Висша лига - Сезон 2014/2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Висша лига - Сезон 2014/2015

Мнениеот bilyaletdinov » 14 мар 2015 22:48

Sardukar написа:По скоро ще иде в Славия :mrgreen:

Aбе, ако на Абрама му скимне да печели ШЛ, а Моу не му я вземе и това е вероятно :mrgreen: Пеп със сигурност ще отиде в Англия и по-точно в Манчестър. Вече в кой отбор е друг въпрос :roll:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 14 мар 2015 22:53

bilyaletdinov написа:

Aбе, ако на Абрама му скимне да печели ШЛ, а Моу не му я вземе и това е вероятно :mrgreen: Пеп със сигурност ще отиде в Англия и по-точно в Манчестър. Вече в кой отбор е друг въпрос :roll:

Аз бих заложил на червено ;)
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 14 мар 2015 23:07

enguerino написа:
bilyaletdinov написа:

Аз бих заложил на червено ;)

Шефовете на Сити са бишви Барселонци и като цяло самият отбор на Сити прилича на това, което иска Пеп.

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 14 мар 2015 23:19

sunscres92 написа:Шефовете на Сити са бишви Барселонци и като цяло самият отбор на Сити прилича на това, което иска Пеп.

Това може да не е решаващо. Според мен (ще) търси традиции и история. И може би искаш да кажеш, че клуба прилича на това което иска, защото самият отбор е доста далеч ;)
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 14 мар 2015 23:20

Тук има и един друг момент, който се подценява - стилът на игра на Гуардиола (т.н. тики-така) поне на мен ми изглежда доста неприложим спрямо английските условия и традиции.. Футболът в Англия е доста по-бърз, динамичен и изпълнен с физически сблъсъци.. Не знам дали е удачен примерът, но вижте как изглежда играта на Юнайтед при Ван Гаал в момента - ако оставим настрана всички странности на холандеца по отнoшение на тактика и селекция, той се опитва точно да въведе играта на пас, с контролиране на топката, много подавания.. От това Манчестър губи скоростта в играта и няма експлозивност.. Представете си сега Гуардиола, който увеличава тези компоненти до невиждана скала в неговия позиционен футбол?! На мен ми е трудно да си представя английски отбор, играещ футбола на Гуардиола..
Изображение

Изображение

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 14 мар 2015 23:24

enguerino написа:
sunscres92 написа:Шефовете на Сити са бишви Барселонци и като цяло самият отбор на Сити прилича на това, което иска Пеп.

Това може да не е решаващо. Според мен (ще) търси традиции и история. И може би искаш да кажеш, че клуба прилича на това което иска, защото самият отбор е доста далеч ;)

Ами да, малка грешка от мен, повечето играчи на Сити са в пика си и скоро ще трябва самият отбор да се реконструира. Отборът има и може би най-качествената школа в света, което за Гуардиола е много важно и за мен поне това е точният отбор за него.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 14 мар 2015 23:40

^^^
Извини моето невежество, но я ми поясни, какво значи най- качестваната школа в света?
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 14 мар 2015 23:43

MCMXIII написа:^^^
Извини моето невежество, но я ми поясни, какво значи най- качестваната школа в света?

Грешка при писането, най-модерната, която вече започва да се отличава и при турнирите за младежи. Бях прегледал няколко техни мача и наистина имат адски талантливи момчета.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 14 мар 2015 23:56

sunscres92 написа:

Грешка при писането, най-модерната, която вече започва да се отличава и при турнирите за младежи. Бях прегледал няколко техни мача и наистина имат адски талантливи момчета.

Има плодове вече от нея- похвално! Така требе се действа. А е най- модерната, защото е построена наскоро или са вкарали някакви иновации в нея? Ако е първото, до две години ще има още по- модерна. Вече се строи ;)

Само да припомня, че Пеп си има отбор за щастие или не.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 14 мар 2015 23:58

MCMXIII написа:
sunscres92 написа:

Има плодове вече от нея- похвално! Така требе се действа. А е най- модерната, защото е построена наскоро или са вкарали някакви иновации в нея? Ако е първото, до две години ще има още по- модерна. Вече се строи ;)

Само да припомня, че Пеп си има отбор за щастие или не.

Той Пеп си има отбор, но ще е интересно, ако не вземе ШЛ тази година, въпреки че за мен са абсолютни фаворити за спечелването. Някак си не вярвам да си тръгне от Байерн, дори при провал в ШЛ, не виждам кой може да го замести.

Върни се в “Архив”