лъжа ли е информацията?/,а искам да ми кажете обяснението за това наистина ли обичате отбора си или просто мразите Левски и левскарите.

Обяснението е много просто, припознавачите не желаят ЦСКА да бъде спасен, защото имат други планове и желания. Обещани им от техния идол от Микре. За съжаление, масата са те.

Чакай бе, бекали...Ти до оня ден искаше с ново дружество от "А" окръжна, и точно ти сега говориш за припознавачи? А аз като говорех лятото за оздравяване след като дойде Ганчев ми обяснявахте тука няколко човека как нямало как да се оздрави дружеството и трябвало да се почне от "А" окръжна...

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 20 дек 2015 16:03

Beladona написа:
memnto написа:

Гришата е най-лошият вариант към този момент ! А някакви сравнения с Черепа са неуместни и нямат логика !

ТИ нямаш логика.

Beladona

Мнениеот Beladona » 20 дек 2015 16:37

Venko123 написа:
1982 написа:
talpata написа:Това си е ФАКТ.Не провокирам/лъжа ли е информацията?/,а искам да ми кажете обяснението за това наистина ли обичате отбора си или просто мразите Левски и левскарите.

Обяснението е много просто, припознавачите не желаят ЦСКА да бъде спасен, защото имат други планове и желания. Обещани им от техния идол от Микре. За съжаление, масата са те.

Чакай бе, бекали...Ти до оня ден искаше с ново дружество от "А" окръжна, и точно ти сега говориш за припознавачи? А аз като говорех лятото за оздравяване след като дойде Ганчев ми обяснявахте тука няколко човека как нямало как да се оздрави дружеството и трябвало да се почне от "А" окръжна...

1982 цяло лято ви казваше , че Ганчев лъже ,че ще оздравява и беше прав ! Чак сега Ганчев иска да прави план като видя , че Черепа и той има план ! На последната среща в Литекс тауър Ганчев каза пред дошлите фенове , че преименува и тогава няколко несъгласни фракции напуснаха сбирката като Офанзива , Червен младост и още няколко !

Beladona

Мнениеот Beladona » 20 дек 2015 16:38

memnto написа:
Beladona написа:
memnto написа:

ТИ нямаш логика.

Хахахах ! Ти понеже имаш си седи до Ганчев , няма проблеми !

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 дек 2015 16:51

Venko123 написа:
1982 написа:

Е, ново дружество не значи да се припознава чужд клуб. Това ще си е нов, но създаден от цесекари, не чужд и прекръстен.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 дек 2015 16:53

Beladona написа:1982 цяло лято ви казваше , че Ганчев лъже ,че ще оздравява и беше прав !

Да, това казвах, а не че няма как ЦСКА да бъде оздравен. Има, но се иска и желание, а такова няма никой очевидно.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Beladona

Мнениеот Beladona » 20 дек 2015 17:07

1982 написа:
Beladona написа:1982 цяло лято ви казваше , че Ганчев лъже ,че ще оздравява и беше прав !

Да, това казвах, а не че няма как ЦСКА да бъде оздравен. Има, но се иска и желание, а такова няма никой очевидно.

ЦСКА може да бъде оздравен , само от много богати хора , каквито са Черепа и Манджуков ! Ганчев и Инджов не могат да им бъдат конкуренция ! И пак оздравяването ще е по неква схема според мен с отделяне и продажба на Предприятието .

Върни се в “Архив”